Keď manžel ignoruje potreby partnerky
Aktualne sa uz mesiac nerozpravame, pohadali sme sa kvoli financnych zalezitostiam, kedy narabal s nasimi peniazmi bez nejakeho rozhovoru so mnou …. Ked som sa ho dnes opytala, ako chce zit ci takto, tak mi povedal, ze on sa so mnou nemieni o nicom bavit, on to chce tak ako urobil a hotovo a so mnou maximalne o počasi …. Ked som mu vysvetlovala, ze takto manzelstvo nefunguje a nebude, ze mam nejake potreby vo vztahu, potrebu komunikacie, lasky, zaujmu, tak povedal, ze ja su furt myslim ze moje potreby musia byt naplnene, ze to nikoho nezaujima …. Som smutna, mepovedie to k nicomu dobremu
No ako autorka mrzí ma to ale toto mi pripomína ďalšieho s PO a tam bohužiaľ už nič s tým nespravis budeš sa len trápiť kým budeš s ním lebo to bude neustále dačo nikdy nebude kľud a predpokladám že to tak aj máte že ledva sa stihnes spamätať z jednej veci čo urobí alebo ti povie a už je tu ďalšia
@nin12345 no ako pises, dost často sa nam to opakuke taketo konflikty
Obavam sa, ze u vas je toto zaciatok konca. Mozno ten zaciatok konca uz davno bezi nepovsimnuty. Je otazka ci mate obidvaja zaujem tento stav zvratit, pretoze len jeden na to nestaci.
@viestta ja prave neviem o čo jemu ide, lebo ked spomeniem rozvod alebo aby odisiel to nie, ale riesit nieco a komunikovat tiez nie
V tom prípade by som bola dosť ale dosť nahnevaná. Ak je to spoločný účet, spoločne sporite a on si len tak vezme 10.000€ a použije tak akože čo ty si máš tiež vziať a použiť podľa seba? To mu príde vpohode? Lebo iba tak to bude teraz spravodlivé.
@lenkakravcova ja som tak aj urobila, zobrala som si rovnaku sumu a spytala sa ho, ci to je ok takto fungovat, ze si teraz budeme bravat len tak z nasetreneho ako si zmyslime, ale on nereaguje
@tiezjedna ja neviem...ale opravovat texty inych dospelych ludi je trapne.
dam zly nazov - nebudem mat komentare, nic sa nedozviem.
ale toto je fakt mega ubohe
co uz, aj tak vacsinu anonymnych kontroverznych tem zakladaju ucelovo, kvoli ratingom - cim viac to tu "zije", tym drahsi reklamny priestor
@nyusika toto je no comment ja som minule založila anonymnú diskusiu kde som sa potrebovala spýtať niečo ohľadne dieťaťa a názov mi zmenili takým spôsobom že jediné čo bolo v komentároch že mi nadávali prečo som dala taký nadpis a že to nekorešponduje s obsahom🤣
@any_soj no pustila som si to je to naozaj vynikajúce video a určite pokiaľ sa tým človek riadi nájde k sebe dobrú osobu ale je tu jedno obrovské ALE. Na to aby si všetky tieto veci zistila o danom človeku musíš mať dostatočný čas. Ak stretneš ako ja človeka ktorý vyzerá skvelo a všetky tie zmienene veci vo videu splňuje ale rýchlo ťa natlačí do záväzku tak častokrát podľa mňa nestihneš odhaliť aká je pravda a skutočne spoznať toho človeka. U nás málo všetko neskutočne rýchly priebeh a pravú tvar začal ukazovať keď už bolo neskoro a mali sme záväzok - napokon som prišla na to že mal vlastne asi všetky zlé vlastnosti čo sú vo videu, postupne to došlo do bodu odkiaľ nebolo cesty naspäť.
@nin12345 mrzí ma to.... Áno, čas je dôležitý. Som vďačná za formáciu, ktorú mám, že som vedela ešte pred vzťahmi, že tieto veci treba mať vyriešené vopred.
@tiezjedna ja neviem...ale opravovat texty inych dospelych ludi je trapne.
dam zly nazov - nebudem mat komentare, nic sa nedozviem.
ale toto je fakt mega ubohe
co uz, aj tak vacsinu anonymnych kontroverznych tem zakladaju ucelovo, kvoli ratingom - cim viac to tu "zije", tym drahsi reklamny priestor
@nyusika inak dosť by ma zaujímalo, kto s kým vlastne žije podľa adminov😂 Pretože podľa nich manžel ignoruje potreby "partnerky", takže manželky sa to v podstate netýka 😎
Este ze som rozvedena 😬 uz by som po tych rokoch nemala silu si nahovarat ze to "nie je az take zle" potom si clovek uvedomi v plnej krase ake zle to bolo a nechape ako to nemohol vidiet uz davno tak jasne.
Vsak preco by odchadzal, vsak ma doma full servis a este ani hubu nemusi drat aby sa s tebou porozpraval. Robi si co chce, kedy chce, ako chce. Jemu to vyhovuje. Len ci toto chces znasat aj nadalej...
Vsak preco by odchadzal, vsak ma doma full servis a este ani hubu nemusi drat aby sa s tebou porozpraval. Robi si co chce, kedy chce, ako chce. Jemu to vyhovuje. Len ci toto chces znasat aj nadalej...
