icon

Kedy a prečo klesli nároky žien na mužov?

9. feb 2024

Príde mi šialene úbohé, ako sa dnes mladé ženy doslova vnucujú mužom. Ako keby nemali žiadne nároky, hranice a neuvedomovali si vlastnú hodnotu.
Ja mám partnera a šťastný vzťah. Ale vidím okolo seba tú mizériu. Príklad: Kamarátka ide na dovolenku s priateľom a platí si zo všetkého polovicu, ešte aj každú blbú večeru platia pol na pol (on pracuje a ona je študentka). Druhá kamarátka pravidelne nedostáva od snúbenca ani len blbú čokoládu a kvety na sviatky a toleruje mu to….
Bolo to tak stále, alebo je to ozaj len “novodobý trend”? Nechápem jednak, ako sa môžu tváriť muži, že sú tak hlúpi, že nepoznajú základnú slušnosť a ako ženy môžu tolerovať tupcov?
Ak si muž neváži ženu aspoň natoľko, že v začiatkoch vzťahu si spomenie na jej narodeniny, meniny, ich výročie, tak čo vôbec očakávajú ženy od takého vzťahu? Keď tam nie je prítomná slušnosť a úcta v začiatkoch nebude to už len horšie ?

lakebabe
10. feb 2024

@chodec15 hovorím keď ti to vyhovuje nech sa ti páči

zuzulka558
10. feb 2024

@chodec15 aj môj muž bol a nezivila som ho, vyšla mu maximálna tak sme si užívali doma, doma neobsedel aj makať chodil na inú zmluvu,, ten to mal zistené jak pravnik

chodec15
Odpoveď bola odstránená
vroni
10. feb 2024

@wolf_, uznávam, vzťah z kamarátstva má inú dynamiku. Kamarát je kamarát, poznáš ho, žiadne signály si všímať nemusíš, lebo ho poznáš. A obvykle si kamarátov (úplne nelogicky) vyberáme starostlivejsie ako partnerov, takže vzťahy z kamarátstva bývajú stabilnejšie.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
sardinka32
10. feb 2024

@chodec15 tiež máš zlatú žilu a hemoroidy po troch pôrodoch a vyťahané cecky od kojenia?...keď už fifty, tak fifty...tiež akože podpichujem...spomínam na staré zlaté časy na MK, keď tu chlapi neboli...teraz sú dokonca aj v téme "čo si mám obliecť na oslavu 40tky?" 😂

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
10. feb 2024

@sardinka32 😂😂😂 vieš ako chcú rovnoprávnosť tak aj s konikom 😄

reanda
10. feb 2024

@zuzulka558 dakujem, ja nikoho nehladam 🙂

sardinka32
10. feb 2024

@chodec15 nie, tie boli z lásky...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
sardinka32
10. feb 2024

@chodec15 ech, pánko sa urazil...

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
sardinka32
10. feb 2024

@lakebabe mali by im založiť obdobu modrého koníka, kde by mohli aj materstvo rozoberať v rámci rovnoprávnosti 😂

zuzulka558
10. feb 2024

@reanda škoda lebo podľa veľa žien je taky chlap ideálny ak toľko zarába

lakebabe
10. feb 2024

@sardinka32 rovno nech sa začnú zapájať aj do tém o tehotenstve a pôrode s ich bohatými skúsenosťami ako dieťa deväť mesiacov nosili a rodili a kojili

chodec15
Odpoveď bola odstránená
wolf_
Autor odpoveď zmazal
chodec15
Odpoveď bola odstránená
sardinka32
10. feb 2024

@chodec15 No vidís a teraz si trafil klinec po hlavičke...takže Ty tiež nehovor o fifty fifty pri materstve...no a neviem, kde Ty žiješ, ale sú aj ženy ITčkárky...mizogýn na MK, no paráda

wolf_
Autor odpoveď zmazal
sardinka32
Autor odpoveď zmazal
chodec15
Odpoveď bola odstránená