Keď manžel ignoruje potreby partnerky
Aktualne sa uz mesiac nerozpravame, pohadali sme sa kvoli financnych zalezitostiam, kedy narabal s nasimi peniazmi bez nejakeho rozhovoru so mnou …. Ked som sa ho dnes opytala, ako chce zit ci takto, tak mi povedal, ze on sa so mnou nemieni o nicom bavit, on to chce tak ako urobil a hotovo a so mnou maximalne o počasi …. Ked som mu vysvetlovala, ze takto manzelstvo nefunguje a nebude, ze mam nejake potreby vo vztahu, potrebu komunikacie, lasky, zaujmu, tak povedal, ze ja su furt myslim ze moje potreby musia byt naplnene, ze to nikoho nezaujima …. Som smutna, mepovedie to k nicomu dobremu
Ahoj, ako dlho trvá takéto jeho správanie? Nemôže mať milenku? Vtedy sa chlapi začnú správať takto otrasne k vlastnej žene.
@ika02 nema milenku určite, ono to aloze trva dlhodobejsie, su to take obdobia vzdy, lepsie, horsie, ale teda v tom horšom su to taketo extremy
No a ty s ním aj tak chceš ostať či ako?
@januska12323 no mňa zaujimalo, že či sa moze takto spravat k manzelke niekto ked ju ma rad? Alebo ci to znamena ze ma nemoze mat rad
Mesiac sa nerozprávate? Ľudia , ktorí si majú byt najbližší , sa ku sebe takto nemôžu správať . Ale toto je vlastnosť , ktorú mal utcite aj pred manželstvom , čiže buď si ju prehliadala a ticho tolerovala, alebo ste sa brali po týždni od zoznámenia . Inak si to vysvetlit neviem . No podľa mna s takýmto mužom to nemá zmysel ,niečo ako úctu a rešpekt s ním nezažiješ .
Tak to už je na tebe ako s týmto poznaním , aký he tvoj muž naložíš . Ja by som mala v tom jasno .
@lenka.25 no spociatku to nebolo tak, to nevydrzal ze by sme sa tak dlho nerozpravali …. Ako keby sa to kazdym konfliktom natahuje
A o čo išlo?
Kúpil si auto zo svojich peňazí alebo použil tvoje na hazard? 🙂 Lebo bez objasnenia situácie ti nikto nič nepovie. Môžeme len hádať.
@lenkakravcova hazard? Ako sa to vezme, nejake take investovania
@lenkakravcova aké moje / tvoje ? Sú manželia , takže sú to ICH SPOLOCNE peniaze
@lenka.25 ano, to som mu aj ja hovorila ze sa mi nepaci ze investoval nase a ani mi to neoznamil a on mi začal hovorit ze to mam brat ze toto boli len jeho a neriesit to, ze on to tak chce a nezaujem
@lenka.25 nevieme či autorka pracuje vôbec alebo niekedy pracovala 🙂 nech špecifikuje situáciu najprv. Predsa len bola by to iná situácia ak by bola dajme tomu 10r len tak doma, on zarábal a potom by si "dovolil" niečo si kúpiť bez jej schválenia. A iné by bolo keby makali obaja alebo ona by sa starala o deti a on by si kúpil len tak niečo za pár desiatok tisic bez toho aby o tom podiskutovali.
@lenkakravcova prsvujeme obi dvaja a boli to peniaze zo spolocneho sporiaceho uctu, zarabame cca podobne
Záleží ci to robil aj predtým, tento stav ignoracie alebo až teraz prvý krát. O počasí nech sa baví s kolegyňou v práci, nie s manželkou.....bud niekoho má alebo niečo tají, preto robí akože hluchého a nemého
@mischy00 ved prave ze mna to tiez znepokojuje, pride mi to divneeee
Hneď by som si zradila svoj účet a mala svoje peniaze a pekne mu vypočítať všetko na polovicu, ak nie rozchod.
@lenkakravcova a vieš čo , mňa napríklad úplne najmenej zaujíma čo si vlastne kúpil . Ale hentak by sa môj muž určite ku mne správať nemal , celý prispevok vyznieva, že sa ku nej správa ako k odpadu
@lenka.25 presne tak sa v poslednej dobe, najma posledny mesiac citim ako nejaky odpad, ktory je dobry na debaty o počasi
@heminepa jedna sa o 10 000€, zarabame obi dvaja, islo o peniaze zo spolocneho uctu, kde si spolu setrime
A bola to blbá investícia? Pretože sporiace účty sú na dve veci... Tam sa ti peniaze nikdy nezúročia a 10k už by sa zúročiť inde dalo. Chápem, čo ťa trápi - tiež by ma naštval tým, že to so mnou neprebral. To by som mu vytmavila. Ale zrovna na tomto prípade by som sa snažila nájsť aj nejaké pozitíva... Ak to teda nepresral.
A bola to blbá investícia? Pretože sporiace účty sú na dve veci... Tam sa ti peniaze nikdy nezúročia a 10k už by sa zúročiť inde dalo. Chápem, čo ťa trápi - tiež by ma naštval tým, že to so mnou neprebral. To by som mu vytmavila. Ale zrovna na tomto prípade by som sa snažila nájsť aj nejaké pozitíva... Ak to teda nepresral.
