Kamarátka schudla vďaka mne, no teraz si platí trénera
Mám kamaratku s ktorou chodím cvičiť. Ja som byvala trenerka, mala som zranenie a už sa trénovaniu nevenujem. Kamoska ma poprosila, keďže nevie cvičiť, či by som s ňou nechodila aby sa niečo priučila. Tak sme spolu začali chodiť cvičiť. Ja som jej všetky cviky vysvetlila, spravila jej aj tréningový plán, vysvetlila kalorické tabuľky, pomáhala aj s jedlom (čo kedy jesť, aké potraviny atd..). Za 6 mesiacov čo sme spolu cvičili schudla 11kg. A ani raz som nemala pocit, že by si to nejak vážila. Nepodakovala, nikdy mi nezaplatila ani vstup alebo kupila tycinku. Ja som to robila samozrejme nezištne, ale ja som taka povaha, že keď beriem tak aj dávam. A dnes mi napisala, že si kupila jedalnicek za 150€ a že jej muz bude prispievat na trenera tak už nebude SO MNOU chodiť cvičiť 😆 chápete to? Ja sa normálne citim ako chudera s ktorou niekto vytrel zem.
Podla mna ty s tym nemas nic. Ale zrejme ma nejaky problem vo vztahu...
Takže ti jasne saká na javo,že sa nemáš prečo trápiť Jej ide úplne o niečo iné...
Autorka 1-2kg dole sa odporuca sa odporuca schudnut tuku nie celkovej vahy a ako trenerka by si to mala vediet. Celkovu vahu netvori iba tuk.
@nynia nebudem sa hadat, vidim že vieš viac ako ja 🙂
@nynia moja trenerka viac ako 2 kg neodporuca, jedine ked ide o obezitu a ide to samospadom. Dovod je mozny previs koze, hlavne u zien po porodoch a tych, co mali dlho kila na sebe. Lebo to moze velmi zle vyzerat. Je rozumne ist pomalsie a zaroven z toho co je budovat svaly. Lebo dat 12kg za mesiac a za dva tlacit gainery je hroza, alebo to baba po roku vzda komplet. Lebo to nebude udrzatelne.
Ked ju nebude frustrovat volna koza 😀 Lebo ja som isla zrazu dole viac ako 2kg a museli sme to velmi brzdit. A to som isla zo 60 na 48kg proste rychlo. Ani som nechcela prave. Zeny casto nevedia ake moze mat ich zelanie dosledky
Auuuu, teda to je od nej "veľmi pekné" . 🙈
@kittykat22 vieš čo praveze to bolo take že keď som aj chcela cvičiť tak stále som jej musela ten cvik ukazovat, naprávať ju aby to necvicila krivo, vymýšľať plán tréningový.. čiže som ju v podstate trénovala a Ano popritom si aj ja cvičila. Mne by to bolo jedno, keby mi povie že LENI Dakujem za tvoj cas a ochotu, chcela by som to posunut na vyšší level a zaplatit si trenera.. neriesila by som to ale spôsobom akým to ona podala sa citim ako taky odjebok s prepacenim
@kittykat22 nie už nechcem, mala som zranenie a tak už toľko nevydrzim cely deň stat a dvíhať činky 🙂
@kiki68 tak ja som chudla z najvyssej vahy 72 pri vyske 167 teraz uz niekolko mesiacov (o chvilu to bude rok) mam 53 max 55 pocas MS a nemam pocit, zeby som zle vyzerala. A nic nehocorim o tom, zeby bolo zdrave schudnut 12kg za mesiac len, ze sa odporuca 1-2kg tuku schudnut pri zdravom chudnuti ale celkovu vahu netvori len tuk, treba citat trochu s porozumenim.
Ja si myslím, že schudla hlavne vďaka sebe. Informácií ako na to je všade a predsa schudne málokto. A myslím že jej ide o to mat trénera chlapa, veľa ľudí opačne pohlavie motivuje oveľa viac. Ak bude s Tebou kamarátka aj naďalej, tak nejde o to, že by Ta nemala rada už. No aj to sa môže stať, že proste pri intenzívnom kontakte zistila, že jej niečo na Tebe vadí.
Tak to potom nie je žiadna kamarátka, je to len osoba, ktorá využila to, že sa necháš využívať. Vykričala by som jej to do očí a tým pádom by bolo ukončené kamarátstvo. Potrebuješ snáď takú kamarátku?

Keby si bola fotografka, fotis ju, resp.jej svadbu zadara? Podla mna ano.
Obe ste jednali ako ste chceli a tym to hasne. Mohla podakovat, no tvoje pocity su len tvoje pocity a su vysledkom tvojho rozhodnutia pomahat jej zadarmo.