icon

Kolega podvádza ženu s novou kolegyňou: Vaše názory?

22. júl 2024

Žienky, prišla nám do práce nová kolegynka ukrajinka. Po nejakom čase s ňou kolega začal paktovať. Kolega je ženatý, má syna. Vykĺbilo sa to tak, že kolega s ňou chodí po dovolenkách, kupuje jej veci, po novom jej chce kupovať byt, žene sa vyhovára, že je s kolegami s nami, teraz je s ňou a jej dcérou v Chorvátsku, všetko to platí. Žene povedal, že je na rozlúčke so slobodou, jeden kolega sa ide v septembri ženiť. Keď so ženou volá, oslovuje ju “láska” a je mi na vracanie. Nedá si dohovoriť.
Nejdem to viac rozoberať. Píšem to preto, lebo chcem vedieť ako by ste sa k tomu stavali vy. Nieje mi do toho v podstate nič ale je mi extrémne ľúto jeho rodiny. Je mi z toho nagrc voči tej žene, hoci ju takmer vôbec nepoznám. Čo by ste robili? Ťažko mi je na to sa prizerať..

suzitok
23. júl 2024

Ženatý chlap, čo robí na 4 zmeny niekde v závode musí byť kúzelník, aby vedel žiť dvojakým životom a financovať to. Ak to robí a zvláda, tak ho fakt "obdivujem", nielen že to utiahne finančne, ale teda aj psychicky a časovo to musí byť umenie zmanažovať....nemyslím si, že by si niečo takéto niektorá žena nevšimla /hovorím konkrétne o tomto prípade a jemu podobných/...a je jedno, či je chlap robotník, alebo riaditeľ nadnárodnej spoločnosti...

hellwant
23. júl 2024

Dost mozne, ze s tym bytom ju len klame aby mal stale kde zapichnut. Ved to by bol taky ubytok penazi- pptrebuje 20% plus hypo. Ak ma na fullku vyplatenie, tak este viac by to bolo vidiet, ze zmizli prachy. No hovädo to je.

dadis
23. júl 2024

@minenkak Alebo je ten muz taky dokonaly klamar..ako ten moj..

lasona
23. júl 2024

Nestar sa do toho, lebo ty vyjdes z toho najhoršie.

fido69
23. júl 2024

Celé vymyslené. 🍿🍿🍿

sense
23. júl 2024

Len ci to ta žena aj nevie, pretože tie peniaze musia chýbať a nemyslím ze niekto kto robí na smeny zarába až tak aby vedel financovat 2 domácnosti
Nevraviac o tom ze by nejaký zamestnávateľ. Tolerovať to žeby zo 4 dní prišiel do prace niekto len 2 na pravidelnej baze

judit47
23. júl 2024

Podla mna z vas tu vacsina nepochopila o co autorke slo- zamerne napisala ukrajinka aby sa to tu zvrhlo ,ze ake su ukrajinky k.vy😀a vy sa tu chytate nepodstatnej casti ze klame manzelku😀

Nech zdvihne ruku niekto kto robil v zmiesanom kolektive v strednej a velkej firme a nebol tam aspon jeden takyto,,romanik,,. Ale znova sa opakujem autorka chcela diskutovat o mladej UKRAJINKE😜😀nie ze podvadza muz zenu.

Mila autorka skus to poobede s rozduchanim vasni, nepadlo na urodnu podu.

fido69
23. júl 2024

@judit47 Určite aj to je dôvod. Ale inak je celý príspevok je jedna veľká zlátanina a úbohosť.

