Kde sa zoznámiť po 30tke?
Ked vsetci muzi vo veku 35-40 su zadani, fakt ostali uz len ti….. ti ini 🙂
Hladaj podla svojich zaujmov, ak vymetas bary tak si aj takeho najdes - typicky second hand opotrebovany zadany co bude kydat na zlu manzelku a cakat ze ho budes lutovat, cize robit mu matrac, to je ta skupina o ktorej hovoris, ak hladas poriadneho manzela do zivota zodpovedneho a nie zbabelca tak aj ty sa musis v takych skupinach pohybovat, taki nie su ktovieako spolocenski dravci skor domace typy, kutilovia sikovni a nie krcmovi povalanci, fakt skus skor zaujmove skupinky
Podla mňa vôbec nie je nič výnimočne spoznať slobodných ľudí v taktom veku . Nie všetci majú potrebu zakladať si rodinu dobtridsiatky
poznám kopec slobodných tridsiatnikov... otázka je, kde hľadáš, kde sa pohybuješ
@citron25 stretla som mojho muza ked mal 38 nie je ziadny magor ani trdlo v sandalkoch s ladvinkou okolo pasu. Bol len priliz busy s rodinnym podnikom a cas leti. + narocny. Niekedy je lepsie byt priebercivy a neuspokojit sa s prvou moznostou co pride do cesty. Nema kazdy to stastie stretnut svoju osudovu lasku v škole. 😉
Ak si myslis ze vsetci dobri muzi po 35-40 su zadani a ostali len ti .. ini., to iste plati o ženach po 30 + ostali len tie .. ine . Ved tak ako si nemala ty stastie najst si do teraz dobreho partnera rovnako ani s tym chlapom v tej vekovej skupine nemusi byt nic zle. Hladaj dalej. Kto hlada ten najde. ( a je aj kopec zadanych co su .. ti ini 🤣)