Keď partner sľúbi niečo, ako dlho čakať?
Ahojte baby,
mne pred mesiacom a pol zomrel psík, ktorého som mala 18 rokov, a veľmi ma to zdrvilo. človek s ktorým chodím, keď psík zomrel, povedal, že mi namaľoval / ešte maľuje obraz toho psíka... no už je to akosi dlho, a stále nič. keď to pripomeniem alebo spomeniem čo s tým je, tak mi povie že "mám čakať a bude to" alebo že som otravná / beriem to moc seriózne..
takýchto vecí sa deje viac, keď niečo povie že "má" no mesiace to mešká a trápi ma to... veľmi som tlačila na to, aby už nehovoril takéto veci že niečo "má" keď to není schopný dať najskôr čo sa vidíme... no ten sľub o tom obraze ma stále trápi.
ako to máte vy vo vašich vzťahoch? keď vám partner povie že niečo má, koľko na to čakáte? zabudnete na to? pílite vašim polovičkám uši?
ďakujem dopredu za odpovede, potrebujem s týmto pomoc 🤒
@micka9xo9 tak vieš, nie všetky máme za partnerov veľkohubých oblbovačov. Tvoj výber partnera, uži si to.
@micka9xo9 nedáva mi prázdne zbytočné sľuby a na to, čo mi sľúbi čakať nemusím.
@micka9xo9 to fakt?
mne nič nesľubuje, ani to nepotrebujem .... mn. vie, čo mi robí radosť , proste to spraví hneď.
ak ťa to trápi, tak si vytlač fotku svojho psíka ..... aby si ho mala na očiach ....
ak ti nestačí mať ho v srdci.
podľa mňa, čím viac ho budeš s tým otravovať, tým bude znechutenejšíííí to dokončiť.
Slubotechna 😃 takych este bude
Ked nieco chcem aby urobil davam mu cas podla zlozitosti. Ci potrebuje nieco kupit alebo nie. Ak ma veci doma tak mu davam hodinku a potom vytahujem naradie ja. Ak je to zlozite a musi do obchodu tak mu davam par dni.
Ak vies ze to nevie splnit tak necakaj. Vytlac si fotku a mas.
@micka9xo9 no nie si sama, tiez som si vybrala zlého muža. Len sľubuje a nic nedodrží. Ani s časovým zadaním. Mozno ak to ma niekde na očiach napísané. Nebavi ma za ním chodit ako za deckom a stale pripomínať co treba urobit. Tak co chcem si urobím sama a nespolieham sa na neho. Len o čom je taký vzťah, ked sa ne druhého nemozes spoľahnúť. Ak nemate deti by som mu dala papa
Vo februari si bol chlap (zalozil si diskusiu), teraz si zena. Po tak kratkom vztahu ja velmi pochybujem, ze si dal prihlasovacie udaje frajerke- ze ona teraz pise z tvojho nicku. Rozhodni sa ci si chlap, alebo zena.
@anonym_c2e45c toto je nejaké dieťa, ktoré sa nudí
@micka9xo9 nedáva mi prázdne zbytočné sľuby a na to, čo mi sľúbi čakať nemusím.
@marhulka13
@anonym_d9bceb neriešte detaily, kvôli rešpektu k partnerovi dávam veľa anonymity, radšej poraďte a pomáhajte
@micka9xo9 Mám heslo: "Ak chlap povie, že niečo urobí. Tak to urobí a netreba mu to každého polroka pripomínať"
Nepilim uši , ale môj nesľubuje to čo nesplní. V tvojom prípade by som mu uši nepila, zmierila by som sa s tym že nič nebude. A jemu povedala nech nesľubuje čo nevie splniť
Chlap čo nedrží slovo,nie je chlap. Slovo robí chlapa....Môj partner vždy dodrží všetko a môžem sa na neho spoľahnúť
Keby slusbil, ze opravi zachod a nemal sa k tomu a ten by tiekol, tak by som otravovala casto. Ak je to vec, na ktorej az tak nezalezi nechala by som to plynut.
@marhulka13
@anonym_d9bceb neriešte detaily, kvôli rešpektu k partnerovi dávam veľa anonymity, radšej poraďte a pomáhajte
@micka9xo9 uz si to mohla mat vyriesene sama. Bud na obrazok zabudni alebo by som Nasla niekoho kto vie kreslit a poslala by som mu fotku psa a nech namaluje. Co viac chces aku radu na neschopneho chlapa? Teraz hladas pri tajeto malickosti radu a co neskor?
Ak som spravne pochopila je to obraz. Je to umenie. Je to v procese. To nie je kolac ktory vecer upecies a rano ho mozes jest ku kavicke. Toto chce cas. Ine je ze by to ozaj vobec nerobil. Neriesil. Ale nieked ozaj treba tu umelecku chut dotvorit. Nielen narychlo nacarbat.
Ine by bolo ked uz niec hotove ma ale cakas 2-3roky kym napr da ten obraz aj na stenu.
A este ak je to kratko a zacal kreslit tak ho nemusi mat este. Chce to tiez cas. Nie je to vymena ziarovky. Opytaj sa ako je daleko napr.
Mesiac a pol zomrel pes
A si myslis, že za týždeň niečo človek namaluje?
Ved snáď nema termín do kedy musí... možno na to potrebuje pohodu, priestor
To nieje len tak, že hop šup
A keď to berieš seriozne,tak treba sa aj seriózne správať a nehat ho
@micka9xo9 Keby slo len o obraz, tak poviem, ze cakaj.
Ak je ale takych veci vela, ze slubi a cele mesiace nesplni, tak chod od neho, toto sa bude len nabalovat.
Tu nejde len o obraz.
Mozno aj namaloval a vyzera to blbo a tak ti to ani nechce ukazovat, ked vidi, ako ti na tom zalezi a dufa, ze zabudnes...tych moznosti mas vela.
@marhulka13
@micka9xo9 vymeniť partnera!
@micka9xo9 však mu to vráť! Sľub fajku a keď sa bude donahať tak povedz "že na tom pracuješ" 😂
zboznujem taketo slubotechny. uz by ma tam nebolo 😉 naco byt s clovekom, ktoreho spravanie mi nevyhovuje? zivot je na to prilis kratky...

Vo februari si bol chlap (zalozil si diskusiu), teraz si zena. Po tak kratkom vztahu ja velmi pochybujem, ze si dal prihlasovacie udaje frajerke- ze ona teraz pise z tvojho nicku. Rozhodni sa ci si chlap, alebo zena.