icon

Kamarátka vzala späť darované keksíky. Smiešne?

11. feb 2024

Prisla ku mne na navstevu kamoska. Ponukla som jej kavu, susienky, mineralku, mala som este nejake oriesky na stole. No ona doniesla take ine keksy a vylozila ich s tym, ze aha, doniesla som ti. Ostalo cca pol balicka, jedla ich len ona. Ked odchadzala, zbalila si ich so sebou 😃

klaridka
12. feb 2024

To si teraz napísala ako vtip, alebo si chcela všetkým ukázať, aký plytký máš život, keď riešiš takéto hlúposti? Ak je to naozaj kamarátka a tak veľmi Ťa to trápi, tak to rieš s ňou...

dominikamacakova
12. feb 2024

Mne teraz napadlo, že som minule doniesla ku starkej tyčinky deťom a aj som si ich vzala naspäť 😂

tamtumdo
12. feb 2024

U nás bežne keď niečo upečiem idem s deťmi pozrieť našich, alebo svokru tak buď odkrojím,alebo vezmem do auta rovno plech s koláčom,aj moja mama tak robí,alebo keď niečo uvarím veľa,alebo niečo čo viem že majú radi beriem hrniec,taká normálnka u nás ako všade asi.....minule prišla k nam.svokra....priniesla.pol.plechu s koláčom....bola u nás možno tak na hodku....deti si dali raz, ja som chuť nemala hovorím že neskôr si dám....po hodine,že už ide...zobrala zvyšný plech s koláčom bolo tak ozaj kúsok už len..... a šla...ta som kukala....deti o 10 minút,že si dajú ešte koláčik....no babka tie asi 4 kusy zobrala,tak som kukala jak puk😂😂 by ma nenapadlo niečo priniesť niekde a zobrať zvyšok no na hambu..
To radšej neberiem potom nič....

number19
12. feb 2024

Tak ja som zase mala navstevu kedy znama (nie kamoska, ale financna poradkyna) prisla a nic nezjedla, ale ked odchadzala tak chcela aby som jej zo vsetkeho zabalila pre jej 3 deti (ktore neboli na navsteve a v zivote som ich nevidela), ze oni si pochutia (chlebicek, kolacik a este aj pralinku, slane tycinky som "nemusela"). Bolo mi trapne jej naznacit, ze je to vrcholne nevhodne. Ale tak kazdy sme nejaky. 🙄

autor
12. feb 2024

Prišlo mi to vtipné, ale zaujímavé, čo všetko ste tu nevymysleli 😃😃😃😃

katka700
12. feb 2024

@number19 Na takýchto len dlhý bič a malý dvor 😆 Mala si na ňu pozrieť ako na debila a spýtať sa či je inak normálna a hnať ju kade ľahšie. Samozrejme že vedela ze je to krajne nevhodné ale asi jej ešte nikto jej nepovedal nie tak skúša kam môže zájsť. . Možno si nabudúce vypýta aj tanieriky a šálky lebo jej deťom sa zídu 😂

maryetta
12. feb 2024

Nema mozno nejaku dietu? Alebo intoleranciu?
My sme mali raz navstevu. Tiez si doniesli aj odniesli. Ratali ze doma mat nebudeme-ani sme o tom nevedeli ze nemozu jest vsetko. Kto mohol bral z pohostenia ktore sme pripravili.
Zase automaticky zbalili a ani som neriesila. Naco by nam bola doma strava ktoru jest nemusime.

rorino
12. feb 2024

Pobavila som sa😉

monro
12. feb 2024

Niečo podobné som zažila, keď jedna známa prišla na oslavu a doniesla tortu. A keď odchádzali povedala, že si ten zvyšok vezme. Padli nám vtedy všetkým sánky.

h2
12. feb 2024

🤣 Na tomto koni sa fakt riešia otázky života a smrti!

poslednepogo
12. feb 2024

😀 asi bola hladná.. keď je človek hladný, nie je vo svojej koži

h2
12. feb 2024

@poslednepogo "Keď si hladný, nie si to ty!" 😅

banderaska29
12. feb 2024

haha ja mám tiež taku kamošku 😀 najprv som si myslela, že sa mi to asi sníva, ale keď odchádzala, zobrala si nedopitú flašu vína, ktoru doniesla, že ona už doma nemá a či mi to nebude vadiť 😀 iste, že mi to nevadilo, ale aj tak 😀 raz cely balík chipsov, ktoré doniesla, že ich teda vezme keď sa neotvorili 😀 ale je taká a ja to rešpektujem, je to jedna z najbližších ludi, da aj posledné aj ked sa to nezda 😀

mima172
12. feb 2024

Prepáč ale dlho som sa tak dobre nezasmiala 😂😂😂 Nie je šanca, že to vzala omylom, akosi automaticky? Lebo toto je fakt "cez" 😀

