Kto má koho vo vzťahu ľúbiť?
Dobre rano. Co je podla vas lepsie. Ak partner lubi vas, alebo vy jeho?
Verziu ze obaja navzajom prosim nerieste. Dakujem.
Milovat je krásne.
Byť milovaný je vzácne.
Milovať je tvoje rozhodnutie. To že niekto mikuje teba je...???
@anonym_autor nerozumiem, k comu ma viest tato debata.
@anonym_autor nerozumiem, k comu ma viest tato debata.
@simsalabim odselektovat zeny, ktore sa temam nerozumeju a i tak sa do nich natlacia.
@simsalabim odselektovat zeny, ktore sa temam nerozumeju a i tak sa do nich natlacia.
@anonym_autor myslela som to ako ozajstnu otazku. Ako ti pomoze, ked ti ludia odpovedia ?
@anonym_autor najlepšie je keď ľúbia obaja… jednostranná láska k ničomu nevedie a už vôbec nie k plnohodnotnému vzťahu
@anonym_autor myslela som to ako ozajstnu otazku. Ako ti pomoze, ked ti ludia odpovedia ?
@simsalabim to zaujíma aj mňa.
@anonym_autor keď ja ľúbim jeho, a jeho tučnú peňaženku ♥️♥️♥️
Také neexistuje
@anonym_autor bola som už vo vzťahu, kde ja som lubila oveľa viac ako on, on ma mal max rad. Na začiatku ma to napĺňalo aj tak, po čase to bolo čím ďalej, tým horšie pre mňa. Na druhej strane byt s niekým, kto ma síce lubi, ale ja jeho nie, musí byt tiež onicom… však po čase by mi na ňom vadilo úplne všetko…
@anonym_autor bola som už vo vzťahu, kde ja som lubila oveľa viac ako on, on ma mal max rad. Na začiatku ma to napĺňalo aj tak, po čase to bolo čím ďalej, tým horšie pre mňa. Na druhej strane byt s niekým, kto ma síce lubi, ale ja jeho nie, musí byt tiež onicom… však po čase by mi na ňom vadilo úplne všetko…
@anonym_1a20a3 a keby vztah zacinas? Stacilo by aby on lubil teba alebo ty jeho?
@anonym_autor Lasku si nevynutis a byt vo vztahu len preto ze ten druhy ma lubi ? Aky by bol k tomu dovod? Byt vo vztahu, kde ma ten druhy nelubi? Co tym dosiahnem?
@anonym_autor z tejto útočnej reakcie možno predpokladať, že si vo vzťahu, kde ty ľúbiš jeho, on teba nie, prípadne opačne. Nie, taký vzťah dlhodobo nemôže fungovať a keby aj áno, tak to nebude naplnený vzťah dvoch šťastných ľudí. Zapracuj na svojej seba láske. Potom nebudeš mať potrebu byť v takomto vzťahu a hľadať imaginárnu útechu v komentároch cudzích ľudí.
@anonym_1a20a3 a keby vztah zacinas? Stacilo by aby on lubil teba alebo ty jeho?
@anonym_autor ja si to chcem ale neviem reálne predstaviť. Keď vzťah začína, tak pravdepodobne ešte nik nikoho neľúbi, maximálne je len zamilovaný (to nie je to isté ako láska).
No, ak by som k človeku necítila sympatie, a nevznikalo tam z mojej strany nič viac, darmo by ma druhý ľúbil. Nedokázala by som si fungovať vo vzťahu, kde toho druhého neľúbim. Ale aj opačne, ak by som cítila, že ten druhý ma neľúbi, v takom vzťahu by som nezostávala (stalo sa mi to). Lebo aj tak by som vždy len trpela a láska nemá byť o trápení.
@anonym_autor Lasku si nevynutis a byt vo vztahu len preto ze ten druhy ma lubi ? Aky by bol k tomu dovod? Byt vo vztahu, kde ma ten druhy nelubi? Co tym dosiahnem?
@viestta teba ludia nelubia a si tu. Cize?
Pozri, clovek, co nelubi, ale ide do vztahu, kde ho druhy lubi, je vypocitavy, pohodlny, alebo to urobi z lutosti, alebo si tym riesi nejaku svoju momentalnu situaciu (financnu, emocionalnu, osobnostnu, ...).
Ale clovek, ktory je v pohode, do takeho vztahu ani nepojde. Takze tento vztahovy smer z tvojej otazky ani nevznikne.
Ten, kto je zalubeny, tomu obvykle na zaciatku nevadi, ze ten druhy az tak nie (lebo nepordpoklada, ze by nebol vobec. ze je za tym napriklad vypocitavost). Navyse si maluje na ruzovo, ze casom sa ten druhy urcite zalubi (obcas sa to aj stane).
