icon

Kde sa zoznámiť po 30tke?

29. aug 2023

Ked vsetci muzi vo veku 35-40 su zadani, fakt ostali uz len ti….. ti ini 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
citron25
Odpoveď bola odstránená
wishes
29. aug 2023

@citron25 😂😂😂

chica007
29. aug 2023

Hladaj podla svojich zaujmov, ak vymetas bary tak si aj takeho najdes - typicky second hand opotrebovany zadany co bude kydat na zlu manzelku a cakat ze ho budes lutovat, cize robit mu matrac, to je ta skupina o ktorej hovoris, ak hladas poriadneho manzela do zivota zodpovedneho a nie zbabelca tak aj ty sa musis v takych skupinach pohybovat, taki nie su ktovieako spolocenski dravci skor domace typy, kutilovia sikovni a nie krcmovi povalanci, fakt skus skor zaujmove skupinky

lenka.25
29. aug 2023

Podla mňa vôbec nie je nič výnimočne spoznať slobodných ľudí v taktom veku . Nie všetci majú potrebu zakladať si rodinu dobtridsiatky

spadnutaslivka
29. aug 2023

poznám kopec slobodných tridsiatnikov... otázka je, kde hľadáš, kde sa pohybuješ

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
Autor odpoveď zmazal
miadi
30. aug 2023

@citron25 stretla som mojho muza ked mal 38 nie je ziadny magor ani trdlo v sandalkoch s ladvinkou okolo pasu. Bol len priliz busy s rodinnym podnikom a cas leti. + narocny. Niekedy je lepsie byt priebercivy a neuspokojit sa s prvou moznostou co pride do cesty. Nema kazdy to stastie stretnut svoju osudovu lasku v škole. 😉

miadi
30. aug 2023

Ak si myslis ze vsetci dobri muzi po 35-40 su zadani a ostali len ti .. ini., to iste plati o ženach po 30 + ostali len tie .. ine . Ved tak ako si nemala ty stastie najst si do teraz dobreho partnera rovnako ani s tym chlapom v tej vekovej skupine nemusi byt nic zle. Hladaj dalej. Kto hlada ten najde. ( a je aj kopec zadanych co su .. ti ini 🤣)