icon

Kedy presadiť tuje od susedovho plota?

sta31
5. apr 2024

Dobrý deň chcem sa opýtať keď mám posadene tuje na mojom pozemku od susedovho plota asi 20 cm ...sused začal stým ze si ich mam presadiť akože ja ich nemienim presasadzat ved preto som ich tam dala , že ich tam chcem ....ako to je nevie niekto

Strana
z2
hellwant
5. apr 2024

@reanda Ako viete, ze to je "do okna"? Ked to niekomu nevadi ok, ale mne by to vadilo a duplom taky, co chce mat sukromie, nech rozmysla a urobi to tak, nech nenarusuje moje sukromie.

ruzovakrava
6. apr 2024

@sta31 to musí byť radosť mať ťa za susedu. Keby si nasadila 50 cm od plota tak to máš ltt. Ešte k jeho plotu. Keď chceš súkromie tak si uber zo svojho pozemku a nasaď si ich meter od plota, aby si si tie tuje aj zastrihla. Mimochodom tuje by som nechcela ani zadarmo, ani keby k nim dávali záhradníka 🤣

aurinia
7. apr 2024

@sta31 tuje narastu, pojdu do širky... Ja som sadila meter od plotu.

aurinia
7. apr 2024

@ruzovakrava je o nich starost, chce to vodu, napadaju ich rozne zvieratka, treba stare uschnute listy z nich vytriast, stale pod nimi zbierat. Mala som ich vela, uz by som to nechcela. Kedysi som po nich ale tiez tužila. To uz je lepsi vavrinovec, pripadne je viac druhov živych plotov...

adikad
5. máj 2025

@sta31 u nás ma sused asi 50cm od plota a vyzerá to takto. Ostrihal vrcholce a na stranu od plota sa vykašľal. Keď som sa ho spýtala,tak odpoveď bola aj to bude.

kalifka
5. máj 2025

Pokiaľ sa budeš o ne starať, tak kľudne ich môžeš mať tak blízko.

aurinia
6. máj 2025

@sta31 pozri aky je krasny plot z Fotinije alebo Lovra. Tuje napada chrobač. Vyschynaju. To sa kedysi davalo, maju veľa škodcov. Lovor je vdačny, cely rok zeleny, leskly.

Strana
z2