Kto by mal viac platiť vo vzťahu?
Kto podľa vás by mal viac platiť vo vzťahu? Muž alebo žena? Alebo napríklad čo také rande, výlety, reštaurácie a podobne? Myslíte si, že je ok platiť 50/50, ak ten muž aj tak zarába viac?
@anonym_d7d72f ty o tom niečo vieš, že sa tak fundovane vyjadruješ?
@tiezjedna pozorne sledujem tunajsie debaty a som zdatny teoretik 🙂
@anonym_d7d72f tak ťa vyvediem z omylu. Ani teoretik nie si zdatný.
@tiezjedna Ty si ako nasa ministerka nekultury, ked sa vyjadruje o hercoch. 🙂
@tiezjedna Ty si ako nasa ministerka nekultury, ked sa vyjadruje o hercoch. 🙂
@anonym_d7d72f neviem, kto je ministerka kultúry, ale ty si mal nevhodnú poznámku k ľuďom, o ktorých vôbec nič nevieš a netušíš, čo sa medzi nimi stalo. Označila som ho za blba a viem prečo. Ty vieš prd, ale neváhaš generalizovať.
@anonym_be6f0a zaujimave, ked vam stacia len peniaze, je vsetko ok a normalka. Ale obal je uz nieco ine. Ked niekomu stačí len obal, tak je trtko. 🙂 Jedno je rovnako povrchne ako to druhe, nech sa vam to paci alebo nie.
@anonym_d7d72f súhlasím je to povrchné. Len som reagovala tvojou rétorikou na tvoje povrchné názory na ženy... dúfam, že som sa nedotkla tvojich citov 😉
@anonym_b2fc8e menuj mi jedinú profesiu, v ktorej na svete nefiguruje aj žena...
Btw, môj komentár bol reakciou na hlúposť, ktorú tu vyprodukoval iný odvážny anonym, že keď ide o platenie tak má cálovať chlap a keď ide o starostlivosť o deti a domácnosť, tak žiadame rovnoprávnosť😉
@tiezjedna baníctvo (nie je len uhoľné), hutníctvo, oceliarne, predné línie vojsk, predné línie hasičov, kanalizácie, kafilérie, jatky, práce s materiálom ťažším ako cca 25-30 kg, výškové a vysokonapäťové práce, ťažké zámočnícke a zváračské práce, ropné plošiny, ťažké námorníctvo, márnice a pohrebné služby, kde ide do tuhého, množstvo ťažkých prác v stavebníctve, lodiarstve, letectve, lakýrnické, pieskovacie práce, práce s ťažkým vojenským materiálom, trhavinami, výrobky z betónu (prefabrikáty)... A jedna lastovička leto neurobí, ak sa niekde nájde.
Ked uz to chces naozaj takto vsetko rozdelovat, tak jedine percentualne v pomere mesacneho platu 🙂 ale je to podla mna divne
@tiezjedna baníctvo (nie je len uhoľné), hutníctvo, oceliarne, predné línie vojsk, predné línie hasičov, kanalizácie, kafilérie, jatky, práce s materiálom ťažším ako cca 25-30 kg, výškové a vysokonapäťové práce, ťažké zámočnícke a zváračské práce, ropné plošiny, ťažké námorníctvo, márnice a pohrebné služby, kde ide do tuhého, množstvo ťažkých prác v stavebníctve, lodiarstve, letectve, lakýrnické, pieskovacie práce, práce s ťažkým vojenským materiálom, trhavinami, výrobky z betónu (prefabrikáty)... A jedna lastovička leto neurobí, ak sa niekde nájde.
@anonym_b2fc8e takže si nevymenoval ani jednu "najšpinavšiu a najnebezpečnejšiu" prácu, kde by sa nenašla žena. A jedna lastovička by to rozhodne nebola.
@anonym_d7d72f súhlasím je to povrchné. Len som reagovala tvojou rétorikou na tvoje povrchné názory na ženy... dúfam, že som sa nedotkla tvojich citov 😉
@anonym_be6f0a skoro. 🙂 Ale odpustam ti tvoj mladistvy zapal.
