Kedy a prečo klesli nároky žien na mužov?
Príde mi šialene úbohé, ako sa dnes mladé ženy doslova vnucujú mužom. Ako keby nemali žiadne nároky, hranice a neuvedomovali si vlastnú hodnotu.
Ja mám partnera a šťastný vzťah. Ale vidím okolo seba tú mizériu. Príklad: Kamarátka ide na dovolenku s priateľom a platí si zo všetkého polovicu, ešte aj každú blbú večeru platia pol na pol (on pracuje a ona je študentka). Druhá kamarátka pravidelne nedostáva od snúbenca ani len blbú čokoládu a kvety na sviatky a toleruje mu to….
Bolo to tak stále, alebo je to ozaj len “novodobý trend”? Nechápem jednak, ako sa môžu tváriť muži, že sú tak hlúpi, že nepoznajú základnú slušnosť a ako ženy môžu tolerovať tupcov?
Ak si muž neváži ženu aspoň natoľko, že v začiatkoch vzťahu si spomenie na jej narodeniny, meniny, ich výročie, tak čo vôbec očakávajú ženy od takého vzťahu? Keď tam nie je prítomná slušnosť a úcta v začiatkoch nebude to už len horšie ?
@chodec15 aj môj muž bol a nezivila som ho, vyšla mu maximálna tak sme si užívali doma, doma neobsedel aj makať chodil na inú zmluvu,, ten to mal zistené jak pravnik
@chodec15 tiež máš zlatú žilu a hemoroidy po troch pôrodoch a vyťahané cecky od kojenia?...keď už fifty, tak fifty...tiež akože podpichujem...spomínam na staré zlaté časy na MK, keď tu chlapi neboli...teraz sú dokonca aj v téme "čo si mám obliecť na oslavu 40tky?" 😂
@sardinka32 😂😂😂 vieš ako chcú rovnoprávnosť tak aj s konikom 😄
@zuzulka558 dakujem, ja nikoho nehladam 🙂
@chodec15 nie, tie boli z lásky...
@chodec15 ech, pánko sa urazil...
@lakebabe mali by im založiť obdobu modrého koníka, kde by mohli aj materstvo rozoberať v rámci rovnoprávnosti 😂
@reanda škoda lebo podľa veľa žien je taky chlap ideálny ak toľko zarába
@sardinka32 rovno nech sa začnú zapájať aj do tém o tehotenstve a pôrode s ich bohatými skúsenosťami ako dieťa deväť mesiacov nosili a rodili a kojili
@chodec15 No vidís a teraz si trafil klinec po hlavičke...takže Ty tiež nehovor o fifty fifty pri materstve...no a neviem, kde Ty žiješ, ale sú aj ženy ITčkárky...mizogýn na MK, no paráda

@chodec15 hovorím keď ti to vyhovuje nech sa ti páči