Keď nechcete mať doma návštevy: Ako to riešiť?
Ahojte, od malička som nemala rada doma návštevy, ale samozrejme bola som u rodičov a teda musela som ich tolerovať. Ale pri návštevách a veľkých rodinných oslavách som rada bola vo svojej izbe. Takisto som neznášala návštevy a rodinné oslavy u niekoho doma, ale žiaľ nevyhla som sa im. Keď som sa odsťahovala, môj byt bol pre mňa iba môj. Nikoho som si domov nepozývala. Dokonca moji rodičia boli u mňa asi iba 2x, väčšinou ja chodím k nim. Nevolala som ku mne ani kamošky, ani sestry, ani žiadneho priateľa. Áno, z času na čas u mňa bol, ale nebolo mi to extrémne príjemné. Samozrejme, niečo iné je, keď s niekým bývate. Žila som s mužom a to bolo o inom. S kamoškami sa stretávame vonku, nechodíme si po návštevách. Momentálne mám priateľa. On býva s mamou. Chce prísť ku mne, mne to nie je príjemné. Nevolám ho k sebe. On je nahnevaný, lebo som vraj divná. Spýtala som sa ho, či môžem prísť ja k nemu. Povedal, že sa nedá. Hovorím nie k tvojej mame, ale k tebe. Ostal ticho.
Má to prosím ešte niekto podobne ako ja?
Ako riešite tieto veci?
U mňa to ani nie je praktické. Nemám manželskú posteľ, nemám ani doma TV signál.
@anonym_autor ešte jedna poznámka. v úvodnom príspevku píšeš: momentálne mám priateľa. a potom v diskusii: roky mám priateľa. akosi sa to vylučuje ako ďalšia vec. momentálne-roky. to nejde dohromady. vymysli si niečo iné nabudúce.
@anonym_autor ešte jedna poznámka. v úvodnom príspevku píšeš: momentálne mám priateľa. a potom v diskusii: roky mám priateľa. akosi sa to vylučuje ako ďalšia vec. momentálne-roky. to nejde dohromady. vymysli si niečo iné nabudúce.
@doux momentálne mám... lebo ešte pred mesiacom a pol sme boli rozídení, ale vrátila som sa. Ale neplánujem v tom pokračovať. Ale áno momentálne mám.
@anonym_autor nerozumiem, píšeš, že ho nechceš pustiť domov na návštevu. vylučuje sa to.
@doux sex sme mali pred 2t a predtým pred rokom. Keď som zistila, že so mnou neplánuje budúcnosť, blokla som sa a prestala som ho k sebe volať. Ten sex pred 2t nebol u mňa.
Si divna. A to poznam ozaj kopu ludi 🙈
@doux sex sme mali pred 2t a predtým pred rokom. Keď som zistila, že so mnou neplánuje budúcnosť, blokla som sa a prestala som ho k sebe volať. Ten sex pred 2t nebol u mňa.
@anonym_autor v tom prípade ste divní obaja a bolo by vám lepšie od seba.
@anonym_autor v tom prípade ste divní obaja a bolo by vám lepšie od seba.
@januska12323 kedze sa nechce osamostatnit a neplanuje sa ostahovat od mami, tak som stopla navstevy u mna. Moj byt nie je bordel, kde sa chodi sulozit. Bud s tebou muz pocita a tym padom riesite spolu spolocnu buducnost, alebo nepocita, ale nebudeme u mna sexovat. Ak ma zaujem o sex, nech prejavi iniciativu a vyriesi priestor.
@anonym_8ae545 ja sa nehrniem na návštevy, k nikomu domov nechodím. Ani ku kamoškám. Stretávame sa vonku. Raz do týždňa idem k našim. Vždy ma volajú domov. Nechodím ani ku sestrám. Stretneme sa max u našich.
@anonym_autor ale nevypravaj. Hrnies sa aj k priatelovi domov, ale on k tebe nemoze. Ty si divna extremne a mozes byt rada,ze vobec nejakeho frajera mas
@doux sex máme, u mňa doma.
@anonym_autor jak mozte mat sex u teba doma, ked si pisala,ze k tebe na navstevu nemoze?
@anonym_autor Ani ja nemam rada navstevy,ale ze ti vadi priatel na navsteve,to je ozaj divne.
@anonym_autor jak mozte mat sex u teba doma, ked si pisala,ze k tebe na navstevu nemoze?
@anonym_8ae545 zo začiatku vzťahy, prvý rok a pol sme chodili ku mne väčšinou. Ale potom, keď som zistila, že toto je všetko, čo môžem očakávať som návštevy u mňa doma stopla. A tým pádom sex. Ten bol naposledy u mňa doma v 07/2025. Potom sme spolu rok sex nemali. Ja som sa rozišla, teda odišla som. Napokon som sa pred mesiacom a pol vrátila k nemu a pred 2t sex bol, ale nie u mňa. A mňa ani nebude. Ak má záujem o sex, bude musieť niečo vymyslieť.
