icon

Koniec kamarátstva medzi dvomi chlapmi

26. aug 2023

Ahojte, našli sme si pred začiatkom leta známych, s ktorými mal muž spoločné záujmy, resp. so známym. Teraz sa zistilo, že on je manipulátor, skrytý agresor, neprimerane aktívny na sociálnych sieťach (zháňa ženy) a má dlhy bez záujmu splácať ich na všetky svetové strany (voči pokrvnej rodine, ženinej rodine a aj kamarátovi, vieme teda o jednom). Muž sa po prevalení týchto skutočností od neho odstrihol, zablokoval si v mobile všetky kontakty na jeho osobu. Predtým mu o tom samozrejme povedal a vysvetlil dôvody jeho konania. Nie som si istá, či to dotyčný známy pochopil.
Zaujímalo by ma, ako by ste reagovali vy alebo resp. vaši partneri. Prerušili by ste s takým človekom kontakty alebo naopak.sa snažili pomáhať. Ďakujem

dzulli1980
26. aug 2023

Veď to nie je nejaký dlhoročný kamarát, ktorý spadol "do sračiek" ... samozrejme, že by som s takým človekom prerušila kontakt ... mám dosť vlastných problémov, nieto riešiť cudzie.

h2
26. aug 2023

Myslela som, že starí známi dlhoroční kamaráti sa pre niečo nepohodli a oni sa poznajú od začiatku leta?! To mu ani nemusel nič vysvetľovať.

lintu
26. aug 2023

Pomáhať s čím? Píšeš, že dotyčný nemá záujem svoju situáciu riešiť. Ak mu takýto životný štýl vyhovuje, je to jeho vec. Kamarátstvo by som prehodnotila podľa toho, ako moc by mi ten človek vadil.

deti95060810
26. aug 2023

nejaký lúzer čo sa pricucol na manžela? no jasné že skončiť, nech si nájde iného sponzora...

sissy27
27. aug 2023

Pomahat mozem tomu, kto sa sam snazi zlepsit svoju situaciu, inak to nema vyznam a hovori sa tomu vyuzivanie / parazitovanie. Tvoj muz urobil najlepsie co mohol a ma moj obdiv, ze si dal tu namahu nieco vysvetlovat - niekomu, koho poznam par tyzdnov, by som sa neunuvala…

autor
27. aug 2023

Ono je to tak, že bývame v mieste, kde nemáme veľa známych a s nikým sa nenavštevujeme. Tým, že majú dieťa v podobnom veku a sadli sme si v niektorých veciach (voľnočasové aktivity, občas sme boli na koncertoch a letných párty), pozvali sme sa vzájomne domov na grilovačky, oni nás aj na oslavu svojho dieťaťa... Prebrali sme rôzne témy a mali sme radosť, že konečne prišla príjemná rodinka do nášho života a máme s kým zdieľať voľnú chvíľu, aj keď ich veľa nemáme. A nakoniec zistíme, že si na prsiach hada chováme.
@deti95060810 presne toto povedal syn, že mu to z toho celého takto vychádza.
@sissy27 vidíš to, dal si tú námahu. Pretože mu x krát "kamarát" vypisoval, vkuse si išiel svoje ako obohrata platňa a muž sa nechcel donekonečna vyhovárať, že nemá naňho čas. Tak mu na rovinu povedal dôvody, prečo s ním nechce mať nič spoločné a vymazáva ho z play listu. Je mi to ľúto kvôli jeho žene a dieťati, hoci teraz majú medzi sebou ťažkú krízu a ktovie, či ju ustoja. Nemá ten pán veľmi záujem o zmenu svojho prístupu a riešenia problémov, ktoré vyrobil... A toto je to, čo ma mrzí... Stačilo by možno z jeho strany malo, ale neviem či nemá na to svoje limity alebo v čom je vlastne problém.. pretože on sa o tom rozprávať nikdy nechcel. Dokonca ani so ženou a ani s odborníkom, keď ho navštívili...

marca12
27. aug 2023

Riesila by som to rovnako,manipulatora s dlhmi a k...revnika by som za kamosa nechcela. Coskoro by z vas zacal tahat peniaze. A nelutuj cudzich ludi,lutost im nepomoze. Kazdy si je strojcom svojho stastia. Pani je preco este stale s takym chlapom,ktory ju zjavne podvadza a navyse znicil im zivoty v podobe dlhov? Ty sa s nou mozes aj nadalej stretavat. To,ze sa chlapi nebavia vam nebrani v kamaratsve

autor
27. aug 2023

@marca12 máš pravdu. Nemám šancu spasiť svet. Vďaka všetkým za názory..

viestta
27. aug 2023

Tvoj muz spravil spravnu vec. Nie je to nikto s kym musite byt v styku, ani kolega, ani pribuzny, takze uplne v pohode sa bez neho zaobidete. A urcite nie je jediny na siroko daleko, s ktorym by ste sa mohli socializovat. Najdete aj netoxickych jedincov, s ktorymi budete travit cas. Skor ci neskor takych najdete, netreba tźa takym smutit

autor
27. aug 2023

@viestta je to zvláštny druh jedinca, padá tak na pusu, že ostáva úplne sám. Každý od neho bočí.

danica2711
27. aug 2023

poznáte ich tak max. 3 mesiace, dobre, boli milí a príjemní, ale v podstate vôbec neviete, čo sú to za ľudia. "Pomáhaním" sa môžete akurát tak zapliesť do ich sračiek a doplatiť na to. Je vám to treba po takej letmej známosti (nie priateľstve!)? Muž urobil dobre