@anonym_be6f0a skoro. 🙂 Ale odpustam ti tvoj mladistvy zapal.
@anonym_d7d72f no vidíš, že aj staršie modely môžu mať svoje mladistvé stránky 😍
@anonym_b2fc8e takže si nevymenoval ani jednu "najšpinavšiu a najnebezpečnejšiu" prácu, kde by sa nenašla žena. A jedna lastovička by to rozhodne nebola.
@tiezjedna ak pre teba nie je argumentom 95 az 99% mužov v uvedených ťažkých, špinavých povolaniach, tak áno, máš svoju pravdu. Bola si v niektorých takých prevádzkach? Alebo aspoň na exkurzii v reálnej bani napr. na Ostravsku?
@tiezjedna ak pre teba nie je argumentom 95 az 99% mužov v uvedených ťažkých, špinavých povolaniach, tak áno, máš svoju pravdu. Bola si v niektorých takých prevádzkach? Alebo aspoň na exkurzii v reálnej bani napr. na Ostravsku?
@anonym_b2fc8e bol si tehotný? Rodil si?
@anonym_b2fc8e ... a nie je to "moja" pravda. To ty sa tu snažíš podsúvať tú svoju, ale reálne nemáš argument.
@anonym_b2fc8e bol si tehotný? Rodil si?
@tiezjedna klasika, ty si nerodil, co sa tu ozyvas. 😀 A ty si na vojne bula? :D
Inak toto pouziva moja 15 rocna dcera. Vy muzi nerodite. Hej, a ty si uz rodila a vies o com hovoris. :D
@anonym_b2fc8e ešte raz a pomaly. Dokáže byť muž tehotný a porodiť dieťa? Nie. O akej rovnoprávnosti sa tu bavíme?
@tiezjedna to, že dokážeš byť tehotná a rodiť znamená, že sa cítiš "viac"? Alebo čo to znamená? Lebo síce samozrejme existujú rôzne rozdiely medzi mužom a ženou, ale nerozumiem ako tie rozdiely bránia v "rovnoprávnosti" 🤔
@anonym_autor nedokazem si predstavit aby chlap za mna platil vsetko. Ja kludne vytasim penazenku v restauracii, absolutne ziadny problem. Ten, kto povedal, ze muz sa ma starat, sa zrejme nevedel sam o seba postarat a stal sa zavisly na muzovi. Nikdy by som taka nechcela byt. Aj tymto mojim postojom vzdy chlapov zaujmem ze taketo zeny sa podla nich malo vidia. Stale ale neviem pochopit chlapov ktori vsetko cvakaju za zenu a ze im to nevadi.
@rozkvet1 naopak, mala som mužov, ktorí sa vôbec nestarali, starala a zabezpečovala som vsetko ja. Toto je velmi zle, takeho muza sa nedá si vážiť.
prvy rok dva ma vsetko platit chlap. Je to logicke dostane sex zadarmo.
@anonym_59570c za sex mám dostať večeru a výlet?.....on čo dostane za sex?
My si platime kazdy za seba a starame sa kazdy o seba. Ja platim svoj byt, priatel svoj, dovolenky za seba, jedlo si kupujeme zvlast, kedze nakupujeme kazdy v inom obchode. Svoje zaluby tiez financujeme samostatne, restiky a kaviarne striedame ale nijak striktne to neratame. V tomto sa striedame. Deti nemame ani neplanujeme.
Pouzijem to iste dnes este raz. 🙂
Problem je, ze ked je zena mlada a pekna, casto sa tvari na normalnych muzov.:Bud ma budes zivit, alebo si najdem ineho, ten bude a ty mi mozes fukat praskovy cukor do prdele. ja som niekto, ty si nula, co ma platit. Potom po 40-50tke zostarne, je single a pride ... A ten chlap jej povie. pamatas si to, ako si hovorila to o tom praskovom cukre? Tak dnes si ho tam nafukaj sama ...
prvy rok dva ma vsetko platit chlap. Je to logicke dostane sex zadarmo.
@anonym_59570c a potom po roku-dvoch arrive derci!
