Kde je ten prechod z úžasného človeka na spodinu?
Ahojte, chcem skúsiť nejako rozlúsknuť dosť zapeklitú teóriu. Pomôžte mi, prosím, s tým.
Takže, každá máte doma muža, ktorý je úžasný, a tí nezadaní sú spodina spoločnosti. Každá ste hrdinkami, keď sa rozvediete. Čiže kde je tá hranica, keď sa z úžasného muža stáva spodina? Je to, keď zatvorí za sebou dvere? Alebo keď si zaplatí internet? Alebo keď sa prihlási na zoznamku?
Tam už predsa vieme, že na zoznamkách je iba mužská spodina. Čiže váš manžel, ktorý je dokonalý, ak sa s vami rozvedie, sa stáva okamžite spodinou? A zase, ak niekoho nezadaného spoznáte, sa zo spodiny stáva dokonalý?
A čo ak tie ostatné nezadané ženy, keď ho nechceli, ho nazvali spodinou?
Poviete si... na zoznamke je kopa chlapov, ktorých nikto nechce, a môžu mať iba Anču Dlaňovku. Ale ak je tam tých chlapov toľko veľa a je ich rovnako ako žien, tak niekde musia byť predsa aj tie ženy... Tie nie sú spodina, ak hľadajú niekoho? A tie, čo sú zadané, sú dokonalé?
Viete, čo je zvláštne? Je hrozne vtipné a trápne?? .. keď chlapovi ostáva iba tá Anča Dlaňovka.. a pritom ženy majú na to rôzne špinavé predmety, špinu pod nechtami, plasty z Číny a rôzne sanitárne silikóny, s ktorými mám záchod zatesnený. To nieje trápne sa tým chváliť
Ale vráťme sa k téme...
Tak si to zopakujme, čo už vieme... keď je chlap ešte doma a podvádza vás. alebo nemá gule na to, aby vás opustil, tak je úžasný, a keď bude chlapom a opustí vás, tak je to spodina?
Alebo keď sa váš manžel prihlási na zoznamku a vy o tom neviete, pritom tu píšete o ňom, že je úžasný, nie je náhodou zoznamková spodina?
Kde je ten prechod z úžasného človeka na spodinu?
Nie je to iba v hlave človeka, ktorý chce súdiť, a nie v osobe súdeného?
Si sa dnes nejako opustil😄
Si nahnevaný ale to čo si napísal nieje univerzalny zákon, že je to takto a nijak inak
Ľudia sú rôzni
Zasnem nad tym, ake myslienkove pochody dokazu mat niektori ludia.
A ta teoria znie...? Zatial vidim len hypotezy a zlomene ego pravdepodobne muza, ktory si nevie najst vztah a citi sa ukrivdeny. Pre mna kazda teoria by mala byt postavena objektivne a z tohto tu citim prehnane osobne vlozenie autora zatial neznamej teorie, ktora ma mnozstvo hypotez tociacich sa v kruhu.
Zasnem nad tym, ake myslienkove pochody dokazu mat niektori ludia.
@anonym_3dbfe2 Tohto by som nechcela, ani keby bol jediny na svete.
Jednu radu mozes dostat. Ak sa niekto vyjadri o inych, ze spodina, vyhni sa, lebo sam to nema v sebe v poriadku a nechces sa tym preberat. Neznaci to nic o tych druhych, ale o tom recnikovi, ze je divny.
To je stara klasika. Ta co pride na zoznamku a visi tam roky, tak ona je samozrejme normalna, len vsetci okolo su zlte bagre.
Druha klasika, ze kym nie su problemy, tak je kazdy manzel chrumkavy, najlepsi a nikto na neho z inych muzov nema. Staci, ak vsetko plati. A po rozvode/rozchode dostane novy titul, je to najvacsi kkt na svete. :D
Existuje nejake muzske forum, kde vam platia za to, aby ste prisli trolovat na kona? Lebo nie je mozne, aby tu v poslednom obdobi bol den co den nejaky dalsi zufalec...
napadlo vás, že som ženatý a zároveň na zoznamke? Samozrejme manželka o zoznamke nevie. Rovnako ako u vašich úžasných manželov.