@anonym_8ae545 zo začiatku vzťahy, prvý rok a pol sme chodili ku mne väčšinou. Ale potom, keď som zistila, že toto je všetko, čo môžem očakávať som návštevy u mňa doma stopla. A tým pádom sex. Ten bol naposledy u mňa doma v 07/2025. Potom sme spolu rok sex nemali. Ja som sa rozišla, teda odišla som. Napokon som sa pred mesiacom a pol vrátila k nemu a pred 2t sex bol, ale nie u mňa. A mňa ani nebude. Ak má záujem o sex, bude musieť niečo vymyslieť.
@anonym_autor ty si dobre divna. Uplna tragedka. Nechapem, nac si s tym chlapom
@anonym_autor a kde bol? U jeho mamy? 🤣
@anonym_autor a kde bol? U jeho mamy? 🤣
@anonym_8ae545 toto nie je predmetom témy, ale boli sme na predĺženom víkende v Tatrách.
@anonym_8ae545 toto nie je predmetom témy, ale boli sme na predĺženom víkende v Tatrách.
@anonym_autor si zufalka, ktora si nevie nikoho ineho najst, len tohto trageda. A s tvojim pristupom si ani ineho nenajdes. Vela stastia 🤣
@anonym_autor si zufalka, ktora si nevie nikoho ineho najst, len tohto trageda. A s tvojim pristupom si ani ineho nenajdes. Vela stastia 🤣
@anonym_8ae545 vieš čo? Asi máš pravdu. Toto beriem ako prechodné riešenie, preto ho ku sebe volať nebudem. A o tomto ani táto téma nie je. Ale odpoveď - áno, momentálne mám vzťah, ak sa to dá tak nazvať. Alebo vieš čo? Nemám vzťah. Mám kamoša. Bez výhod.
@anonym_autor Tak ako sa hovori, kazdy sme nejaky... ale odpoved na tvoju otazku, ci si divna: Ano, si divna. Nikto ti nekaze udrziavat vztahy a poriadat party u seba v byte pre siroke pribuzenstvo, ale mne pride divne, teda pokial rodicia nebyvaju v inom state ci na druhom konci republiky a maju zdravotne problemy, tak aby boli u teba len 2x. To je za kolko rokov? Detto priatel, aby ste sa stretavali len vonku. Tento konkretny aj tak od mamicky neodide, takze toho neries ale do buducna bud svoj postoj prehodnotis alebo si radsej nikoho nehladaj, lebo kazdemu to pride divne. Ja chapem introvertov, aj ludi co su haklivi na svoj obytny priestor ale toto uz je moc. Nuz tak sa zavri doma sama.
@januska12323 kedze sa nechce osamostatnit a neplanuje sa ostahovat od mami, tak som stopla navstevy u mna. Moj byt nie je bordel, kde sa chodi sulozit. Bud s tebou muz pocita a tym padom riesite spolu spolocnu buducnost, alebo nepocita, ale nebudeme u mna sexovat. Ak ma zaujem o sex, nech prejavi iniciativu a vyriesi priestor.
@anonym_autor ale to si mala hneď napísať. Máš frajera len aby si niekoho mala a nevieš sa s ním rozísť, takého by k sebe nevolal nikto.
@anonym_8ae545 určite nie je zúfalá. Len jej konečne pretiekol pohár. Čo má, čo dávať svoj byt na to, aby si chlapec zasulozil. Toto nie je len o byte, ale o tom, kto čo prináša do vzťahu... Milá autorka, to rozhodnutie odísť si urobila už pred tým.... Len v tom vytrvaj... Určite sa na svete nájde človek, ktorý tiež nemá rád návštevy... 💪💪💪
@anonym_8ae545 ja sa nehrniem na návštevy, k nikomu domov nechodím. Ani ku kamoškám. Stretávame sa vonku. Raz do týždňa idem k našim. Vždy ma volajú domov. Nechodím ani ku sestrám. Stretneme sa max u našich.
@anonym_autor a co konkretne Ti vadi na navsteve, ze rodicia, sestra, priatel??? Akoze fajt, jedna vec je nemat rada navstevy, ze vela ludi, hostiny pre 20 ludi, co je clovek ohucany, siroka rodina...ale co take robia ti najblizsi ludia, preboha, ze ich u seba soma nevies vystat? Mne toto hlava neberie. A pritom s priatelom to bola z naj veci, ze sme si spolu pozreli film, daco zajedli, spravili pohodli...to ani nepovazujem za "navstevu"... 🫣
@anonym_autor vies co, ale toto nie je problem "navstev", toto je uplne iny problem. Moj Ty kvet...
