Keď moslim prijme kresťanstvo a čelí opusteniu rodiny
Moslim ktory sa stal kresťanom a rodina ho opustila-kde je tolerancia moslimov?
@vroni lenze vec sa ma tak,ze za Krista nikto nevráti,vsetci tito fanatici vreštia za Alaha,preco?Ked si taka rozhľadená preco prave je to takto,co ich k tomu vedie?
@ktochytavzite, trepeš, až sa hory zelenaju. Konvertitov oboma smermi je veľmi vela a konfliktov okolo toho tiež. Akurát nemá každý potrebu nad sebou onanovať vo videjkach na YouTube.
@vroni tak napis kde momentalne v mene Krista sa robia rozbroje?
@ktochytavzite, máš to na predošlej strane. A teda argument (a aj ten nesprávny), že za Krista sa rozbroje nerobia, to je fakt argument jak delo. Ani za hinduistickych bohov sa nerobia rozbroje, mali by sme všetci byť húfne hindiusti, to bude to "správne" náboženstvo...🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
@vroni ja nepisem ze sa nerobia alw kde sa momentalne robia,a kde teda?
@ktochytavzite moslimovia sú fakt vyšinutí. Oni nepoznajú toleranciu. Oni budú len svoje bludy ohlasovať, to jedine vedia. Zmagoriť ľudí a manipulovať ich. Mne je normálne zle len keď vidím ako to tam funguje🤦♀️

@enmery, tak som to nemyslela. Samozrejme, že morálne nastavenie a inteligencia politika sú určujúce pre smerovanie krajiny, ale v kontexte debaty som tým chcela povedať, že fanatikom (aj náboženským) môže byť aj hlupák a aj nesmierne inteligentný človek.