icon

Kedy nájdete normálneho partnera po zlých skúsenostiach?

31. okt 2024

Dievčatá máte aj vy nejakú love story kým ste sa dostali k niekomu normálnemu? 🙈🤦🏻‍♀️ začínam teda pociťovať takú úľavu, od mojho rozchodu ubehlo už pár mesiacov, už trápenie odišlo aj keď si sem tam malo kedy spomeniem… no ale komunikácia s niekým by bola fajn teda na začiatok.. ale vám poviem, že neviem na akej planéte zijem 🤦🏻‍♀️ ale to čo sú za muži prosím vas. Tak na prvého som natrafila, ale ušla som za 4 dni do slova a do písmena. Na druhý deň od spoznanie ma začal doslova otravovať vyvolávať, a tlačiť a bolo mi to neskutočne nepríjemne.. normalne som mu to povedala. Ze halo, ved sa vobec nepozname… Po case som stretla druheho po 3 dňoch dušovania ako on hlada normalne veci na zivot a pod. sme si nemali co povedať, ziadna akcia z jeho strany, nič… (evidentne som ho zrusila, lebo som povedala svoj nazor, ze zo vztahu sa treba najskor vyliečiť, bol po rozchode asi 4 mesiace…).. no jasne ze som to nechala plavať, pretoze hned na zaciatku som vycítila, ze ee toto nebude dobre, ked nema prebojovanul cestu rozchodom, ale neviem teda ci fakt sa este niekto najde, lebo ja sa uz toho aj normalne obavám 🙈 a uz nemam 20…teraz je to in? Osloviť ženu na 3 dni alebo je in vyzváňať neočakávane a za kazdu cenu, alebo čo je in?

anjelicek26
31. okt 2024

Tak tebe nikto nevyhovie 😅🤣

autor
31. okt 2024

@anjelicek26 nechápem ?? Prečo nikto? Tak neviem, keď sa na teba nalepí muž, cudzí muž a začne vyvolávať a ty ho vobec nepoznáš, asi tak 4 hodiny, tak myslim ze to je cez…hlavne nečakane a bez dohody… a asi druhy no neviem nerada by som bola sklamana, myslim ze 4 m. po rozchode je malo, ked bol so zenou minimalne 7 rokov..

marca12
31. okt 2024

Nie je lahke nájsť k sebe takeho,ktory vyhovuje a cim vyssi vek,tym je to tazsie. Musi to prist necakane a aj to pride.

autor
31. okt 2024

@marca12 😻

rurutiax
31. okt 2024

4 mesiace mi nepríde málo. To je pravidlo, že človek musí byť dlho sám? Aby si “prebojoval” cestu rozchodu? Ja som so svojim mužom začala chodiť 1,5 mesiaca od rozchodu po 3 ročnom vzťahu. Doslova som týždeň preplakala a zrazu prišiel on a ja som hneď vedela, že z toho nebude len kamarátstvo. Veľa ľudí sa vie citovo úplne odpútať už počas vzťahu.

slovakboy
31. okt 2024

Rýchlo zabudni na týchto kiksošov nie kvôli strácanie času ale aby ti neblokovali hlavu dojmom že normálni neexistujú. Spomeň si na všetkých mužov okolí a napíš si ich na papier. A napíš k menu tvoj dojem, či je normálny nie je normálny, či by si si s ním vedela predstaviť alebo nie. Môžu byťaj ženatí a zadaní. Ide o to si akoby usporiadavať svoje hodnoty a nároky na nich. Keď ti z toho vyjde že nie, že každý je nanič tak môže byť niečo aj v tebe. Ale ak nájdeš takých čo by boli ok, tak podobných hľadaj.

autor
31. okt 2024

@rurutiax rozdiel je situacia, ja keby sa rozídem, ako slobodna bezdetna, tak mozno, zoberiem svestky a mozno ano je ten pravý, ak su dvaja bez detí a bez manzelstva kde netreba riesit veci po rozvode, tak mozno ano, moj pripad je ale uplne niekde inde..