@viestta ved to, ze na jednu stranu sa furt snažim to drzat, ale to sa neda stale len o mne
možno to minul, vsadil, nevyšlo, preto zatlka a tvrdi, že ta do toho nič alebo si platil eroticke stranky
možno to minul, vsadil, nevyšlo, preto zatlka a tvrdi, že ta do toho nič alebo si platil eroticke stranky
@karolinakr to nie, on to dal na investovanie, ja som to videla jedenkrat, ale potom uz nechcel ukazat
riadi sa heslom - Čo je tvoje - je aj naše, ale čo je moje, do toho ťa nič!
Mala by si odísť. Pozri sa, narcista, ak vobec to len je ze človek - narcista, skúša tvoje limity, co vydrzis, ked lezis na zemi ako zrolovaný koberec a on s topánkami na nohách roluje ten koberec, pretáca ho na zemi...... nás sa tu pýtaš na to, ze ci ta on lúbi a vsetkým vrátane jeho tu vysvetlujes ako psychicky znicená chudinka, ako sa má kto správat. Mohla by si sa len zamysliet nad jedným dnom. Ako ho chces co najlepsie strávit, co v ňom chces zazit, co donho patrí a nepatrí. A ver mi, ze on tam nepatrí. Chces prezit kludný a pekný den a potom týzden, mesiac , ba viac, bez toho, aby ta niekto urázal, zhadzoval, aby si bola závislá od toho, ako ti kto hubou vykrúti a čo blbé ti povie??? Predstav si taký dobrý len deň, a potom týzden, a viac a začni konať. A nepýtaj sa nikoho na hlúposti, ked uz dotycný ti odpovede vysvetlil. Samozrejme pre teba všetky negatívne. Branis ho tu, ze on nemá nikoho, ale neboj sa, ten bez lásky nežije. Ten presne vie, ako ku komu sa ma a aj moze a ty nám tu splnas pravidlo, vies, aké? Ze múdra žena dá mužovi to, co si muž zaslúži, ale tá hlúpa mu dá všetko to, čo on chce. No, a ty si tu tá druhá. Preto sa zamysli nad svojím životom a zmeň to.
Mala by si odísť. Pozri sa, narcista, ak vobec to len je ze človek - narcista, skúša tvoje limity, co vydrzis, ked lezis na zemi ako zrolovaný koberec a on s topánkami na nohách roluje ten koberec, pretáca ho na zemi...... nás sa tu pýtaš na to, ze ci ta on lúbi a vsetkým vrátane jeho tu vysvetlujes ako psychicky znicená chudinka, ako sa má kto správat. Mohla by si sa len zamysliet nad jedným dnom. Ako ho chces co najlepsie strávit, co v ňom chces zazit, co donho patrí a nepatrí. A ver mi, ze on tam nepatrí. Chces prezit kludný a pekný den a potom týzden, mesiac , ba viac, bez toho, aby ta niekto urázal, zhadzoval, aby si bola závislá od toho, ako ti kto hubou vykrúti a čo blbé ti povie??? Predstav si taký dobrý len deň, a potom týzden, a viac a začni konať. A nepýtaj sa nikoho na hlúposti, ked uz dotycný ti odpovede vysvetlil. Samozrejme pre teba všetky negatívne. Branis ho tu, ze on nemá nikoho, ale neboj sa, ten bez lásky nežije. Ten presne vie, ako ku komu sa ma a aj moze a ty nám tu splnas pravidlo, vies, aké? Ze múdra žena dá mužovi to, co si muž zaslúži, ale tá hlúpa mu dá všetko to, čo on chce. No, a ty si tu tá druhá. Preto sa zamysli nad svojím životom a zmeň to.
@kassandra25 mas pravadu asi, aj teraz sa tu zasa lutujem, myslim si, ze som sikovna zena a dokonca aj pekna, zalezi mi na sebe a on?! Nikdy mi neda najavo, ze by som bola pekna, sikovna nic …. Potom vidim naokolo zeny, ktore kaslu na vsetko, na domacnost, na seba a chlap ju nosi na rukach, je mi do plaču z toho, ze vlastne mam pocit, ze nie som dost, aj ked robim vela a stale ….
Nemá nejakú psych.diagnozu? Keď píšeš, že sa mu to strieda.. aj toto sú indície.. žiješ s ním, skús sa zamyslieť, možno si prečítať niečo o BAP. A možno je len fakt debil..
Nemá nejakú psych.diagnozu? Keď píšeš, že sa mu to strieda.. aj toto sú indície.. žiješ s ním, skús sa zamyslieť, možno si prečítať niečo o BAP. A možno je len fakt debil..
@nufafa oficialne akoze nemá nič, ale je to o nervy
to je cele zle - robit vela a stale a nebyt dosť dobry to uz by som nikdy nerobila - ani kvôli rodine, ani ked prstom na teba bude niekto ukazovat - nevdačnym ludom sa nikdy nezavdačiš, chcu ťa dat dolu, a nakoniec budes mat komplexy, hoci robiš viac ako ten čo ťa kritizuje - hned s tym prestaň

Uvedomuje si manžel, že tie peniaze sú aj tvoje? Zobrala by som zvyšok a tiež investovala bez jeho vedomia.
@tiezjedna presne som mu stale vysvetlovala ze ked sme manzelia su aj moje, je vysokoskolsky vzdelany, cize myslim ze to chape, ale zjavne nechce