Vacsinou vsak ostane po case velmi sklaman,y lebo taha za kratsi koiec a hra druhe husle. No a s pocitom, ze nie je milovany, odide aj laska.
Laska sa sama nevyzivi, pokial je denne konfrontovana s nizskou navratnostou (zboznovanie z dilaky preto vydrzi dlhsie, lebo nie je takto denne konfrontovane).
@viestta teba ludia nelubia a si tu. Cize?
@anonym_autor a co ako tu mame vsetci navzajom milostne vztahy, ci co je toto za poznamka?
Ty mas nejaky socialny problem odlisit typy vztahov?
Urob si jasno, co vobec riesis. Ok?
nikdy by som nesla do ziadnej z tebou napisanych variant. ani zo zufalstva ani nikdy.
zivot mam len jeden aby som sa placala v nefunkcnom vztahu pretoze obe varianty su totalne zle.
@anonym_autor ak by mňa partner ľúbil a ja jeho nie, niečo by mi chýbalo, láska z mojej strany, chémia, vášeň,cítila by som sa nenaplnená. A naopak ak by som lubila ja a on nie, bolo by to pre mňa zraňujúce a trpela by som. Takže láska musí byť na jednej aj druhej strane, ak nie je treba sa na taký vzťah vysrať. Aj tak takýto vzťah nemá budúcnosť.
@anonym_autor Na tuto temu som uz niekde citala a tiez si to myslim, ze samozrejme lubit sa musia obaja, ale muz by mal mat väcsi zaujem so zenou chciet ostat. Ze vtedy to funguje lepsie.
Resp.inak, rodina je stastnejsia, ak muz zene viac dovoli, ako zena muzovi.
Dnes sa neviem vyjadrit😇, ale v skratke, muz by mal chciet/lubit viac.
Ale autorka, uz dlhsi cas tu pozorujem anonymne temy, kde zjavne nevyzrety jedinec sa pyta na uplne samozrejmu vec a na slusne odpovede, ktore chceli uprimne pomoct, autor/-ka reaguje ustipacne.
To vsetko pises ty?
@anonym_autor Na tuto temu som uz niekde citala a tiez si to myslim, ze samozrejme lubit sa musia obaja, ale muz by mal mat väcsi zaujem so zenou chciet ostat. Ze vtedy to funguje lepsie.
Resp.inak, rodina je stastnejsia, ak muz zene viac dovoli, ako zena muzovi.
Dnes sa neviem vyjadrit😇, ale v skratke, muz by mal chciet/lubit viac.
Ale autorka, uz dlhsi cas tu pozorujem anonymne temy, kde zjavne nevyzrety jedinec sa pyta na uplne samozrejmu vec a na slusne odpovede, ktore chceli uprimne pomoct, autor/-ka reaguje ustipacne.
To vsetko pises ty?
@oliolijanka ?
@oliolijanka ?
@anonym_autor No ved hadam vies, kolko tem si za posledne dni zalozila.
@anonym_autor vzťah kde ľúbi len jeden a druhý nie, nemá pre mňa význam.
@anonym_autor No ved hadam vies, kolko tem si za posledne dni zalozila.
@oliolijanka povazujes toto za odpoved na mnou polozenu otazku? (Lasku si nevynutis a byt vo vztahu len preto ze ten druhy ma lubi ? Aky by bol k tomu dovod? Byt vo vztahu, kde ma ten druhy nelubi? Co tym dosiahnem?) ty si odpovedala. to je supis.
@oliolijanka povazujes toto za odpoved na mnou polozenu otazku? (Lasku si nevynutis a byt vo vztahu len preto ze ten druhy ma lubi ? Aky by bol k tomu dovod? Byt vo vztahu, kde ma ten druhy nelubi? Co tym dosiahnem?) ty si odpovedala. to je supis.
@anonym_autor Nie, chcem ti tym naznacim, ze ak by si to prebrala vsetko v jednej teme, tak by sme ti vedeli lepsie odpovedat.
Nepotrebujem slova kto koho ale ci ma cas ked chcem
@anonym_autor Nie, chcem ti tym naznacim, ze ak by si to prebrala vsetko v jednej teme, tak by sme ti vedeli lepsie odpovedat.
@oliolijanka co ma spolocne tema o poskodenej sedacke, nevhodnom spravani nadriadeneho s laskou vo vztahu?
@anonym_autor ved ta odpoved je uplne relevantna. co na nej nechapes.

@anonym_autor samozrejme ze je lepsie ked som ja lubena a teda ma neranuju veci. Ale strasne blba otazka