autor
31. okt 2024

@rurutiax a Ano je to spravne, byť chvilu sam po rozchode… asi to nebola velka laska ked si po mesiaci mala dalsieho?

autor
31. okt 2024

@slovakboy dobrý nápad 😻 dakujem mozno si utriedim aj ja veci lepsie.

rurutiax
31. okt 2024

Keby nebola, tak by sme neboli zasnúbení a nepresťahovala by som sa za ním na druhú stranu republiky. Toto je čisto o človeku ako sa vyrovná s rozchodom. Nie každý musí rok strácať čas vyplakávaním nad rozchodom. Každopádne, normálni chlapi ešte existujú, ja som ho našla pred 4 rokmi.

grof_monte_christo
31. okt 2024

Toho druhého si naozaj zrušila len preto, že bol 4 mesiace po rozchode? Ja som svojho priateľa spoznala 4 mesiace po tom, ako ovdovel a bol ženatý 24 rokov, mali priam ukážkové manželstvo. A je úplne normálny.

autor
31. okt 2024

@rurutiax 🩷 to je fajn, 👍 ja mam ine okolnosti pre ktore si nemozem dovolit hneď taketo veci, ale obdivujem v dobrom, presne som chcela pocuť tieto situacie lebo ha taham ku sebe iba opak …
@grof_monte_christo nie preto, od zaciatku som mala cit ze to ide z neho ako z chlpatej deky, proste bola chvíľa ked bol v pohode, otvorene komunikoval, ale vycítila som to, jednoducho to neviem opisat, raz sa rozhovoril, potom cúvol potom znova a zase cúvol, nechala som to tak…

grof_monte_christo
31. okt 2024

@anonym Možno to chcelo len čas.

biba_18
31. okt 2024

a ty si aká netrpezlivá, ja si tiež myslím že nie nad každým rozídeným treba lámať palicu. veď on ťa nezaťažoval spomienkami na bývalú, len ho to proste len niekedy prepadlo… a možno len mal obavy…

vevebono
31. okt 2024

No neviem, možno len čítam s neporozumením. Co je zle, keď ti vyvolával? Veď ako inak ta spozná. Mam čas zdvihnem, nemám čas stíšim zvonenie.
4 mesiace je málo? Lebo si mala pocit. Lebo chvíľu rozprával a potom sekol. No ani sa nečudujem, však tiež si pre neho cudzia, pri neznámom tiež selektujem informácie, nepoviem všetko hneď a teraz. Neviem, ja som svojho spoznala, ešte som bola vydatá. Tak mu poviem, nech ma kopne, lebo som neplakala po 13rocnom manželstve?🤔 však bud mate sympatie, alebo nie. A teraz nemyslím len fyzické

anjelicek26
31. okt 2024

Autorka tebe vadi, ze ti volal, inej by vadilo, keby nevolal 🙄Ty si jednemu nedoverovala, lebo bol "len" 4 mesiace po rozchode, druhe ako vidis v prispevkoch takto nasli celozivotneho partnera... proste nerob unahlene usudky, pretoze nikdy nebude nikto na tej 100% vlnovej dlzke ako ty... vzdy budete musiet smer jeden a druhy spravit par krokov a stretnut sa niekde uprostred, ak tam budu sympatie a rovnake hodnoty...

gerber58
31. okt 2024

Ja sa ti vôbec nečudujem. Naozaj, máš dobrý pohľad na vec a toto sú zoznamky. Málokto normálni. A tu to ťa ešte udupu, že tebe nikto nevyhovie, no nevyhovie, pretože ty nepotrebuješ kktka, ktorý bude robiť skutek útek, hrr brr ťahy na teba. A tých ľuďom, ktorím sa podarilo nájsť normálnych, nepoškodených ľudí (tym myslim nie narciskov, manipulošov atď) tak môžu skákať 2 aj kľudne viac metrov do vzduchu 😄. Máte to teda šťastie.