zuzubb007
23. júl 2024

No my sme mali v práci toľko romanikov, že dovidenia, a nikdo nič sa všetci tvárili, čo ti vieš či aj ona nepodvadza muža nikdy nevieš, nič ťa do toho nieje, poznám plno žien čo majú zavreté oči a vyhovuje im to tak a vedia všetko, každý si je strojcom svojho stastia a na margo toho podvádza podľa mňa rovnako polovica žien aj polovica chlapov

petracandle
23. júl 2024

Vymyslené! Niekto, kto mukluje na zmeny asi ťažko bude kupovať byty 😃😃 už aj sebe by mal problém kúpiť a nieto milenke 😃 a ešte Ukrajinka aké príhodné😛

kamatopo
23. júl 2024

Moja kolegyňa sa chytila s Ukrajincov. A áno je z Ukrajiny. Rozvádza sa, dvoch synov si pohadzuje za chvíľu s ex, ale má lásku života co sa môže zo dňa na deň zbaliť a posunúť dalej🤦. A co my s tým : je nám to jedno. Jej život, jej šťastie, jej blbosť. 🤷

moonlight1210
23. júl 2024

Mna zaujalo toto:
“kolega s ňou chodí po dovolenkách, kupuje jej veci, po novom jej chce kupovať byt,”
“Máme 2 denné, 2 nočné, na nočné väčšinou nechodí ani jeden z nich,”

To je ake zamestnanie, kde bezne vynechava 2 smeny do tyzdna, a predsa ma zarobene tak, ze moze kupit milenke byt, aby o nom zena netusila?

Ci to len milenku zasypava krasnymi recami, ktore nemysli vazne?

tamitamitami
23. júl 2024

Ja by som jej to anonymne napísala. Keďže tu chlap stratil úplne rozum (ešte míňa aj spoločné peniaze vo veľkom na milenku).
Ja som zástanca že sa netreba starať do druhých ale v tomto prípade by som to určite tej žene povedala.

nominativ
23. júl 2024

Toto vaše nehas, čo ťa nepáli je hrozne heslo. Keby tak mne mal niekto gule povedať, čo a ako, mohla som seba aj svoje deti (ktoré by asi neexistovali) ušetriť od tráum.

Doteraz som vďačná kamarátke, čo mi s trasúcim hlasom povedala, že môj už ex berie pervitín - samozrejme, že som vedela, že sa niečo deje ale nedalo sa to poriadne dokázať. Keby mal niekto tú odvahu mi povedať, kade sa poza mňa vláči a že si sem tam dá, ušetrilo by mi to 10 rokov života a 4 roky pekla.

Ja by som jej to nejakým spôsobom dala vedieť, možno sa tiež niečo deje a ona nevie identifikovať, že čo. Pri najhoršom čo? Bude popierať a klamať samu seba, kolega sa nemusí dozvedieť, odkiaľ fúka vietor.

svetlonos
23. júl 2024

Ja som zasadne za - nestaraj sa, nie tvoj problém! Ale teda on jej chce kúpiť byt?? Tak takú nehrali. Nech teda hrdina ma gule a preberieme aj zodpovednosť za svoje bezcharakterne chovanie!
Poznáš jeho ženu? Vieš akú má povahu? Povedať taketo niečo by ju mohlo veľmi rozrusit a mohla by reagovať hlúpo.
Ale teda v tomto pripade by som vazne uvazovala, ako jej to dat vedieť. No zrejme je ona na nom financne závislá, a nemá hneď ham odísť....
To je co za geroja, ze jej hneď byt ide kúpiť?
Ten by si zaslúžil zopar takých po papuli, ze by bol tyzdne modrozlto zelený, kreten!
Ja by som jej to asi povedala.

svetlonos
23. júl 2024

Inak keď sa nad tým tak zamyslím, ak je to teda pravda 😁... To on musi byt hrozne debilny! Spolieha sa na to, ze nikto z vas ho nepraskne?? Také veci sa držia v tajnosti a nevytrubunu sa na plnú hubu v robote, či hej? A veru aj ta jeho práca- to vyhral v lote, ze si byt môže dovoliť pre milenku?
Najskôr som sa rozculila ale tu toho toľko nepasuje 😁.

evazhoufova
23. júl 2024

Ja by som sa neudržala a napísala anonym Ukrajinke….

