icon

Kolegyňa pokazila svadbu mojej mamy

8. máj 2025

Celý deň uvažujem nad tým či napíš a ako napísať čo sa stalo. Moji rodičia sa rozviedli keď som mala 6, od vtedy až na veľmi krátke obdobie bola mama sama. Cez mňa spoznala svojho súčasného manžela...ale to som už skočila dopredu. Kolega bol sám už šesť rokov. S mamou sa navzájom dopĺňajú. Bol mame( aj mne) oporou, počas mojej najtvrdšej puberty.
U nás na úrade sa sobáši každú stredu a sobotu , kedže sú obaja rozvedený im to takto vyhovovalo. Na úrad došlo asi 40 priateľov, kolegov a známych, medzi nimi aj kolegyňa ktorá mala celé roky zálusk na ženícha, ale bezúspešne. Na svadbu si doniesla papagája, ktorý začal vystrájať v tej najnevhodnejšom momente. Isto ho dráždila, že ten vták začal lietať po obradnej sieni, mama má fóbiu z operencov lebo v detstve ju napadol kohút u babky. Bolo hrozne vydieť mamu v takomto stave, možno som reagovala prudko (ale tehotenské hormóny robia svoje) . Spev som na ňu kričala, dostala vzduchom chladenú asi som aj nadávala potom sa rozplakala nakoniec skončila v nemocnici.
Zajtra mám dovolenku ale neviem si predstaviť prísť v pondelok do práce. Ešte mám pred sebou mesiac a niečo. Bojím sa že sa neovládnem, keď ju uvidím.
S riaditeľom som dohodnutá s dátumom nástupu na md, lebo nás je v práci málo.

autor
9. máj 2025

Nech sa páči, nie sú veľmi kvalitné ale ne sú lepšie

any_soj
9. máj 2025
@deti95060810

@any_soj chcela by som vidieť kde ti dovolia zobrať papagája, do ktorej svadobnej miestnosti. ani do kostola nedovolia.
celý príspevok jeden veľký blud.

@deti95060810 čojaviem chodím do kostola dosť často a úplne normálne by tam mohol niekto prísť s papagajom na pleci - nikto nič také nekontroluje.
Každopádne ja neriešim, či je príspevok pravdivý alebo nie 🙂 Ale že kolega+puberta a dni v týždni, čo tu riešilo viacero žien, vôbec nie je logický problém.

unicornlady
9. máj 2025

tá fotka vyzerá ako z nejakého starého filmu

btw. ten papagáj na ruke, akože tvoja mama sa bojí vtákov a pritom namiesto toho, aby sa nejak ohnala po ňom či sa schovala za muža, tak si len tak sedí?

januska12323
9. máj 2025

To si fotila pred tvojim hysterickým záchvatom a fackách alebo po nich?

nikaeli
9. máj 2025

Pani na fotke je nevesta? či majiteľka papagája?

kikushaa
9. máj 2025

Toto nema ani hlavu ani patu, lepsie by zosmolil moj piatak. Halooo @modrykonik tim na pisanie bludov, prosim angazujte jeho. Vymyslel by nieco uveritelnejsie 😂🫣

mandzula
9. máj 2025

Nabuduce to daj radsej napisat umelej inteligencii.

jaskolka
9. máj 2025
@koniarova

Mňa by zaujímalo, ako prišla s tým papagájom? Na pleci? V klietke,? 😂

@koniarova mne to pripomína tie ježibaby z rozprávok,že s vtákom na pleci 😄😄😄

jaskolka
9. máj 2025

Ja neviem,ale mne to pripomína skôr scenár nejakej bláznivej komédie...nie reálnu svadbu...to ako teda vyzeralo tam, kolegyňa s vtákom príde,polovica saly dostane hystericky záchvat,nevestina tehotná dcéra začne kričať,zbije hosťa,potom ju nevesta soti na zem,ona sa udrie ,vezu ju do nemocnice a odtiaľ ako prvé sa ide písať na MK 🙈😄☺️ A svadba akože potom pokračovala? Veď normálne by ich dávno všetkých vyhodili zo sály, možno aj s asistenciou polície
To teda musela byť "riadna šou"

jaskolka
9. máj 2025
@januska12323

To si fotila pred tvojim hysterickým záchvatom a fackách alebo po nich?

@januska12323 aj keby to zázrakom bola pravda,tak pochybujem,že by ich všetkých nevyhodili a žiadna svadba by sa nekonala. Kde by taký blazinec akože tolerovali?

hellwant
9. máj 2025

Trochu odlahcenia: Vam vsetkym pride divny 1 pekny papagaj, ale co tie hady v nohaviciach, tych tam bolo iste viac🫣😉

kristina98z5
9. máj 2025

dobrá blbost fotka jak z filmu 😂

evcagabi
9. máj 2025

😅😅😅😅

yvanielka
9. máj 2025

Kto nájdete odkiaľ stiahla tie fotky tak sa podeľte prosím vás, vyzerá to ako z nejakého starého anglického filmu

yvanielka
9. máj 2025
@hellwant

Trochu odlahcenia: Vam vsetkym pride divny 1 pekny papagaj, ale co tie hady v nohaviciach, tych tam bolo iste viac🫣😉

@hellwant riadny cringe

januska12323
9. máj 2025
@jaskolka

@januska12323 aj keby to zázrakom bola pravda,tak pochybujem,že by ich všetkých nevyhodili a žiadna svadba by sa nekonala. Kde by taký blazinec akože tolerovali?

