Kde nájdem dobrú ženu?
40+ slobodný otec 🙂
Ženy, som 2 roky od rozvodu, mám dve deti, krásne dcérky, poslušné a veľmi dobré. Mám upratanú minulosť, žiadne dlhy, ani úver, dobrá práca, sympaťák...otec ako lusk čo sa o všetko postará
Poradťe mi prosím, kde zoženiem dobrú ženu 🙂. Aj na ulici oslovujem...vlastne všade kade chodím. Všetky ženy, čo oslovím, tak majú samé problémy, ako dlhy, neuprataná minulosť, alebo klamú, že sú samé a majú partnera či manžela a chcú od neho odísť. Ale ja nie som úchyl ani zúfalec a do trojuholníku ja nevkročím. Mám nejakú hrdosť a aj zásady...
Dámy poradťe čo a kde 🙂....

@telefon00 aj mne sa tvoj inzerat paci, vobec si nevsimaj tie posmesky tu a nenechaj sa odradit. Fesak, postavicka ako lusk 👌☺️ a ze si este aj tatko ako lusk, to je za mna obrovske plus. Paci sa mi, ze si uvedomujes svoje hodnoty a nechces "ist pod cenu". Ja mam viacero nezadanych bezdetnych kamosiek v mojom veku (38), vsetko kocky a dobre baby, zial, vyrastali v domacnostiach, kde otec nebol zrovna prikladny a tam si nesu svoje traumy, vztahy sa im buduju velmi komplikovane a nemaju doveru voci chlapom. Takze nie je to len cierno biele, ze vsetky dobre zeny su davno vydate. Naozaj po svete beha kopec dobrych ludi, ktorym to proste z nejakeho dovodu nevychadzalo, alebo len doteraz nestretli tu svoju polovicku. Nevzdavaj sa, drzim palce. Nie si ziaden zufalec, kazdy chce najst svoju spriaznenu dusu, niekoho na spolocnu cestu zivotom. Ale sa tu podaktore damy vyfarbili so svojimi nazormi.
@lindusss2016 veľmi pekne napísané. Ďakujem... vážim si to.
@lenkasarka Ze mu chuti pivko, kazdy druhy den. Iba to 😀😀.
@maciatkoe a tebe to vadi? Chceš ho? Ci co ti nesedí, obden jedno pivo?
@maciatkoe robí to z neho alkoholika?
@maciatkoe čo si tým príspevkom chcela povedať ?
@lenkasarka že predsa v slovenčine má medzery!
@maciatkoe robí to z neho alkoholika?
@lenkasarka To uz je na kazdej zene, aka miera pitia je ok u jej chlapa. Ja som len dala screen, ze je pivkar.
@lenkasarka že predsa v slovenčine má medzery!
@ika02 ma tam hrubku, takže teraz ho treba zakopat, upratať, nájsť na ňom všetko zlé, či?
On nepíše aby sme ho hodnotili, napísal jasne, čo hľadá.
Ci jeho oznam tu ženy musia schváliť?
@ovaaa viem prijať aj cudzie deti, nakoľko mám deti rád a ešte by som uvítal aj ďalšie miminko. Vždy sa pýtam na deti dám, s ktorými sa stretnem a dokonca im aj darčeky niekedy pošlem. Ale žiaľ mám skúsenosť, že žiadna neprejavila záujem o moje deti. 😒. Takže v tomto sebec nie som...
@telefon00 ja ti držím palce....zivot ide ďalej.....rodičmi sme do konca života.... a život mame iba jeden
@telefon00 aj mne sa tvoj inzerat paci, vobec si nevsimaj tie posmesky tu a nenechaj sa odradit. Fesak, postavicka ako lusk 👌☺️ a ze si este aj tatko ako lusk, to je za mna obrovske plus. Paci sa mi, ze si uvedomujes svoje hodnoty a nechces "ist pod cenu". Ja mam viacero nezadanych bezdetnych kamosiek v mojom veku (38), vsetko kocky a dobre baby, zial, vyrastali v domacnostiach, kde otec nebol zrovna prikladny a tam si nesu svoje traumy, vztahy sa im buduju velmi komplikovane a nemaju doveru voci chlapom. Takze nie je to len cierno biele, ze vsetky dobre zeny su davno vydate. Naozaj po svete beha kopec dobrych ludi, ktorym to proste z nejakeho dovodu nevychadzalo, alebo len doteraz nestretli tu svoju polovicku. Nevzdavaj sa, drzim palce. Nie si ziaden zufalec, kazdy chce najst svoju spriaznenu dusu, niekoho na spolocnu cestu zivotom. Ale sa tu podaktore damy vyfarbili so svojimi nazormi.
@lindusss2016..... presne....výstižne.
@ovaaa viem prijať aj cudzie deti, nakoľko mám deti rád a ešte by som uvítal aj ďalšie miminko. Vždy sa pýtam na deti dám, s ktorými sa stretnem a dokonca im aj darčeky niekedy pošlem. Ale žiaľ mám skúsenosť, že žiadna neprejavila záujem o moje deti. 😒. Takže v tomto sebec nie som...
@telefon00 mne vzdy trosku zablika kontrolka, ked muz o sebe az prehnane pise v superlativoch a druhym dychom doda, ze ake nemozne zeny stretava a ze nevie najst ziadnu normalnu.
vacsinou to znamena, ze ma bud prehnane naroky na zeny, alebo ma on nejaky problem, pre ktory ho ziadna normalna zena nechce.
ale ano, verim ze vo veku 40+ sa zoznamuje horsie. ako dlho si uz sam?