U mňa je spodina len človek, ktorý dokáže ublížiť dieťaťu, zvieraťu, ktorý dokáže týrať iného človeka, alebo človek, ktorý zákerne ubližuje slabšiemu či už psychicky alebo fyzicky. Inak nejaké podvádzania a iné traposiny nerobia z človeka spodinu, ale len neverneho partnera,ktorý mal ostať radšej sám ako ísť do vzťahu
napadlo vás, že som ženatý a zároveň na zoznamke? Samozrejme manželka o zoznamke nevie. Rovnako ako u vašich úžasných manželov.
@anonym_autor Ty si nejaky ufnukany blbecek.
@anonym_autor Podĺa seba sudim teba, však? Si na omyle. Pokiaĺ viem, aj ženy majú milencov, ale ja nemám a poznám dosť žien čo tiež nie. Už každý podla svojej chuti a charakteru.
Slnko má ešte svoju silu...
@anonym_autor Neviem ako iní ľudia na zoznamke, ale ty spodina si.
A skúsil si túto svoju hypotézu prebrať so svojou manželkou? Čo ona na to? :D
@anonym_autor ... No keď je toto pravda tak si potom spodina. Obyčajný luzer
@anonym_autor mňa už napadá v poslednej dobe o ľuďoch všeobecne, že vôbec nevieme ako má normálny zdravý vzťah vyzerať. Minimálne na strednej škole by to mal byť povinný predmet... K tebe osobne, kráčaš svojím správaním smer spodina... resp. slabý nezrelý muž.
Spodina = zadaný človek na zoznamke. Spodina nie je = rozvedený, slobodný, vdovec na zoznamke.
ja si nemyslim, ze na zoznamkach su iba spodiny, ten jeden/ ta jedna "normalny/a", co tuzia po peknom vztahu bez klamstiev tam su, len teda mat vela trpezlivosti ich najst. Ja som mala 2 niekolkorocne vztahy zo zoznamky, ani jeden nevysiel, pretoze sme mali zivotne smerovanie ine. Obaja su to skveli chlapi, ktorym zelam tu "normalnu" zenu.
a inak jeden moj znamy (kedysi) zistil, ze jeho zena si s niekym dopisuje a chcu sa postupne zoznamovat. Kedze im to manzelstvo az tak neklapalo, on si povedal, ze aj on sa da na zoznamku a bude hladat novu zenu. Natrafil na sympaticku zienku, ktora sa mu postazovala, ze jej muz ju podvadza a tak si aj ona niekoho hlada. Neskor obaja zistili, ze jej muz a jeho zena su ti podvadzajuci 😀 (dnes je ten moj znamy v manzelstve s dalsou zenou zo zoznamky a vyzeraju spolu fajn)
@anonym_autor zase nejaký ohrdnutý ex
Ty mas manzelku. To isto. A ja som akvabela.
5 korun tomu kto pochopil mentalne salto o spine za nechtami.
Tieto temy podla mna nabeton pise jeden chronicky neukojeny samec a mnohym by sa nam ulavilo, keby si admin nanho troska posvietil. Vopred dakujem.
@anonym_autor žena ťa mala za dobrého chlapa, ale v manželstve si sa vyfarbil 😏 teraz si pre ňu spodina. Tak, asi ti tak bude, tá tvoja ťa pozná lepšie ako my. Čo už, aj spodina musí byť, na lepšie odlíšenie od tých lepších. 😀
@anonym_72d033 alebo alkohol? 😄
@bielasovicka ... alebo kombinácia 😃
Tebe niekto riadne prisliapol ego. A vlastne je to strasne nefer ze my zeny mame modreho kona kde sa mozme navzajom pochvalit aky mame pekny zivot a skveleho muza pripadne naopak zanadavat si na vsetko. A chudaci muzi maju modru strechu. Kde sa musia bavit o com, neviem o malte, miesacke a obkladavkach.. a potom chodia fnukat sem kde nenajdu medzi zenami pochopenie. Asi by mohla byt nejaka obdoba modteho kona pre muzov kde si mozu honkat ega. Napriklad co ja viem, modry somar alebo take nieco.
@anonym_autor si spodina

Neviem, muža mám zo zoznamky, ale kým som si ho našla, veĺa zbytočných správ som si vymenila s chlapmi, kde som si povedala,že ak si mám na krk zavesiť toto, tak radšej ostanem sama. Ale našiel sa. Tá ihla v kope sena.