Kde nájsť slušného a vzdelaného muža?
Mam uz 28 rokov a som stale single. Vacsina kamaratiek je vydatych, zadanych. V kancelarii sme len same dievcata, na fitness jumpingu tiez. Skusala som zoznamku, ale tam su chudaci, robosi, zenati alebo mamahotel. To uz dnes neexistuju slusni, vzdelani chlapi co maju tak 30r a nieco uz dosiahli?
@duunlo čo je zle na slove robos? Bežne hovoríme sslangom, napr ajtaci.
PS: peniaze neznamenajú všetko
@okoloiduci5 však jasné,že obišiel.ved si okoloidúci 😁😁😁😂😂😁😁😁
@okoloiduci5 lenže nie každá je na peniaze
Ja mám robosa už 13rokov a nevymenila by som ho za nič ♥️
myslim, ze niektore baby chceli svojimi prispevkami povedat, ze ten prvy prispevok vyznieva povysenecky nie kvoli pouzitiu slova "robos" (pokojne by tam mohlo byt aj robotnik, manualne pracujuci clovek alebo cokolvek ine), ale preto, lebo pre autorku su tito ludia pod uroven. osobne nemam rada taketo postoje. mam super kamosov "robosov", VS vzdelana kamoska (s tazsou skolou ako socialna praca🙂) ma muza kuchara, ktory je fakt super clovek a rozumeju si skvele. autorka, mozno prave s tym "robosom" by si bola stastna.
@kate211 Vy budete dobra psychopatka. Co je akoze na tom, ze zena pracujuca v administrative chce zodpovedneho chlapa? Vsetky kolegyne, ktore tu pracuju maju VS a k tomu odvedajuceho manzela/partnera, ktory vie zabezpecit rodinu, je primerane inteligentny, je s nim rec. Ja niesom ako Vy, ktora uveri, ze chlap na fotke v monterkach s cigaretou v papuli ma 7000 eur. A socialna prace neni narocna? No nehnevajte sa, musite mat prax v domovoch seniorov a to su velmi tazke a narocne pripady. Praca s nimi neni lahka.
@zmrzlinka2021 presne toto idem napisat: slovo robos je skratka od robotnik. Preco to niekoho uraza? Vsak to nieje ziadna nadavka. Btw.ja som vzdy chcela manualne pracujuceho chlapa, taky stolar alebo automechanik by mi velmi ulahcil zivot😃 Hlavne ziaden manazer ktoremu musim zehlit desiatky kosiel..
@zmrzlinka2021 nejde o peniaze. Ked chce kancelarskeho, nech ho hlada tam. Jej uroven, mozno vyzor? tiez neni ,,vyhovujuci,, kto vie... mna monterkaca by zaujimalo ci sa vie postarat aj o dieta, o domacnost, ci je spolocenska, ci je do koca aj do voza. Jej povrchnost je doslova uboha. Keby sa ukazala, mozno 80% chlapov by o nu nezakoplo, lebo bud ,,spatna,, alebo umela babika o ktoru normalny chlap nestoji
Zeny idem sa zastat autorky. Odjakziva sa hovori, ze rovny rovneho si hlada. Je logicke, ze chce mat chlapa ktory ju potiahne hore, ci mentalne, spolocensky aj financne. Len zial zvolila nevhodne slova a preto posobi nadradene.
@iv007 hovori sa v TT, ,,že jaký išól, takú našól,,.
Ženy a možno aj muži.pre zaujímavosť.mate teda doma partnera so vzdelaním ako vy?rovný rovného si hľadá?
Môj manžel Bc , ja najvyššie vzdelanie maturita (stredná odborná škola)
Vsak hladaj seberovneho. Chces aby vedel zabezpecit rodinu a mal uz teraz vlastne byvanie? Ponukni to iste alebo to dosiahnite v buducnosti spolocnymi silami. Primerane inteligentny moze byt aj ten robos. Primerane inteligentnou sa nestanes tym, ze vystudujes socialnu pracu, ako si ty myslis. To je skola len pre titul. A nie kazdy robos sa foti s cigaretou v papuli. A ano su aj taki, ktori si mesacne svojou sikovnostou zarobia niekolko tisicok eur, o com sa pravdepodobne tebe v administrative iba sniva. Manzelia alebo partneri tvojich kolegyn maju aku profesiu?
@pe_mi ja manzela nemam, ale v mojom okoli su pary rovne ako pisem vyssie. Kamoska doktorka ma doktora, dalsia marketingova manazerka ma podnikatela s VS, moja mamina zdravotna sestra ma sofera, sesternica Ing.ma tiez inziniera. Netvrdim, ze je to pravidlo ale na 80% su tie vztahy spolocensky rovnocenne.
@zmrzlinka2021 na tom slove nie je nic zle, kym ho niekto nepouzije s pohrdanim.
@deedol čo je na Tom divné, že proste nechce za partnera na celý život človeka, čo robí robotníka?
Ja napr som nikdy v živote nemala skúsenosť, žeby som si s takým chlapom intelektuálne rozumela. Proste ako kamoši fajn, ale rozhovory, kde človek prepája, využíva logiku, rozumie veciam viac ako priemer, tam som vždy musela sa sledovať, aby sa dotyčný nestrácal a rozumel mi. Netvrdím že automaticky VS dáva patent na toto, žiaľ realita je drsná, ale z vlastnej skúsenosti skôr nájdem podobného, čo má aj VS a hlavne pracuje hlavou, a aj niečo v nej má. A to neznamená, že robotník je hlupák, len proste ja som nikdy nestretla takého, ktorý by bol na určitej úrovni myslením. A ten muž má proste musí ťahať, nie ja jeho.
