Kde nájsť toho pravého partnera?
Nechce sa mi hladat na zoznamkach ako doposial. Nechce sa mi hladat v praci, mame tam malo muzov a aj ked sa im pacim, neviem, ci by som chcela...v bytovke tiez asi nie, v dopravnom prostriedku je to tazsie, v meste detto...nutit sa do kruzkov a aktivit nevladzem....kde ho mam teda najst? nechcem byt sama...samoxrejme malo by to mat potencial....nechcem byt osamela, bez lasky, priatelstva...pacim sa vela muzom ale zvacsa oni mne nie...sama uz byt nechcem, bola som dost osamela aj v poslednych vztahoch...vkus sa mi zmenil, ale v principe potrebujem to iste ...istotu od muza, zaujem, dotyky, priaelstvo, pekny vztah...nechce sa mi zacinat s kymkolvek od zaciatku, pretoze budem opat na zaciatku a ktovie ako dlho to vydrzi, ale nechcem byt ani sama....
@natalka13 nie je fajn ponahlat sa, ale ani ist na veci prilis pomaly...ja som odisla zo vztahu, ktory ma nenaplnal, nepotrebujem si oddychnut, ale najst to naplnenie, nuz ale to sa hned na zaciatku vztahu neda a verit, ze po x mesiacoch to pojde, neviem...okrem toho zalubit sa, ked prechovavam city este k niekomu sa tiez neda, ale chyba mi dotyk a priatelstvo. Hladam kompatibiliti, ale to je asi vela na dnesnu dobu.
@anna777115 ja sa nechvalim.
@insed nie len peknu obalku, ved pises aj o inych veciach...a vacsinou to yak byva, ze ludia odchadzaju zo vztahov, aj ked nie su najhorsie...bohuzial s ex sme sa ani raz nepojadali, aj sme sa lubili a proste city chladli
"okrem toho zalubit sa, ked prechovavam city este k niekomu sa tiez neda"... Tak potom o čom je celý tvoj príspevok? Zúfalo hľadáš vzťah, ale sama podľa tejto vety nie si pripravená... Dorieš si minulosť, svoje vnímanie samej seba a vnímanie mužov a uvidíš, pojde to 🙂
Kazdy vo vztahu hlada chemiu kompatibilitu. O com inov vztah partbersky je?
Prepac ale mat vztah s chlapom, ktory nema pracu /ak nieje chory/ je divne. Dnes je pracovnych ponuk na mraky.
@dahlia25 ale som, riesenie nie je byt teraz sama, ved som slobodna zena, ktora sama byt nechce.
U nás je ten problém že nemáme more. Keby sme mali more, stačilo by prísť do prístavu, poobzerať sa po jachtách či niektorý kapitán nevyzerá osamelo a začať pracovať na tej chémii 🙂 Keď nechcete riešiť zoznamku, skúste sa povypytovať vo svojom okolí či nepoznajú alebo nevedia o niekom kto by bol "k mání".
ja ta uplne chapem, mam to presne tak isto v zivote, bud ma chce taky ktoreho ja nie alebo naopak a stale dookola
Budem uprimny, mne tiez ten sposob vyjadrovania prisiel taky ako aj mnohym tu co pisali komentare. Ale jako ja hovorim nie vsetko je jak vyzera. Ono aj zalezi jaku mas zrovna naladu. A chapem aj ze jako sa cloveku kolkokrat zase nechce neco zacinat, to dobre poznam. Kazdopadne dokonalost hladat nema vyznam, treba skusit dat sancu aj tam kde by to clovek nepovedal zeby malo vyznam. To nikdy nemozes vedet. Odkial si? Ked tak napis do sukromnej spravy.
Čau Už si si niekoho našla ja si hľadám

@mirkam3 uz mi skoro tikaju, ale este som nezazila ani naplneny vztah...nemyslim si, ze by som bola narocna, byvaly nemal ani pracu a bola som ochotna velmi sa prisposobovat...na druhejs trane chemia, ktoru potrebuje kazdy a o ktorej hovorim nie je len ten pekny obal, ale celkova kompatibilita a je uplne prirodzene, ze ju s niekym potrebujem. To, ze ma nebavi uz hladat a zacinat opat od znova je asi tiez prirodzene po x skusenostiach, ked mas vek nemas chut zacinat znova...ale mohlo by to tentokrat vijst a mozno by som viac mala davat na svoje potreby, nez sa donekonecna prisposobovat