Keď kamarátka nevie nájsť čas na stretnutie
Ahojte ako vnímate u kamarátky keď si na vás nevie nájsť čas? No už asi v mojom prípade skôr známej keďže sme sa dlho nevideli. Musím povedať že ja toho síce mám dosť veľa ale na kamarátky si vždy nejako ten čas nájdem, avšak keď jednej dotyčnej napíšem že vtedy a vtedy mám čas (čo sa fakt posnažím si ho urobiť) tak dostanem odpoveď: Už niečo vtedy mám. Nepoviem raz za čas ale takúto odpoveď dostávam už zakaždým. Blbá zhoda nahod? Alebo sa mi skôr vyhýba? Keďže som priamy človek a mám rada veci narovinu, povedala som jej že ak sa na mňa hnevá alebo si ten čas nechce nájsť nech kľudne povie čo je vo veci. Podotýkam nemá dieťa, ani partnera, prácu si momentálne zháňa.
žiadna náhoda, kto chce, čas si nájde. Očividne nemá záujem.
@mila23 predtým bola taká že skúsila navrhnúť iný termín (alebo lepšie povedané napísala v ten daný deň či môžem alebo deň pred) lenže to ja som bola akurát v práci.. žiaľ..poslednú dobu nenavrhuje už vôbec, keďže som sa cítila trochu previnilo že som ju vtedy odbíjala kvôli práci tak som sa ja posnažila nájsť iný dátum ale márne..
Nema zaujem to je jasne, keby mala sa sama navrhne neda sa ti v nedelu atd., to nieje ziadna kamaratka
Ahoj, mala som takú kamarátku. Po pár týždňoch som pochopila, že sa nechce stretávať. Uzavrela som to, ako skončenú kapitolu. Dôvod sa nedozviem, ale vnímam to tak, že určití ľudia sú v našom živote len nejaký čas. A je to v poriadku 🙂
Stava sa to, vzdy to cloveka zamrzi. Ja, ked mam nejaku kamosku rada a chcem sa s nou stretnut, cestujem za nou autom, vlakom, busom, vezmem si dovolenku, hocico.
Take to stare zname, kde je vola, tam je cesta. Ked niekto stale nemoze, tak skratka nechce. Nikto nie je tak bizi, ze by si nenasiel cas, ak chce.
Schvalne, keby si jej povedala, ze mas pre nu jednu velmi velmi cennu vec a chces jej ju dat, ci si najde cas. 🙂
Tak sa nechce stretnut naco vypisujes, je to tvoja jedina znama?
Niekedy treba ludi nechat na pokoji.
Ked bude chciet,ozve sa sama.
Ked nie,nechaj tak.
Ja uz toto neriedim.kto so mnou chce byt,cas si najde a opacne tiez.
S kym byt nechcem,nie som...
Ja som bola taká vyhýbava k mojim kamarátkam v čase vážnej choroby, ktorou som prechádzala. Nemala som chuť sa s nikým stretávať vtedy, ale nevedela som byť k ľuďom ani otvorená..
Vaše cesty sa rozišli. To je všetko.
Nemôže mať depresiu?
@thereisabear to z coho usudzujes prosim ta?
@zooeynka len sa pýtam, možno nechodí nikam a nechce sa jej stretávať s nikým. Keď nemá partnera, deti ani prácu...
@thereisabear je vela introvertov, ktori nepotrebuju debaty. Aj z mnohych kamaratstiev clovek vyrastie, okruh ludi okolo nas sa meni....je to prirodzene, netreba to silit a silou mocou planovat stretnutie ked druha strana nema zaujem. Je to otravne. Nemusi za tym byt hned depresia alebo cokolvek ine vazne....len zmena nastavenia.
@zooeynka nie je vôbec introvert bežne dáva príspevky s inými kamaratkámi po kávičkách..každopádne ju už volať nebudem, keď bude chcieť ozve sa
Mudro. Tak z nejakeho dovodu nechce ist na kavu s tebou. Viac nemas co riesit.
vzdy sleduj ciny, nie slova. To plati vsade. Ludia toho nataraju..
Ked bude chciet tak sa ozve, takto sa neda povedat co za tym je, mozno nema zaujem a mozno cas.

a navrhne iny termin a cas ked vteyd nemoze? alebo len oznami,ze nema cas? ak skusa navrhnut nahradny termin - tak OK..ak nie, iba napise,ze nema cas, tak nema zaujem...nevnucovala by som sa