letmebe8
12. feb 2024

Dobrá návšteva, nemusela si jej nič chystať, doniesla si sama 😀

luccija
12. feb 2024

@number19 dobrá biznis žena bola za kšeftom a hneď aj deti nakŕmi🙂

julia1111
12. feb 2024

My to tak robíme s kamarátkou (iba jednou) stale. Ja tomu hovorím vyssi level. Ona natrafi na nejakú akciu, niečo kupi a mysli aj na mňa, tak donesie, ale ak take nechcem, alebo nepotrebujem, pekne zbali domov a sme s tým v pohode. Týka sa to všetkého, aj jedla, aj drogérie. A tento systém donesiem a odnesiem je aj v Rakúsku dosť zaužívaný, už som počula o odnesiem torte a zažila som odneseneho údeného lososa na Vianoce a prinesene minerálky k obedu. Co kamarátku viedlo k tomu, odniesť keksíky neviem, možno len boli výborné, možno to urobila tak automaticky, že upratala po sebe a možno bola hladná. 🤷‍♀️

reanda
12. feb 2024

@number19 a keby tie tri chlebiky, kolaciky a pralinky zjedla sama, tak je to ok? ved si to , predpokladam, nachystala pre nu, ci to bolo len na pozeranie? ona nezjedla, ale zobrala detom, ja som tiez taka, ze vzdy myslim radsej na deti a bolo by mi luto zjest kolac sama, radsej by som im doniesla 😀 .. ja ako matka by som ju pochopila a bolo by mi to dokonca sympaticke, este by som jej asi aj viac zabalila, ako kazdemu jeden kusok 😝 detom su taketo veci vzacne, ked im mama nieco take donesie, aj ked doma neumieraju hladom 🙂

katarinakrizova
Odpoveď bola odstránená
zuzi0911
12. feb 2024

🤣 zlatá...
Mne sa toto stalo u kamošky. Dala mi tacku so svadobnými kolacmi. Jej muž mal pred sebou tiež tacku koláčov a hovorí, ak máte chuť kludne si ich rozbalte a dajte si 🤣

janickacrazy
12. feb 2024

@number19 Priznaj sa, nedala si jej zarobiť, tak zobrala, čo bolo. Asi jej nešli kšefty. 😁

saxana000
12. feb 2024

Mala.si si z nich dat kym boli na stole.ked.si si nevzala.usudila.ze.take nemas.rada.tak ich zobrala domov aby nevysli nazmar..neries a nabuduce tiez nic nechystaj.

poppy22
12. feb 2024

cokolada a keksiky-to je pre mna zavazna tema-tiez by som nikomu nenechala doma len tak,bez istoty ze nebudu vyhodene😎...nedala si si z nich-tam bolo vysoke riziko...byvaly raz vyhodil cokoladu,lebo vraj bola od tepla roztecena-ani som sa pozriet na neho nemohla😈😂...

domkakvet
12. feb 2024

Vobec to neries, mozno ich zobrala, lebo si ty nejedla, tak si myslela, ze ti nechutia a ze take nemas rada, alebo omylom.

babulkomale
13. feb 2024

@number19 financna poradkyna? 😂😂😂 To si neviem predstavit. Asi OVB, to je taky system, ze navonok huj, dole fuj 😃

lenkazau
13. feb 2024

Mne sa stalo niečo podobné. Boli sme na návšteve u mojich rodičov a moja mamina dala manželovi dezert k meninám. Keď sme odchádzali, otvorený dezert zbalila o odložila. 🤣🤣

perlita007
13. feb 2024

Ja sa čudujem, že ľudia riešia takéto kraviny......ako nič v zlom.......sú aj horšie veci na svete

katka700
13. feb 2024

@reanda Takéto drankanie akože pre deti je vrchol sedlaciny.
Iné je keď si na návšteve u kamošky a ona sama ponúkne že ti par kúskov koláča zabali domov.
Keď ideš na firemný večierok kde je občerstvenie tak prii pri odchode zájdeš za ľuďmi z cateringu a dáš si zabaliť lebo však aj deti a manžel by si dali?

reanda
13. feb 2024

@katka700 my nevieme, ci drankala 🙂 okolnosti mohli byt kadejake, mozno ju autorka tolko vynukovala, nech si da, ze jej nakoniec povedala, ze sice nema chut, ale moze jej zabalit pre deti 🙂 .. ludia su kadejaki, niekto nachysta hory doly, len aby bol za slusneho a ked si potom vezmes dva kusky, tak ta ohovori, ze si sedlac pazrava, co sa prisla na navstevu len napchat 😀 .. ale mozno to bola financna poradkyna v nudzi, co chodila po klientoch zhanat veceru pre deti, no 😀

number19
13. feb 2024

@reanda @katka700 @janickacrazy @babulkomale
Ponukla som normalne ako pre navstevu. Povedala ze neskor. Ja som si dala. Ona len kavu a vodu.
No a pri odchode sa sama iniciativne spytala, ci by teda mohla zobrat detom, lebo ona pribera aj zo vzduchu, takze si nemohla vziat... 🙄
Jej argument som teda nepochopila, a ani fakt ze preco ak je ona na diete mam nabalit jej detom. Absolutna sedlacina podla mna.
Ale OK, zabalila som a dodnes sa na tom s muzom rehoceme...tak kazdy ma inu uroven.

Ja si z navstev a vecierkov jedlo domov teda neberiem. Na navstevu ale vzdy nieco prinesiem.

Prisla na X5. Biedu netrie. 😒