icon

Keď manžel ignoruje potreby partnerky

7. máj 2025

Aktualne sa uz mesiac nerozpravame, pohadali sme sa kvoli financnych zalezitostiam, kedy narabal s nasimi peniazmi bez nejakeho rozhovoru so mnou …. Ked som sa ho dnes opytala, ako chce zit ci takto, tak mi povedal, ze on sa so mnou nemieni o nicom bavit, on to chce tak ako urobil a hotovo a so mnou maximalne o počasi …. Ked som mu vysvetlovala, ze takto manzelstvo nefunguje a nebude, ze mam nejake potreby vo vztahu, potrebu komunikacie, lasky, zaujmu, tak povedal, ze ja su furt myslim ze moje potreby musia byt naplnene, ze to nikoho nezaujima …. Som smutna, mepovedie to k nicomu dobremu

Strana
z3
crazy_cat_lady
7. máj 2025

kolko ste spolu? vzdy to bol sebecky ignorant?

nin12345
7. máj 2025

S takýmto manželom si mohla byť šťastná tak prvého polroka či sa mýlim? Do budúcna šťastie neocakavaj ak s ním ostaneš

danica2711
7. máj 2025

to bol vždy taký kkt alebo mu zrazu preplo? Keďže na prepnutie v istom momente akosi neverím, prečo si sa zaňho vydala?

lienka.7
7. máj 2025

@autorka ako dlho ste spolu?

koniarova
7. máj 2025

Tu nič nepomôže.

nin12345
7. máj 2025
@danica2711

to bol vždy taký kkt alebo mu zrazu preplo? Keďže na prepnutie v istom momente akosi neverím, prečo si sa zaňho vydala?

@danica2711 prepnutie v istom momente naozaj existuje ale kým som si to na vlastnej koži nezažila tiež som neverila že takí ľudia môžu byť

ika02
7. máj 2025

Ahoj, ako dlho trvá takéto jeho správanie? Nemôže mať milenku? Vtedy sa chlapi začnú správať takto otrasne k vlastnej žene.

any_soj
7. máj 2025
@nin12345

@danica2711 prepnutie v istom momente naozaj existuje ale kým som si to na vlastnej koži nezažila tiež som neverila že takí ľudia môžu byť

@nin12345 neboli nijaké náznaky predtým?

januska12323
7. máj 2025

No a ty s ním aj tak chceš ostať či ako?

lenka.25
7. máj 2025

Mesiac sa nerozprávate? Ľudia , ktorí si majú byt najbližší , sa ku sebe takto nemôžu správať . Ale toto je vlastnosť , ktorú mal utcite aj pred manželstvom , čiže buď si ju prehliadala a ticho tolerovala, alebo ste sa brali po týždni od zoznámenia . Inak si to vysvetlit neviem . No podľa mna s takýmto mužom to nemá zmysel ,niečo ako úctu a rešpekt s ním nezažiješ .
Tak to už je na tebe ako s týmto poznaním , aký he tvoj muž naložíš . Ja by som mala v tom jasno .

lenkakravcova
7. máj 2025

A o čo išlo?
Kúpil si auto zo svojich peňazí alebo použil tvoje na hazard? 🙂 Lebo bez objasnenia situácie ti nikto nič nepovie. Môžeme len hádať.

lenka.25
7. máj 2025
@lenkakravcova

A o čo išlo?
Kúpil si auto zo svojich peňazí alebo použil tvoje na hazard? 🙂 Lebo bez objasnenia situácie ti nikto nič nepovie. Môžeme len hádať.

@lenkakravcova aké moje / tvoje ? Sú manželia , takže sú to ICH SPOLOCNE peniaze

nin12345
7. máj 2025
@any_soj

@nin12345 neboli nijaké náznaky predtým?