autor
1. nov 2024

@vevebono teraz nepotrebujem hodnotiť moj postoj k týmto dvom ľuďom, a čo som ja urobila zle a čo nie. Pýtala som sa na úplne iné veci. Čím ste prešli kým s ze našli toho pravého. Tak znela otázka. Viem prečo som to tak urobila. Teda tie šťastné kt. boli vydaté a už mali iného, alebo tie kt. sa po mesiaci dokážu otriasť a našli pravého, je dajme. Ibaže ja som skor oslovila tie zmeny, kt. hľadajú, spoznávajú a pod. lebo v dnešnej dobe je minimum mužov. A neviem teda ani kde sú.
@anjelicek26 Všetko je o tom, že nechcem - už aj včera bolo neskoro - to bol ten prvý a druhý ešte nebol vysporiadaný a to som sama videla.
@gerber58 presne to som aj trochu citila, muzi vedia tolko narozprávať.. Ale na tejto stranke sa asi nedozviem nič.

grof_monte_christo
1. nov 2024

@anonym Samozrejme sme si viaceré prešli zoznamkami a mame kadejaké skúsenosti. Normalnych nezadaných mužov je tam ako šafranu. Nenapísala si, v akej vekovej skupine hľadáš. Treba selektovat, spoznávať sa, a áno, je to vo veľkej miere o šťastí. Nebudem ti klamať. Ja som sa pokúšala zoznámiť veľakrát a ani ti neviem napísať, na kolky pokus to vyšlo.

korylan
1. nov 2024

Ja som tušim písala s tými istými ako ty. 😅😅 akurát som nedala moje tel.cislo,takze som akože nerespektovala jeho,tak on nebude rešpektovať mňa atď.proste psycho už po druhom dni 😄 a áno,cez net nič normálne sa nenájde.

la_dolce_vita
1. nov 2024

Malokto ma jediny vztah za zivot. Velakrat je to o pokusoch a omyloch a to aj vo vyssom veku. Stastny a fungujuci vztah je maly zazrak, ale urcite to netreba vzdavat.

vevebono
1. nov 2024

Tak vieš čo, sa ti nepáčila moja odpoveď, dám ti druhú. Terajšieho som vybrzdila v Brne. Lepili sa na mňa, tak som šľapla na brzdu. Sme si vynadal, odtiahli som ho na benzinku, nech nedostaneme pokutu a dali sme si kávu. A potom to išlo samé

autor
1. nov 2024

@vevebono to sa mi páči 😂 akoze nepotrebujem teraz za kazdu cenu niekoho riesit, ale je to hrôza, fakt..
@korylan 😂😂😂 je to mozne, lebo vravim ja som ušla v momente od toho prveho, nedala som konkretne cislo ale mess/fb a zacal zvonit od nevidim do nevidim, neakceptoval nic ani to, ze som este nechcela volať a sni to, ze sa mi v tej chvili nedalo, urazil sa a este mi vykričal, ze s nim vobec komunikujem o tom co som robila, pretoze sa pytal a ja som normalne odpovedala a zaroveň mi vykričal, cudzi muz, podotýkam, doslova , akoze ho ma zaujimat kde som bola, ale svoje fotky mu nepošlem !!!!!
@la_dolce_vita dakujem ☺️ nevzdavam to, len ci to aj ine zeny prežívajú alebo takychto stretávajú…

autor
1. nov 2024

@la_dolce_vita ja len v podstate cakam od muza na taku prirodzenosť, normalnosť, hodnoty, zaujem, komunikatívnosť, spolocne zaujmi, bez klamstiev zavádzania … nenútene, ale široko daleko nič 😂 no napr. taka zoznamka??? Ze aky svet zijeme, ze popri vas este pise s 50 zenami, a z toho mi je napr. hrozne, alebo z mojho mesta zenaty a zadany muž vycapený na Badoo este mi aj srdce poslal, a pred mesiacom bol na jednej akcii s manželkou kde moja neter bola… alebo kamaratke bývalý manzel. Boli sme susedia 10 r. poznáme sa, a pošle srdce, akoze tak vseobecne je to hrozne… zmyzla som s tade rychlo lebo to mi vazne stacilo, ale dik baby aj ste poradili aj som sa nasmiala
@vevebono hlavne teraz ze aj take veci existujú alebo náhody 🙂