hellwant
23. júl 2024

@svetlonos No pravda a vidis ja som vyhral a aj tak som nezblbol a nekupoval hluposti milenke, ktoru som nikdy nemal. Naco mat na krku 2 zeny, stres, unava z prace a rodinnych veci, sexualna vycerpanost, klamstva, musiet zakryvat preco z uctu odchadza tolko, ci preco nan neprichadza plna vyplata, ak by som si vyplatu rozdelil na iny ucet...no isto a este keby otehotnela... Ako si zvyknem pomysliet pri hlupych myslienkach: Maj Ducha a nie Zloducha.

veronika2021
23. júl 2024

Ja by som bola urcite rada,keby ma niekto kludne aj anonymne informuje,lebo nie je nic nechutnejsie ako mat v dome potkana,ktory sa mi vysmieva do ksichtu a ma ma za blbu.Ine je ak to zena vie a toleruje ale kazdopadne ma pravo byt informovana.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
dadis
23. júl 2024

@jozko_z_lesa A ako by zdovodnil robotnik, ze ide na par dni prec? Pracovna cesta? A byt by kupoval bez vedomosti manzelky ako? (ani keby platil v hotovosti, tak by to neslo) Tiez tomu neverim, asi je tu mensi traffic, tak brigadnici nahadzuju temy na rozprudenie diskusie.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
mamamasama
23. júl 2024

Na jednej strane by bolo fajn, ak by to jeho zena vedela. Na druhej strane. Uveri ti? Este nevernik nakoniec vsetko otoci proti tebe. V mojej robote riesi kazdy s kazdym. Myslim si svoje, ale mlčim. Raz som uz bola konfrontovana manzelkou kolegu, ci o niecom viem, ale nepovedala som nic. Islo o sefa. Proste neries, aby si na to nedoplatila. Je to ine, ak by slo o tvoju kamosku, ale pre mna je praca pracou a sukromie sukromim. Nemiesam

jamimo
23. júl 2024

@lentilka78 ona (manželka) s ním "vypiekla" Štýl = Ja ti ukážem kto z koho 👍

minimie
23. júl 2024

Tak ako žena ktorej manžel chodil na ?prechádzky? s inou ti radím, daj jej to nejak anonymne vedieť aj s dôkazmi. Anonymne, aby dotyčný nevedel proti komu smerovať hnev a osočovanie. Keď je tá osoba známa, je to fakt zlé. U mňa ten kto to vytiahol na svetlo sveta si to fakt zlizol, ja som ho nevedela ubrániť. A teraz som vďačná všetkým. Aj exovi, aj jej a aj tomu kto to povedal. Možno ešte teraz by som sa trápila podozreniami. Takže po prvé, anonymne a hlavne dôkazy, a po druhé tiež myslím že to bude vymyslené keď sa tu tak zdôrazňuje ukrajinský pôvod.

fajnova
23. júl 2024

@minenkak zjavne máme rôzny prah tolerancie, tak asi škoda reči

fajnova
23. júl 2024

@aurora33 neviem, čo je na tom k nepochopeniu. Písala, že sa vyhovára na svojich kolegov, že s nimi trávi čas. A ona je jeho kolegyňa.. cink 🤔

aurora33
23. júl 2024

@fajnova oki, sory, už bol večer už mi to nedopinalo. Cink. 😏

thoughtfulweirdo
23. júl 2024

Veľa z vás píše, že to nemá hovoriť, lebo z toho ona môže vyjsť ako najhoršia. No a čo?? Čo sa vlastne stane, keď ona bude za najhoršiu u cudzích ľudí? 😅🤭 Veď to nemá na jej život žiaden dopad.

karolinakr
23. júl 2024

Kde je fabrika, kde odrobim 2 denné, na nočnú ani neprídem, nielenže nedostanem vyhadzov, ale mi pride výplata na 2 byty...kam mám poslať CV autorka...