@any_soj spätne by som už povedala že veľmi mierne red flags tam boli čo zamilovaný človek nevidí. Možno to vyznie divne ale bol až príliš dobrý ku mne, príliš sme sa na všetkom zhodli a strašne uponáhľaval ten vzťah. Ale neskúsený človek v tomto to nevyhodnoti ako niečo zle

manqua
7. máj 2025

Tak potom asi bohuzial vies, co bude nasledovat 😖

lenkakravcova
7. máj 2025
@lenka.25

@lenkakravcova aké moje / tvoje ? Sú manželia , takže sú to ICH SPOLOCNE peniaze

@lenka.25 nevieme či autorka pracuje vôbec alebo niekedy pracovala 🙂 nech špecifikuje situáciu najprv. Predsa len bola by to iná situácia ak by bola dajme tomu 10r len tak doma, on zarábal a potom by si "dovolil" niečo si kúpiť bez jej schválenia. A iné by bolo keby makali obaja alebo ona by sa starala o deti a on by si kúpil len tak niečo za pár desiatok tisic bez toho aby o tom podiskutovali.

mischy00
7. máj 2025

Záleží ci to robil aj predtým, tento stav ignoracie alebo až teraz prvý krát. O počasí nech sa baví s kolegyňou v práci, nie s manželkou.....bud niekoho má alebo niečo tají, preto robí akože hluchého a nemého

viestta
7. máj 2025
@lenkakravcova

@lenka.25 nevieme či autorka pracuje vôbec alebo niekedy pracovala 🙂 nech špecifikuje situáciu najprv. Predsa len bola by to iná situácia ak by bola dajme tomu 10r len tak doma, on zarábal a potom by si "dovolil" niečo si kúpiť bez jej schválenia. A iné by bolo keby makali obaja alebo ona by sa starala o deti a on by si kúpil len tak niečo za pár desiatok tisic bez toho aby o tom podiskutovali.

@lenkakravcova aj keby nepracovala tak v manzelstve su peniaze spolocne a spolocne sa o nich rozhoduje. Vynimka su len peniaze, ktore jeden z nich zdedil, dostal darom. To su jeho peniaze.

lenka.25
7. máj 2025
@lenkakravcova

@lenkakravcova stále sú manželia , aj keď chápem, ty to máš asi inak nastavené ...

zojazoja
7. máj 2025

Dám ti opačný pohľad napríklad u nas: keby som ja došla domov s koňom alebo mamutov, že som si kúpila, tak by nepovedal ani pol slova. Len by sa smial. Keby on došiel domov s novým autom, tak si len tukam na čelo. Ale viem, že keď nastane alebo nastala situacia že jeden z nás potrebuje prachy od toho druhého, tak proste tie prachy dáme. Bez debaty. Ale to sme my. S dôverou k tomu druhému.

lenkakravcova
7. máj 2025
@viestta

@lenkakravcova aj keby nepracovala tak v manzelstve su peniaze spolocne a spolocne sa o nich rozhoduje. Vynimka su len peniaze, ktore jeden z nich zdedil, dostal darom. To su jeho peniaze.

@viestta @lenka.25 ako nevravím že nie. Stále platí BSM. Ale už by to mohla byť iná situácia.. ona chce vyjadriť sa ku konaniu niekoho a nenapíše podrobnosti. Lepšie keď to špecifikuje a nie že si tu na neho len ženy ponadavaju a na 2 strane vyjde na javo niečo čo by neprekusla žiadna v jeho koži. A možno nie.. nech napíše o čo šlo. Aj o akú kúpu. Či o kúpu auta za 100.000€ alebo šlo o kúpu obleku za 500€ lebo aj to sú dve samostatné veci na zváženie

viestta
7. máj 2025
@lenkakravcova

@viestta @lenka.25 ako nevravím že nie. Stále platí BSM. Ale už by to mohla byť iná situácia.. ona chce vyjadriť sa ku konaniu niekoho a nenapíše podrobnosti. Lepšie keď to špecifikuje a nie že si tu na neho len ženy ponadavaju a na 2 strane vyjde na javo niečo čo by neprekusla žiadna v jeho koži. A možno nie.. nech napíše o čo šlo. Aj o akú kúpu. Či o kúpu auta za 100.000€ alebo šlo o kúpu obleku za 500€ lebo aj to sú dve samostatné veci na zváženie

