icon

Koľkokrát sa ozývate, keď sú deti na prázdninách?

26. júl 2024

Ahojte koľko krat za deň sa ozvete, keď sú na prázdninách u dedka, babky alebo inej rodiny? Ďakujem

Strana
z2
lenka.25
26. júl 2024

Nemusím sa ozývať , mne moje deti mi píšu cez deň priebežne aj 10 krát a večer si zavoláme.
mamine - ktorá ich má na starosti , tiež zavolám vždy večer po práci

yonce
26. júl 2024

po praci alebo az vecer, cez den priebezne posielaju fotky.

autor
26. júl 2024

@lenka.25 kolko maju rokov? Ja rozmýšľam o tých hodinkách, na ktoré mozem volať. Zaskočila ma jedna vec, syn isiel k dedkovi a zavolala som dva krát a povedal, že da odpojiť signal.

yonce
26. júl 2024

mala ma 6 rokov. a dedko je tvoj otec ci svokor? akoze nechapem. nemyslel to v ramci srandy?

bluka2
26. júl 2024

Ja tak každý druhý den večer… vek 9 a 5, ale každý den som nevolala ani predošlé roky. však nech si robia svoje veci, keď spolu nie sú stále. Bud zavolajú oni alebo ja.
PS: keď som ja chodila na prázdniny neboli mobily a nechýbalo to v tomto zmysle ani

autor
26. júl 2024

@yonce je to svokor. Mame trošku naštrbené vztahy, ale s malym si rozumejú. A povedal to tak ironicky, ze on keď mal 6 rokov, tak išiel k strýcovi na dva mesiace a telefóny neboli a prežili to všetci. Ja som povedala, ze je iná doba, že keď sa dá, prečo by som nezavolala. Mňa zaujíma môj syn, že ako sa má. Má len 7 rokov.

pribinak
26. júl 2024

Toto povedal aj môj otec 🤣🤣🤣mam dovolené ja alebo sestra ktorá tam má dcéru zavolať 1x večer

Vyrušujeme 🤷‍♀️

lenka.25
26. júl 2024

Mladšia dcéra bude mať 10 rokov, staršia to už je koza osmenásťročná , ale fungujeme takto od ich 6 rokov , odkedy mali svoje mobilné telefony.
Ale zas ja sama od seba im nevyvolávam , ani nevypisujem cez deń, vžd yzačala dcéry, aj dnes už od staršej mám 6správ a od mladšej 2 a to len preto, že asi iba pred pol hodinou sa zobudila 😂 .
Ono možno tí starí rodičia to berú tak, že ich kontrolujeme, že im neveríme, že sa dokážu o deti postarať ...Ono naozaj stačí zavolať večer a obidve strany budú spokojné

autor
26. júl 2024

@pribinak 😀😀viem, že ho chce mať pre seba, ale predsa. Chcem ukázať aj malému, že naňho myslim. On je taký citlivý a povedal na to dedkovi počas telefonovania so mnou, že “ mne mama povedala, že som jej poklad, a keď ma tak lúbi, musí zavolať, to sa inak nedá” 😀😍

autor
26. júl 2024

@lenka.25 asi máš pravdu. Možno si myslí, že mu neverím.

doriiis
26. júl 2024

Keď sú u našich nevolam
Pubis ide dnes do Česka na 5 dni.Ma sa mi ozvať raz denne

marhulka13
26. júl 2024

Ja vôbec nevolam ani deti mne. Ved načo, sú na prázdninách

martinka13
26. júl 2024

Dcéra 100x za deň. Syn raz za 2 dni 😀

barka1
26. júl 2024

Tieto typy telefonátov nie su úplne ok. Su tak trochu vydieracske. Detom obvykle vobec nie je tak smutno, ako by mamy chceli.
Pamatam si, ako sme este s mm vzali jeho 6 rocneho syna z 1.manzelstva na dovolenku na týzden. Mama mu posielala srdcervuce správy, ako jej chyba atd.... A ex mu len precital - mama sa má fajn, pozdravuje ta. A všetci boli spokojni.

ina2405
26. júl 2024

Tak práve je dobre, nech sa synátor trošku aj zocelí. On vie, že ho maminka ľúbi. Ale príde mi prehnané hovoriť mu, "maminka musí zavolať lebo ma ľúbi". Prečo by musela...treba nechať v určitom veku trošku na volnejšie, zvlášť keď majú super opateru u starkých. Nečudujem sa starému otcovi, že to povedal.
Súhlasím s príspevkom nadomnou. Že je to nie úplne vhodné a tak trošku vydieračské.