Podľa mňa to je trest za to, že on si žije s mamou a neplánuje budúcnosťou s tebou.Takze si zatrhla návštevy u Teba doma
A jemu to takto vyhovuje a zmenu necakaj
Keď miluješ samotu a svoj priestor vieš si predstavit s nim zit? Neverím, že by ti to vyhovovalo keď si taka háklivá a doma nikoho neznesies
Vztah mozes mat, len s oddelenými domácnosťami, aj ho máš tak čo vlastne chces?poznam vztahy 40+ ktoré tiež už nežijú spolu, su po rozvode, sklamaní.Idu spolu na vylety, dovolenky, kino, večera, šport, z času na cas prespia u seba ale potom kazdy do svojho
To by bolo skôr pre teba keď neznesies nikoho doma .Ci čo vlastne chces dosiahnuť?
Koľko máte rokov, ste starší či chces zakladat rodinku?
Podľa mňa to je trest za to, že on si žije s mamou a neplánuje budúcnosťou s tebou.Takze si zatrhla návštevy u Teba doma
A jemu to takto vyhovuje a zmenu necakaj
Keď miluješ samotu a svoj priestor vieš si predstavit s nim zit? Neverím, že by ti to vyhovovalo keď si taka háklivá a doma nikoho neznesies
Vztah mozes mat, len s oddelenými domácnosťami, aj ho máš tak čo vlastne chces?poznam vztahy 40+ ktoré tiež už nežijú spolu, su po rozvode, sklamaní.Idu spolu na vylety, dovolenky, kino, večera, šport, z času na cas prespia u seba ale potom kazdy do svojho
To by bolo skôr pre teba keď neznesies nikoho doma .Ci čo vlastne chces dosiahnuť?
Koľko máte rokov, ste starší či chces zakladat rodinku?
@anonym_0380fe mám 34r a žila som s chlapom 6r. A ani my dvaja sme doma nemali žiadne párty, oslavy, ani kolaudácie. Boli raz pozrieť jeho rodičia, raz moji. Raz boli u nás kamoši. To bolo všetko. Nikto k nám domov nechodil, ani my ku nikomu, stretávali sme sa vonku, na chate, v bare, v klube, kdekoľvek.
@anonym_autor kupim si pitbulla😉, zachod je za poplatok a neponuknem ani vodu😎
@anonym_0380fe mám 34r a žila som s chlapom 6r. A ani my dvaja sme doma nemali žiadne párty, oslavy, ani kolaudácie. Boli raz pozrieť jeho rodičia, raz moji. Raz boli u nás kamoši. To bolo všetko. Nikto k nám domov nechodil, ani my ku nikomu, stretávali sme sa vonku, na chate, v bare, v klube, kdekoľvek.
@anonym_autor ale musíš uznať ze si kapku 🤏 "divná" Ja som mala takto jednu kamošku kade tade ma ťahala ked sa chcela stretnúť po kaviarňach , herňach 🙈 kava,vínko šlo to do peňazí🤑 Ona sa v 18r. rýchlo vydávala ja chodila do školy.
Ona bola a je hnila jej robilo problem aj tu sprostu kávu uvariť...
Len nerozumiem, ze co si chcela viac, ked vlastne nechces, aby k Tebe niekto vobec chodit, teda to znamena, ze ani s Tebou zil. Teraz je jedno, ze kde, ked nemas rada nikoho pri sebe, teda v jednej izbe.Tak naco vztah? Naco ma on nieco viac ponuknut, urobit, ked Ty chces mat tu samostatnu postel. Zostan sama so sebou v byte, on nech si najde taku, co ho bude chciet a mas vyhrane, ci nie?
@minenkaa nie, ja nechcem chodiť ku nemu. Poďme von na kávu, do kina, prejsť sa. Nie on ku mne, ani ja ku nemu.
@anonym_autor sex ma lavičke v parku?
Bud sa rozidte alebo normalne fungujte ako partneri, ktori sa maju radi a tuzia po vzajomnej spolocnosti. Toto mi pride ako demonstrativne spravanie len preto, ze to nie je podla tvojich predstav. Kedze on zmenu za cely rok neurobil, tak nerozumiem, preco ste sa opat dali dokopy.

@anonym_autor Aj ťa chápem. Ja to mám tiež tak. Najradšej som sama vo svojom byte. Ten priateľ, keďže píšeš, že ste roky spolu, tak ťa asi pozná. A teraz by ťa odrazu chcel meniť. Roky mu vyhovovalo z nejakého dôvodu, že sa len stretávate a zrazu chce u teba prespať. Asi sa chce vo vzťahu posunúť, ale nech si vytvorí najprv zázemie, kde by ste mohli spolu byť...Lebo toto by mu vyhovovalo, že si bude pendlovať kde sa mu zachce. Raz sa komplet mamka o neho postará a potom ty. Začalo by to prespávaním u teba a skončilo by to tým, že budeš mu robiť full servis ako jeho manželka a on si príde na hotové a ty nebudeš mať žiadne súkromie a ani takú tú pohodu na ktorú si bola vždy zvyknutá. Mne by to tiež vadilo.