icon

Kedy sa budem cítiť dospelo?

11. jún 2025

Ahojte mám 27 rokov jednu dcérku 1 a pol ročnu ale stále mám pocit že som sa zasekla niekde medzi 15-17 ročnou ...užívam si život chodim na diskotéky s partiou celú letnú noc sme vonku vystrajame ideme na festivaly aj na Širavu a cítim sa ako taká pubertiačka mám muža a ten sa postará vždy o malú keď niekde takto idem ....

Strana
z3
silsil
15. jún 2025

Ono sa ti to trošku zmení, keď po MD začneš chodiť do práce...ak to bude typická nahanacka od pondelka do piatka, škôlka, škola, práca ,krúžky, úlohy, povinností tak si myslím, že posledné čo budeš chcieť je byť do noci hore a na druhý deň dospavat..veď uvidíš časom..život ukáže ;) ja budem mať o rok 40 a stále sa cítim duchom ako decko..pobehujem sem a tam..a moje rovesníčky joj unavené sú, doma sú, oddychovať potrebujú, doma chcú byť, niakm sa im nechce chystať, baliť, upratovať musia, variť musia...je to o každého nastavení...nehovorím že nevarím, ale nemusím mať 3 chodové menu s dezertom, stačí a cestoviny a vypadneme na výlet 🤣

martina1985ba
15. jún 2025

Dúfam, ze sa nikdy nebudes citit dospelo 🙃 nie je to nic vesele ani slobodné. Skor zaväzujúce, monotonne... ale neboj, vo vážnych situaciach sa urcite vie zachovat ako dospela a to je podstatne.

marca12
15. jún 2025

Dospeli sa nemozu zabavat? Ak je s tym tvoj muz v pohode a nevadi mu,ze zurujes a zurujes vo vsetkej pocestnosti,tak na tom nevidim nic zle. Staci,ak si zodpovedna a myslis aj na rodinu. Travis cas aj s muzom a dietatom? Hadam nechodis kazdy vikend prec z domu.

bielasovicka
15. jún 2025

Keď dospejes. To zbadas 😄😄

blah24
15. jún 2025

Ja mam 28, nekdy se citim taky jak pubertacka nekady normalne. Ja myslim ,ze jak nastoupis do prace tak se ti to upravi. Nebo aspon u me to tak bylo. Nejak nestiham chodit ven a to manzel pohlida, nema problem. Jen su na to chvilkama unavena ze su radsi doma

bakken
15. jún 2025

sprav si dalsie dieta.. to uz je ina kava nez jedno.. ale ja ti v dobrom zavidim, ja som uz stara na zurky, uz ma to nenaplna, nebavi, rada som s priatelmi, ale takuto zabavu nevyhladavam, len sporadicky jeden vecer(nie festy).. mne tie deti fakt chybaju..

lion777
15. jún 2025

Keď si uvedomíš , že je to strata času. Prestane ťa to baviť a začne otravovať. Tak vtedy, keď prídu 18 ročné deti tancovať kúsok od teba a ty sa budeš cítiť stará.

andreatytler
15. jún 2025

Ty pouzivas len take slova ako 15 rocna... vyparim sa, vystrajam, uzivam si zovot, som von celu noc a cele leto. To znie akoby si bola kazdy vykend cele noci vonku, pila, striedala chlapov a robila hovadiny.
Potom vravis ze si chodis posediet a hrat gulecnik a sipky. To nie je zrovna vystrajanie ak to teda nie je kazdy vykend co vravis ze nie. Cize za to leto takto ides von 2-4X? To urcite nie je vystrajanie.

andreatytler
15. jún 2025

Dospelo sa asi nikdy nebudes citit.
Mala som to tak cely zivot ze som sa mentalne citila ako 16tka a az teraz po 50ke ked sa mi vdaka hormonom meni telo, sa citim stara. Cize dospela som nikdy nebola.😀

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
chelgi
15. jún 2025

Mam 32. 2 male deti. Nie nechodim po diskach a podobne, nikdy som nebola ten typ. Ale stale sa niekedy uvedomím, ze čóóó? Ja mam 2 deti a cez 30? Stale sa citim mladucka co prave vkrocila na vysku.. Citim sa rovnako ako tych 20... Platim hypo, starám sa o deti, varim.. Atd všetko to "dospele", aj ked sa citim ako to mlade dievca a ani piatocky v bare mi na to netreba.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
ja_bb
15. jún 2025

Ja mam 38, na zury ani festivaly nechodím, ale cítim sa rovnako :D presne si to pomenovala,zaseknuta niekde na strednej. Nuž...už len dúfat,že to prejde.

mooonika1975
16. jún 2025

Áno, ak neprides fázu ako máš, teda pubertu či adolescenciu, ostaneš zaseknuta v tej konkrétnejšie fáze

avantime
16. jún 2025

Trápna otázka....ak vás navštívi kukučka celý proces dospievania sa urýchli.

zacharovi
16. jún 2025

Ja mam 31, ale manzel.ma tiez pusta na fetsuvaly, milujem tancovat, sa salim medzi 20 rocnymi 😂 Ale vyzeram vyzorovo mladsie, mi zvukari nechceli verit minule, ze mam viac ako 24 roky 😝😂 ...sak sa musis vyventolovat, vysalit,...bo by mi preplo z tych deti s toho stereotipu 7 rokov na materskej 🫣😝😂 Proste, šaleny vychodňare 😄 Ale nepijem, s kamoškami si zatancujeme heh, a to su kresťanské festivaly, ale riadna paráda 😄

cimage
16. jún 2025

Za mna by to bolo ok, ak by si isla raz za cas. Ale kazdy vikend a cele leto je uz moc. To som nerobila ani ako nast rocna. Kedy ides niekam s muzom a dcerou? Uzivat si budes, kym ti to chlap nestopne, co sa cudujem, ze ti to toleruje v takejto miere. Musis si to sama uvedomit, ze uz si matka a mala by si sa venovat hlavne jej a muzovi. Nehovorim, ze mas kysnut cely rok doma s nimi, ale kazdy vikend niekde flamovat je moc. Tvoja parta je asi bez zavazkov, alebo je tam este niekto s dietatom?

lenka_1705
16. jún 2025

nevidím na tom nič zle.. každý nech robí ako sa cíti a z čoho má radosť v živote.. žiješ len raz.. tiež mám 36 a necítim sa tak 🤷

Strana
z3