Problem je, ze ked je zena mlada a pekna, casto sa tvari na normalnych muzov.:Bud ma budes zivit, alebo si najdem ineho, ten bude a ty mi mozes fukat praskovy cukor do prdele. ja som niekto, ty si nula, co ma platit. Potom po 40-50tke zostarne, je single a pride ... A ten chlap jej povie. pamatas si to, ako si hovorila to o tom praskovom cukre? Tak dnes si ho tam nafukaj sama ...
@anonym_d7d72f mimochodom v 50 aj ten chlap zostarne. Ak ten chlap vidí hodnotu ženy len v jej mladosti, tak ani by som takého nechcela a mohol by skúšať platit inej🙂
@anonym_59570c za sex mám dostať večeru a výlet?.....on čo dostane za sex?
@2691 nie, ale nemas mat ani ten sex, kym nie ste svoji, ci ty davas len tak hocikomu? a nie, enma to byt 0/100, ale ani 50/50. Ked zena pozve priatela k sebe a uvari mu veceru, tiez jej asi nezaplati. On ju moze pozvat tiez k sebe a navarit, nemusia chodit ani do restiky. Ale nevidim dovod delit vsetko 50/50, to potom naozaj aj tie deti na 50 percent musi vynosit chlap.
@anonym_d7d72f preco by mala byt potom single, ja mam 50 a som stale vydata uz takmer 30 rokov. A v 50-tke by som uz nikoho nechcela, aj keby som bola sama. Aby som ho pripadne zivila este ja? ci mu poskytovala sex? nech si ho poskytne sam.
@anonym_d7d72f preco by mala byt potom single, ja mam 50 a som stale vydata uz takmer 30 rokov. A v 50-tke by som uz nikoho nechcela, aj keby som bola sama. Aby som ho pripadne zivila este ja? ci mu poskytovala sex? nech si ho poskytne sam.
@zuzana76 Rozvodovost je 50%. Ok, tebe to vyslo, si vydata. Nie si ale sama na svete. Bavime sa o single 40+. Stale je tu druhych 50%, ktore este same asi byt nechcu ...
@zuzana76 Rozvodovost je 50%. Ok, tebe to vyslo, si vydata. Nie si ale sama na svete. Bavime sa o single 40+. Stale je tu druhych 50%, ktore este same asi byt nechcu ...
@anonym_d7d72f a mozno chcu, preco by akurat take, co kedysi niekoho odmietli, mali neskor trpiet a zostat same, prefikane zeny nikdy nezostanu same, ak cakas prave na to, ze potom to tej ohrdnutej das pocitit, tak sa tak asi nestane. Zena, ktora raz niekoho odmietla, tak by sa k nemu uz nikdy nechcela vratit. A ja teda nepodporujem zlatokopky, preto aj pisem, ze muza so zavazkami by som nechcela a ja so zavazkami by som si uz s nikym nezacala. Ale stojim si za tym, ze chlap ma byt zivitel, v povodnej rodine, kde mu zena porodi deti ma byt chlap primarny zivitel a zena len dotukavacka, ist do prace pripadne na polovicny uvazok, aby sa nenudila a mala socializaciu, inak sa ma vylucne venovat rodine, ja som stara skola. venovat sa rodine ma naplna a som tak stastna. Rozvodovost je okolo 30 percent. 50 bolo pred par rokmi, okolo roku 2000 tusim.
@anonym_d7d72f cize tebe ide o zeny, ktore budu len vo vztahu s chlapom a bez deti? ok, tam nech to maju ako im to vyhovuje, ked zena nema deti, moze pracovat. Tam ju fakt muz nemusi zivit.

@anonym_d7d72f je veľa starších modelov, ktoré majú oveľa, ale oveľa vyššie hodnoty ako tie mladšie, ale ak niekomu stačí len obal, tak takým trtkom prajem veľa šťastia ❤
@anonym_be6f0a zaujimave, ked vam stacia len peniaze, je vsetko ok a normalka. Ale obal je uz nieco ine. Ked niekomu stačí len obal, tak je trtko. 🙂 Jedno je rovnako povrchne ako to druhe, nech sa vam to paci alebo nie.