Kde je ten prechod z úžasného človeka na spodinu?
Ahojte, chcem skúsiť nejako rozlúsknuť dosť zapeklitú teóriu. Pomôžte mi, prosím, s tým.
Takže, každá máte doma muža, ktorý je úžasný, a tí nezadaní sú spodina spoločnosti. Každá ste hrdinkami, keď sa rozvediete. Čiže kde je tá hranica, keď sa z úžasného muža stáva spodina? Je to, keď zatvorí za sebou dvere? Alebo keď si zaplatí internet? Alebo keď sa prihlási na zoznamku?
Tam už predsa vieme, že na zoznamkách je iba mužská spodina. Čiže váš manžel, ktorý je dokonalý, ak sa s vami rozvedie, sa stáva okamžite spodinou? A zase, ak niekoho nezadaného spoznáte, sa zo spodiny stáva dokonalý?
A čo ak tie ostatné nezadané ženy, keď ho nechceli, ho nazvali spodinou?
Poviete si... na zoznamke je kopa chlapov, ktorých nikto nechce, a môžu mať iba Anču Dlaňovku. Ale ak je tam tých chlapov toľko veľa a je ich rovnako ako žien, tak niekde musia byť predsa aj tie ženy... Tie nie sú spodina, ak hľadajú niekoho? A tie, čo sú zadané, sú dokonalé?
Viete, čo je zvláštne? Je hrozne vtipné a trápne?? .. keď chlapovi ostáva iba tá Anča Dlaňovka.. a pritom ženy majú na to rôzne špinavé predmety, špinu pod nechtami, plasty z Číny a rôzne sanitárne silikóny, s ktorými mám záchod zatesnený. To nieje trápne sa tým chváliť
Ale vráťme sa k téme...
Tak si to zopakujme, čo už vieme... keď je chlap ešte doma a podvádza vás. alebo nemá gule na to, aby vás opustil, tak je úžasný, a keď bude chlapom a opustí vás, tak je to spodina?
Alebo keď sa váš manžel prihlási na zoznamku a vy o tom neviete, pritom tu píšete o ňom, že je úžasný, nie je náhodou zoznamková spodina?
Kde je ten prechod z úžasného človeka na spodinu?
Nie je to iba v hlave človeka, ktorý chce súdiť, a nie v osobe súdeného?
@anonym_autor fiiiha. Tu bol niekto ženatý pristihnutý na zoznamke a jeho ego uletelo do stratosfery :D Ja osobne som mala priateľa, ktorého mala polovica mesta , len ja som o tom nevedela. A ani po tomto som ho nenazvala spodinou. Jednoducho to bol pahltný chuj. Čiže upresníme si to - od toho ako ťa žena nazve , zavisí vo veľkej miere tvoje správanie a naopak. Aby si sa nemusel zase zavzdušniť :D
@szam 🤣 to už tá spodina je lepšia ako pahltný chuj, aj keď. Ten chuj je výstižnejšie.🤣
@anonym_autor význam slova spodina chápem, ako niekoho menejcenneho, niekoho kto je zanedbaný... nie žiadného muža.. ani svojho ex neviem brať ako spodinu, aj napriek tomu ako mi ublížil...
Ale rada pre teba, najsť si koníček, než rozmýšlať nad nezmyslami
Tebe niekto riadne prisliapol ego. A vlastne je to strasne nefer ze my zeny mame modreho kona kde sa mozme navzajom pochvalit aky mame pekny zivot a skveleho muza pripadne naopak zanadavat si na vsetko. A chudaci muzi maju modru strechu. Kde sa musia bavit o com, neviem o malte, miesacke a obkladavkach.. a potom chodia fnukat sem kde nenajdu medzi zenami pochopenie. Asi by mohla byt nejaka obdoba modteho kona pre muzov kde si mozu honkat ega. Napriklad co ja viem, modry somar alebo take nieco.
@selest Modry somar ma pobavil 😂💯

@anonym_autor fiiiha. Tu bol niekto ženatý pristihnutý na zoznamke a jeho ego uletelo do stratosfery :D Ja osobne som mala priateľa, ktorého mala polovica mesta , len ja som o tom nevedela. A ani po tomto som ho nenazvala spodinou. Jednoducho to bol pahltný chuj. Čiže upresníme si to - od toho ako ťa žena nazve , zavisí vo veľkej miere tvoje správanie a naopak. Aby si sa nemusel zase zavzdušniť :D