@lenkakravcova je lauter jedno ci kupil auto za desat litrov alebo ancug za pat kil. Proste su to spolocne peniaze a o ich pouziti rozhoduju obidvaja manzelia. Tak ako je lauter jedno ci by si ona kupila kabelku za 300€ alebo tiene za 3€.

lenka.25
7. máj 2025
@lenkakravcova

@lenkakravcova a vieš čo , mňa napríklad úplne najmenej zaujíma čo si vlastne kúpil . Ale hentak by sa môj muž určite ku mne správať nemal , celý prispevok vyznieva, že sa ku nej správa ako k odpadu

sense
7. máj 2025

Konkretizuj bližšie, kúpil nové auto či kosačku a ty si chcela niečo iné? Prehral prachy na automatoch ? Takto môže byť muž blb, ale kľudne aj žena večne nespokojná. Správal sa tak vždy alebo len zrazu?

any_soj
7. máj 2025
@nin12345

@any_soj spätne by som už povedala že veľmi mierne red flags tam boli čo zamilovaný človek nevidí. Možno to vyznie divne ale bol až príliš dobrý ku mne, príliš sme sa na všetkom zhodli a strašne uponáhľaval ten vzťah. Ale neskúsený človek v tomto to nevyhodnoti ako niečo zle

@nin12345 ak by som ťa mohla poprosiť - pustila by si si tento krátky podcast, prvú časť, a napísala potom, či si mala tieto veci zistené skôr, než ste zašli vo vzťahu príliš ďaleko? A či teda vo všetkých týchto oblastiach si HK poznala a bolo to ok?
Lebo ja tieto veci považujem za veľmi dobré preverenie, tak by som rada vedela...
https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...

nin12345
7. máj 2025
@any_soj

@nin12345 ak by som ťa mohla poprosiť - pustila by si si tento krátky podcast, prvú časť, a napísala potom, či si mala tieto veci zistené skôr, než ste zašli vo vzťahu príliš ďaleko? A či teda vo všetkých týchto oblastiach si HK poznala a bolo to ok?
Lebo ja tieto veci považujem za veľmi dobré preverenie, tak by som rada vedela...
https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...

@any_soj jasné pustím si to o chvíľu keď budem mať čas ale ja už ti asi aj teraz viem odpovedať že na tom pohorím😄 o tieto veci som sa začala aktívne zaujímať až po stretnutí s tým človekom dovtedy by mi nenapadlo že takýto ľudia sú medzi nami

nyusika
7. máj 2025
@lenkakravcova

@lenkakravcova v slusnych rodinach sa o vacsich vydavkoch manzelia dohodnu spolocne...bez ohladu na to, kto z nich pracuje a ci je niekto doma.

tam, kde su zeny povazovane za nieco menej, ako dostihovy kon, sa to riesi tak, ako si ty opisasla

heminepa
Autor odpoveď zmazal
autor
7. máj 2025
@crazy_cat_lady

kolko ste spolu? vzdy to bol sebecky ignorant?

@crazy_cat_lady 10 rokov sme spolu, nebol vzdy, spociatku nebol, akoze vzdy bol takej inaksek povahy, sebavedomejšej ale nie az takto

autor
7. máj 2025
@nin12345

S takýmto manželom si mohla byť šťastná tak prvého polroka či sa mýlim? Do budúcna šťastie neocakavaj ak s ním ostaneš

@nin12345 ano presne, spociatku taky nebol, teda vzdy mal inaksiu povahu ako ja, ja som taka citlivejsia bezna zena a on taky sebavedomy

autor
7. máj 2025
@danica2711

@danica2711 nebol taky odzaciatku …. Ale bol vzdy taky sebavedomejši

Strana
z3