Kamarátka zamilovaná do môjho manžela: čo robiť?
Dobrý večer, ja už neviem, ako ďalej. Chcem pocit rady od niekoho, kto rozmýšľa triezvejšie ako ja, lebo mám pocit, že mi šibe. Jedného dňa som sa dozvedela, že moja kamarátka je zamilovaná do môjho manžela. Manžela tu miešať nebudem, on ju nechce, nerieši to, nemá o ňu záujem ani nikdy nemal; je to ten typ, ktorý neveru v manželstve neznáša. Keď jeho brata podvádzala žena, odišiel z domu a odvtedy ju nechce ani vidieť, to je dlhý príbeh.
S kamarátkou bývame v tej istej bytovke, len na inom poschodí. Dennodenne mi hovorí, aký je pekný, sexy atď. Viem, že kontakt mám prerušiť, ale ona nevie, že som čítala všetky správy, ktoré mu písala, ako sa jej páči atď. Už sa s ňou toľko nebavím, ale keďže obe pracujeme na tej istej pozícii, sme spolu takmer stále a doma neustále vznikajú hádky.
No a k veci: miliónkrát som jej povedala, aby nehovorila takto o mojom manželovi, ale čo sa ja mám urážať? Veď je to pochvala, keď povie, že je sexy, že mám za muža modela. Nemôžem ju úplne odstrihnúť, lebo je to zároveň aj moja sesternica a vídame sa aj v rodine. Áno, je štíhla a ja mám viac kíl; nie veľa, ale mám. Áno, je blondína a ja bruneta, celkovo je príťažlivejšia.
A teraz ide o to, že máme ísť z firmy na jednu akciu. Veľmi sa mi nechce, ale pôjdem, musím. Ona chce ostať doma, vraj je chorá, pritom nič jej nie je. V práci mi povedala, že dnes dostane, čo chce. Ja neviem, čo tým myslela.
Manželovi som sa zdvorilo sťažovala, trápi ho, že sa trápim pre to, ale ako mám pozerať na ženu, ktorá chce môjho manžela? Chytá ho, keď sa dá; ak sme na oslave, berie ho na parket, manžel odmietne, no príde teta a povie: "Len ju vezmi." A tam ho drží a usmieva sa. Ja už nevládzem. Nemá niekto nejakú radu?
@denisa_deniska to je dobre 👍👍
Co keby jej muz narovinu povedal ze ho obtazuje a nech mu da pokoj?
A ked on o nu nema zaujem, tak ona proste nedostane co chce aj ked sa posklada. Co ho sfetuje a znasilni? Ked ju raz posle do haja sj ked ho bude akokolvek zvadzat, tak s tym ona nic nezmoze
Prerušila by som s ňou akýkoľvek kontakt
@pribinak to moc nepomoze, teraz je to o ich vztahu,.zjavne kamaratka nie je uz taka kamaratka akou bola.
@bublinka1426 presne tak,a ešte vymysleli anonymov,aby mohli vymýšľať do nekobecna
Mal by zakročiť tvoj muž a razantne jej povedať že či jej treba pripomenúť že on už svoju lásku ma
@janinah mne to tak pride uz. lebo taketo temy predtym vobec neboli.
Ked je to tak ako popisujes, naozaj je nadrzana za tvojim chlapom? Neutahuje si nejak?
@bublinka1426 co to znamena
@aurinia som si urobila srandu
Úplne odstrihnúť
@bublinka1426 Mám 21
@lonely66 Môj manžel má 29... No áno mám manžela už rok a pol veď od 18r som dospelá a dlhé chodenie je na škodu. Bola to láska na prvý pohľad.
Chápem tebe je to rodina je to ťažšie ale tvoj muž má voľné ruky a môže jej jasne a tvrdo dať najavo že nemá záujem. Ak samozrejme chce. Chce?
Však a čo ju nepozvete do trojky? Ostane to v rodine.
No realita píše rôzne príbehy
Tiež mám spolužiačku ktorá si vzala.za muža sesternicinho manžela...tak nerob nič a čakaj. A uvidíte ;)
Boze ved uplne jednoduche. Navrhni trojku. Ty nebudes podvedena, sesternico-kolegyno-susedo-kamaratka dosiahne svoje a muz konecne moze prestat klamat o tom, ake mu je to neprijemne, ze po nom ide (inak by to uz davno stopol).
Hotovo.
Dalsiu fake temu poprosim.
Prispevok je prelozeny z anglictiny cez googlu translate, preto ze je z internetu.
Nemate za co.
To myslis vazne toto, aku chces na toto radu,? Poslat ju do prdele! ... uz by som s nou nikdy neprehovorila, toto nie je kamaratka a snad manze vie, ze sa nou nema nechat obchytkavat... ved to je na hanbu toto
Včera si písala: "V práci mi povedala, že dnes dostane, čo chce." Tak neviem, kedy ti to povedala, ale ak povedala "dnes", tak už to asi dostala. Skús sa jej opýtať, či to teda dostala a či to splnilo jej predstavy. 😂

Nepíšem už nič, nemá to zmysel, vždy sa nájde niekto kto poradí ale tu je to zbytočne, čakáš radu máš výsmech. Pekný večer