Joooj, toto forum je plne DOKONALYCH dam (casto bez partnera a bez deti dokonale stastnych), ktore maju extremne dvojaky meter na zeny/muzov a vyuziju kazdu prilezitost skritizovat alebo aspon jedovato podrypnut.
Ake kazdy sme nejaky a toto vlakno je dalsim, ktore poodhaluje charaktery. Skoda ze na prispevky sa neda reagovat aj palcom nadol.
Joooj, toto forum je plne DOKONALYCH dam (casto bez partnera a bez deti dokonale stastnych), ktore maju extremne dvojaky meter na zeny/muzov a vyuziju kazdu prilezitost skritizovat alebo aspon jedovato podrypnut.
Ake kazdy sme nejaky a toto vlakno je dalsim, ktore poodhaluje charaktery. Skoda ze na prispevky sa neda reagovat aj palcom nadol.
@madeincssr mnohé si tu nevidia ďalej od nosa🙄niekedy sa hanbím aj za ne🤭aj také berie autobus🤣
@madeincssr aaaaa...dalsi frustrovany 😀
@telefon00 mne vzdy trosku zablika kontrolka, ked muz o sebe az prehnane pise v superlativoch a druhym dychom doda, ze ake nemozne zeny stretava a ze nevie najst ziadnu normalnu.
vacsinou to znamena, ze ma bud prehnane naroky na zeny, alebo ma on nejaky problem, pre ktory ho ziadna normalna zena nechce.
@soldi tiež to tak mám, že prehnané superlatívy a defacto ohováranie žien ktoré už stretol mi zapne kontrolku.. odvážny je, to áno ale ak by som bola slobodná tak by ma ten popis vôbec nezaujal, navyše to konštatovanie, že oslovuje ženy - vyznieva to tak akoby nič iné neriešil len hľadal ženu, akúkoľvek, len nech nema dlhy a upratané.. 🤔
Inak môj muž veľmi rád nosí šiltovku naopak, hlavne keď nie je ostrihany.. mne to príde sexi 🙂
siltovka sa da obratit vzdy, aj nohy obut.. to je to najmenej a o charaktere to nic nehovori.
cche to odvahu ist s kožou na trh, ja keby som ostala sama, nikdy v zivote by som uz nenasla odvahu si niekoho hladat, preto obdivujem ..
@kavasmliekom ty nevies, co su dlhy?
@kofa77 písala som vyššie, preto sa pýtam, aké dlhy myslí, niekto môže mať nedoplatky, exekúcie... A niekto len byt na hypotéku. Aj to je za mňa dlh.
@soldi 2 roky som sám. Nakoľko som rozvedený a viem, ako by to malo byť...tak už nemám ružové okuliare a nechcem, aby sa minulosť opakovala. Nemám dôvod klamať, nakoľko pravda vždy vyjde najavo. Ženy narovinu... chceli by ste partnera čo má dlhy o ktorých neviete, že nemá upratanú minulosť a zaťažuje Vás ňou, že má problematickeho exmanžela čo robí problémy a podobné veci??? Asi nie... som dosť silný nato, že som si toto všetko dal do poriadku a som čistý.
@soldi tiež to tak mám, že prehnané superlatívy a defacto ohováranie žien ktoré už stretol mi zapne kontrolku.. odvážny je, to áno ale ak by som bola slobodná tak by ma ten popis vôbec nezaujal, navyše to konštatovanie, že oslovuje ženy - vyznieva to tak akoby nič iné neriešil len hľadal ženu, akúkoľvek, len nech nema dlhy a upratané.. 🤔
Inak môj muž veľmi rád nosí šiltovku naopak, hlavne keď nie je ostrihany.. mne to príde sexi 🙂
@jana_eyre_2 neohováram ženy, ktoré som stretol. Iba som uviedol skutočnosťi, aké sa mne osobne prihodili a to je rozdiel.
Sa cudujem chlapom ze nevedia najst dobru zenu ved tuto konik je plny dokonalych zien 🙈
Fakt len oci otvaram ake povrchne a neprijemne niektore ste, musi byt radost s vami zit…
Autor drzim palce
@lenkasarka chcela s tým povedať, že tým príspevkom obhajuje pitie. Pivo je návyková látka s je jedno kde sa pije, či doma alebo v krčme
A to, že oslovím ženu na ulici...je tiež odvaha a klasický staromódny spôsob. Reakcie žien sú na to pozitívne a takmer každá povedala, že sa jej to páči a imponuje im to. A tie čo odmietli, boli určite aspoň radi, že sa niekomu teda mne páčili, lebo sa vždy pekne usmievali 🙂
@jana_eyre_2 neohováram ženy, ktoré som stretol. Iba som uviedol skutočnosťi, aké sa mne osobne prihodili a to je rozdiel.
@telefon00 píšem ako to namna pôsobí a takto to jednoducho pôsobí - ako ohováranie tých žien, že sú problémove.. nemyslím že keď sa chces zoznámiť je dôležitá informácia aké boli ženy ktoré si oslovil..
Pýtaš sa kde nájsť dobrú ženu.. dobrea slobodne ženy nájdeš všade, len to bude chcieť viac usilia.. z diskusie by som si na tvojom mieste zobrala aj tu kritiku a poučila sa z nej..
Pre mňa si aj vekovo, aj bývaš blízko, aj vyzeráš byť taký športový typ, pohodak, ....ja mam ale jednu "chybu", mam manžela 🙂. Ale mam kolegyňu, čo je voľná, pošlem jej tvoje inštrukcie, či sa nechytí.