beronsche
26. júl 2024

Deťom prvá nikdy nevolam, nepíšem. ALE majú mobily a vedia, že oni mi môžu kedykoľvek zavolať, hoci aj o polnoci. Čiže mi volajú oni, hocikedy, ako si zmysia - teda staršie dieťa, to mladšie veľmi potrebu rozhovorov nemá..
Plus ja takmer každý deň volám mame (aj keď tam detí nie sú), takže v obraze som.. 🙂🙂

butterflyeffect
26. júl 2024

K nam ked chodia muzove deti, tak im mama im vola aj 10x za den a este im vynada ked nedvihnu(chodime na kupko, do lesa hraju sa na dvore, deti ani mobil nemaju kolkokrat pri sebe) nakoniec to dopadne tak ze aj ked maju mobil v ruke tak jej nezdvihnu lebo su z toho otravene. Podla mna raz do dna na konci dna staci, opytat sa aky mali den a a tak. Priapdne zavolat tomu u koho je ze ci vsetko ok a podobne..

adka3321
26. júl 2024

Dcerka 5 rokov, ked je u nasich tak raz za den, vecer. Ked je u svokry tak aj 3-4x denne 🤦🤦🤦 Podla mna ju svokra hucka ze kedy uz mama zavola, tak bud mi volaju oni alebo mi svokra pise zavolaj jej, lebo jej je smutno. Nechapem, ale co narobim.

rorino
26. júl 2024

Načo ich máš furt vyrušovať,mňa by to tiež vyrusovalo,čo furt vyvolávas,veď sú na prázdninách,čo im to "kazis"😉

pralinka25
26. júl 2024

ja nevolavam detom nikdy nikam ani na tabory vylety varovky nikam. vzdy im poviem ze mi mozu kedykolvek zavolat a aj im poviem preco volat nebudem. podla mna je to maximalne rusive a otravne. aj pre deti aj pre varujucich.

zuzi0911
26. júl 2024

Nooo vólam počas dňa viac krát..a baby tiež volajú píšu...a to už mám celkom veľké dievcata ...ak nrmsm kedy tak aspoň večer volam ...na dobre ráno a na dobrú noc tiež

rfrd12
26. júl 2024

Nevolam, ked chce, ozve sa. Fotky z vyletov mi pribezne posle, tak viem, ze je v poriadku.

dankabetka
26. júl 2024

ahoj, moje deti chodia na tyzden k babke cez letne a aj jarne prazdniny a aj cez vianocne boli, aktualne maju 5 a 8 rokov a ked su takto " kratko " tak nevolam vobec... asi raz sa stalo, ze volali vecer, lebo sa velmi chceli s niecim pochvalit( uz som dvihala s panikou v hlase, co sa deje)... mne babka ( svokra ) posle info co asi maju v plane robit, potom maximalne nejaku fotku a vecer info, ze su ok a spia... mne ak by volali tak by som bola v panike co sa pokazilo....ved o zazitkoch mi povedia ked sa vratia z prazdnin...
ked su u mojej mami, tak tam je to presne tak isto, akurat, ze tam chodi viac fotiek z dna 😂 a bez textu 😂 len foto
teraz idu prvy krat na 2 tyzdne suvislo k babke..tak som zvedava ako to daju spolocne...😅 babka je optimistka, ze zvladnu vraj 😘

viestta
26. júl 2024

Raz denne, bud rano alebo vecer.

tilly
26. júl 2024

Nevolam, je to na nich. Keď sa neozývajú, je to znak, že im je dobre

jana_eyre_2
26. júl 2024

Deti chodia k babke raz do roka.. tento rok boli na 4ri noci, majú 12,11a 8r.. prvý večer mi napísali všetci, na druhý deň len stredná dcéra a potom už nikto, rozprávali až keď sme prišli.. nevolala som im, nemám rada telefonovanie..

jana_eyre_2
26. júl 2024

Ja som inak na moju mamu bola naviazaná dosť, ale keď som raz za rok sla na dva týždne na prázdniny k otcovej mame, nevolala som s ňou vôbec.. telefón sme nemali, navyše babka neznášala moju mamu.. mne chýbala ale myslím že keby mi zavolala, tak by mi chýbala 100x viac..

jana_eyre_2
26. júl 2024

@dankabetka inak presne, mne posiela fotky svokra čo robia, plus vidím na family linku kde práve sú.. tak preto ani neriešim, ozývajú sa sami len keď im niečo vadí, alebo sa ich dotklo..

sisska96
26. júl 2024

Raz iba večer, že aký bol deň. Cez deň neotravujem ich. Alebo sa oni ozvú

jarmilaj
27. júl 2024

Moje deti na prázdninách vždy neskutočne otravovalo, keď som im volala. Synovi je dobre, dedkovi tiež, nechaj ich tak.

Strana
z2