Čo ja viem, či má niekto niekoho ťahať... či nemajú byť skôr rovnocenní, vyrovnaní, súladní, rešpektujúci sa partneri.
@kate211 Kazdy z nich ma VS. Jeden je podnikatel v stavebninach, dalsi ITckar, strojny inzinier, systemovy inzinier. Cielene si ich hladali, pretoze isli po zodpovednych chlapoch. Jedna nasla prave na zoznamke, druha na stretavke z gymnazia, tretia cez rodinu, stvrta na internate pocas studia. U mna su vsetci spoluziaci zadani, v rodine ma nema kto zoznamit a zoznamky su cista katastrofa a to som tam uz rok.
@okoloiduci5 vidíš, tiež máš požiadavky a nikto ťa tu nehejtuje
@zmrzlinka2021 ja som zas takych stretla (ako som pisala, mam takych kamaratov, jeden napr. robi roky manualne a pritom robi stand-upy, druhy zas kvizy...), a zas poznam kopec VS vzdelanych ludi, s ktorymi som si nikdy nemala co povedat (niektori boli povedzme jednoduchsi, ini napr. totalne moralne dno).
takze keby som mala 28 a trapilo by ma, ze nemam partnera, tak by som mozno uvazovala nad rozsirenim pola posobnosti. to je vsetko, co som tym chcela povedat. koniec koncov, je to autorkin zivot a toto je len jeden z pohladov. pokojne si moze nechat ten svoj a hladat len VS vzdelaneho s "cistym" (jej slovo) zamestnanim. a my jej mozeme drzat palce, aby jej to vyslo 🙂
No dobre a to preto, ze kolegyne maju podnikatelov, inzinierov a ajtaka, ktori vedia genialne zabezpecit zenu, tak musis mat aj ty? Nejaky fesny opatrovatel v dome seniorov by ti nestacil? Pises, ze si tam bola na praxi - nechces kontaktovat znamych z tej praxe? Mozno budu nezadany.
Na tvojich požiadavkách nie je nič zlé. Ale prezentuješ ich trošku povýšenecky. Chápem, že predpokladáš, že absolvent vš nebude úplne mimo, že je dostatočne rozumný a schopný, keď ju zvládol. Ale uvedom si, že veľa chlapcov nejde na vš nie preto, že na to nemajú, ale kvôli iným záujmom. Ak je chlap šikovný a má možnosť dobre sa zamestnať, 3 - 5 rokov ďalšieho štúdia pokladá za stratu času. Osobne poznám niekoľko párov, kde má žena vyššie vzdelanie ako jej muž a nezarába viac.
A ako sa píše v komentári vyššie, nečakaj, že muži budú mať na teba rovnaké požiadavky ako ty na nich.
Problém bude možno práve v tvojom nastavení. V tom, že máš predsudky kvôli vzdelaniu a manuálnej práci. Ak hľadáš dokonalý doplnok ku vzdelanej dáme v kancelárii, rozumní muži to vycítia.
@kate211 Ja by som chcela uz mat pomaly rodinu, chcem mat dve deti kratko po sebe. A to z platu opatrovatela v dome seniorov neutiahnes. Bola som tam na praxi, tak viem, ake maju platy. A svoju vysnivanu rodinu si nepredstavujem tak, ze budem kazdy mesiac cakat, kedy mi pipne rodicak.
Ty vlastne cakas, ze sa najde niekto, kto ma pozadovany plat a VS a je ochotny mat rodinu a genialne Vas zapezpecit. A napisala si to dost priamo. Takto to ma vacsina zien, v tom mas pravdu. Oni nie su az take priame, preto ta kritika na teba. Vacsina zien ide len po uspesnych muzoch, ale pred kamaratkami ci pred tym muzom samotnym sa nevyjadruju tak, ze napriklad opatrovatela by vobec nechceli, lebo by neuzivil rodinu. Musis hrat taku hru - si laskava, mila, nedat tomu muzovi najavo, ze ti ide prioritne o to, aby mal byvanie a plat na uzivenie rodiny, presvedcit ho, ze si vlastne skromne dievca i ked to tak neni a mas jasny ciel. A potom vytlct vsetko z jeho kvalit - dietatu je najlepsie s matkou, byt doma co najdlhsie a uzivat si zabezpecenia.
boze, starenka moja, kupuj rakvu, 28 mas, no pomoooc... Ja som manzela stretla na zoznamke, si predstav. Na tej zlej, hnusnej zoznamke, ktorú tu každý hejtuje. A stretla som ho, ked som mala uz hrozných 33.
Vek je len sproste číslo, cim to skorej pochopis, tým skorej si najdes muza aj ty. Treba zmeniť sposob myslenia.

Citim sa strasne ponizene pred tvojimi pismenkami. Ale iba na prvy pohlad. Inak som ten v monterkar, iba zo sš, dokazem si zarobit x penazi, doslova kolko chcem, mam tie spinave monterky v praci, inak som cisty, vonavy, s vlastnym byvanim, vseobecny prehlad a zivotne skusenosti priam nadpriemerne. Ale taku zenu, resp povahu by som s hrdostou obisiel, pousmial sa, a poprial good luck.