@jaskolka no v blázinci kam aj autorku zatvorili 😎

gab1sol
9. máj 2025

To v ktorom roku bola tá svadba? Podľa tých fotiek to nevyzerá na svadbu túto stredu…

jaskolka
9. máj 2025

Mne skôr pripadá,že autor našiel na nete fotky z nejakého filmu alebo nejakej udalosti,kde skutočne prišiel niekto s opernencom a vytvoril k nim tento bláznivý príbeh. Tá žena na prvej fotke ,pri ktorej síce sedí papagáj,vyzerá ako babička v nejakej tóge a na druhej úplne iná žena je zase a ten vták, ktorého má na ruke, vyzerá ako holub. Holuby niekde zvyknú vypúšťat po obrade,takže zrejme ho tá pani mala pripraveného na niečo také.Ale fakt to naje ruke nevyzerá ako papagáj.

torysheer
9. máj 2025
@jaskolka

Mne skôr pripadá,že autor našiel na nete fotky z nejakého filmu alebo nejakej udalosti,kde skutočne prišiel niekto s opernencom a vytvoril k nim tento bláznivý príbeh. Tá žena na prvej fotke ,pri ktorej síce sedí papagáj,vyzerá ako babička v nejakej tóge a na druhej úplne iná žena je zase a ten vták, ktorého má na ruke, vyzerá ako holub. Holuby niekde zvyknú vypúšťat po obrade,takže zrejme ho tá pani mala pripraveného na niečo také.Ale fakt to naje ruke nevyzerá ako papagáj.

@jaskolka presne to som chcela práve napísať. Že zadanie ,,vytvorte príbeh k týmto fotkám ". Obávam sa že za 5

jaskolka
9. máj 2025
@torysheer

@jaskolka presne to som chcela práve napísať. Že zadanie ,,vytvorte príbeh k týmto fotkám ". Obávam sa že za 5

@torysheer veď to ani nie je papagáj na druhej fotke 😄

selena_luna
9. máj 2025

Toto je take vyzivne ze to ani recept na segedin nepotrebuje ♡

ovaaa
9. máj 2025
@anna777115

Pubertaci, už majú po prijímačkách a maturach, tak sa nudia.

@anna777115 to si zapotila. Priímačky ešte prebiehajú...😭

ketrint
9. máj 2025

Joooj ženy, nič nam nie je dobre 🙏🏻😅… Keď niekto napíše dlhočizný príbeh bez obsahu, tak hundreme. Tu máme kratučký príbeh, maximálne natrieskaný dejom a zase nie sme spokojne. 🙈🤣🤣🤣

ala1301
9. máj 2025
@yvanielka

Kto nájdete odkiaľ stiahla tie fotky tak sa podeľte prosím vás, vyzerá to ako z nejakého starého anglického filmu

@yvanielka fotka je z filmu Diabol nosí Pradu

kristina98z5
9. máj 2025
@ketrint

Joooj ženy, nič nam nie je dobre 🙏🏻😅… Keď niekto napíše dlhočizný príbeh bez obsahu, tak hundreme. Tu máme kratučký príbeh, maximálne natrieskaný dejom a zase nie sme spokojne. 🙈🤣🤣🤣

@ketrint presne 😂😂

anna777115
9. máj 2025
@ovaaa

@anna777115 to si zapotila. Priímačky ešte prebiehajú...😭

@ovaaa Ale, niekto už predsa môže mať po.

yvanielka
9. máj 2025
@ala1301

@yvanielka fotka je z filmu Diabol nosí Pradu

@ala1301 to je dosť známy film a nie tak starý a takáto scéna tam predsa nebola

sense
9. máj 2025

A na ktorej matrike pustia človeka s papagájov do sály a nechajú ho tam voľné lietať...
No a teraz tu o červenej čiapočke

margotka17
9. máj 2025

Fuuuu, toto je niečo veľmi dopletene, nemá to hlavu ani pätu a z toho všetkého je v hlavnej úlohe papagáj. Škoda, myslela som si, že to malo byť o svadbe mamky.

margotka17
9. máj 2025
@sisaka

Mama sa zoznámila s tvojim kolegom cez teba a celú pubertu ti bol oporou 🤦‍♀️ Keď vymýšľaš pi..y tak nech to má aspoň hlavu a pätu, nie že ťa všetci hneď po prvom príspevku odhalia. A nezabudni si zopakovať
aj dni v týždni

@sisaka ona už v 12 rokoch robila v kancelarii, taká bola nadaná 🫣