@tiezjedna neviem prave ako to je, lebo mi to nechce ukazat ani a povedal mi ze sa nemam starat o to
@heminepa no ja som si po mesiaci nebavenia sa arogancie tiez teda z toho spolocneho vzala rovnaku sumu bokom, ale to nie je riesenie, jeho pristupi, spravania sa
no tak to by zažil iný randál, keby ma takto odpálkoval
no tak to by zažil iný randál, keby ma takto odpálkoval
@tiezjedna no ja som aj randal spravila ale on sa smeje a nic, ticho, nezaujem
@nin12345 ak by som ťa mohla poprosiť - pustila by si si tento krátky podcast, prvú časť, a napísala potom, či si mala tieto veci zistené skôr, než ste zašli vo vzťahu príliš ďaleko? A či teda vo všetkých týchto oblastiach si HK poznala a bolo to ok?
Lebo ja tieto veci považujem za veľmi dobré preverenie, tak by som rada vedela...
https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...
@any_soj no pustila som si to je to naozaj vynikajúce video a určite pokiaľ sa tým človek riadi nájde k sebe dobrú osobu ale je tu jedno obrovské ALE. Na to aby si všetky tieto veci zistila o danom človeku musíš mať dostatočný čas. Ak stretneš ako ja človeka ktorý vyzerá skvelo a všetky tie zmienene veci vo videu splňuje ale rýchlo ťa natlačí do záväzku tak častokrát podľa mňa nestihneš odhaliť aká je pravda a skutočne spoznať toho človeka. U nás málo všetko neskutočne rýchly priebeh a pravú tvar začal ukazovať keď už bolo neskoro a mali sme záväzok - napokon som prišla na to že mal vlastne asi všetky zlé vlastnosti čo sú vo videu, postupne to došlo do bodu odkiaľ nebolo cesty naspäť.
Uvedomuje si manžel, že tie peniaze sú aj tvoje? Zobrala by som zvyšok a tiež investovala bez jeho vedomia.
No ako autorka mrzí ma to ale toto mi pripomína ďalšieho s PO a tam bohužiaľ už nič s tým nespravis budeš sa len trápiť kým budeš s ním lebo to bude neustále dačo nikdy nebude kľud a predpokladám že to tak aj máte že ledva sa stihnes spamätať z jednej veci čo urobí alebo ti povie a už je tu ďalšia
No co na takeho povedat 🤷🏼♀️ asi iba to, ze som rada ze nie je moj…v tomto pripade by som hned zrusila “spolocne financie” a z toho spolocneho uctu by som si tiez zobrala 10 tisic ako on.
Obavam sa, ze u vas je toto zaciatok konca. Mozno ten zaciatok konca uz davno bezi nepovsimnuty. Je otazka ci mate obidvaja zaujem tento stav zvratit, pretoze len jeden na to nestaci.
V tom prípade by som bola dosť ale dosť nahnevaná. Ak je to spoločný účet, spoločne sporite a on si len tak vezme 10.000€ a použije tak akože čo ty si máš tiež vziať a použiť podľa seba? To mu príde vpohode? Lebo iba tak to bude teraz spravodlivé.
@lenkakravcova a vieš čo , mňa napríklad úplne najmenej zaujíma čo si vlastne kúpil . Ale hentak by sa môj muž určite ku mne správať nemal , celý prispevok vyznieva, že sa ku nej správa ako k odpadu
@lenka.25 na zaklade jedneho komentu, z jednej strany, zhodnotit ze je na vine len a len manzel... odvazne. A co ked je to uplne inak? Ze za to ze sa nevypravaju aj mesiac, moze byt rokmi stupnovane napatie vo vztahu. A zadavatelke vadi v skutocnosti kupenie telefonu za 1000€.
@lenka.25 na zaklade jedneho komentu, z jednej strany, zhodnotit ze je na vine len a len manzel... odvazne. A co ked je to uplne inak? Ze za to ze sa nevypravaju aj mesiac, moze byt rokmi stupnovane napatie vo vztahu. A zadavatelke vadi v skutocnosti kupenie telefonu za 1000€.
@jajajaja2 ja pracujem s čím mám . Keď to tak nebolo , tak je mi je to jedno . Reagovala som na situáciu , ako ju autorka popísala .
@tiezjedna Tak, pod týmto názvom by som si predstavila, ale že úplne niečo iné, ako spor o financie.😂
@nyusika
@anna777115
akože áno, niekedy je korekcia názvu diskusie naozaj vítaná, pretože nezodpovedá obsahu. Ale mám pocit, že väčšinu zásahov v poslednej dobe robia v rámci nejakého nonstop mejdanu😂
@nyusika
@anna777115
akože áno, niekedy je korekcia názvu diskusie naozaj vítaná, pretože nezodpovedá obsahu. Ale mám pocit, že väčšinu zásahov v poslednej dobe robia v rámci nejakého nonstop mejdanu😂
@tiezjedna ja neviem...ale opravovat texty inych dospelych ludi je trapne.
dam zly nazov - nebudem mat komentare, nic sa nedozviem.
ale toto je fakt mega ubohe
co uz, aj tak vacsinu anonymnych kontroverznych tem zakladaju ucelovo, kvoli ratingom - cim viac to tu "zije", tym drahsi reklamny priestor

@autorka ako dlho ste spolu?
@lienka.7 10 rokoc