Kto si so mnou porozpráva, keď je mi smutno?
Ahojte kto sa somnou prosím porozpráva nemám s kým neviem kde napísať smutno mi je.
@tobias123321 Na chatu? A kde ty budeš? Veď ten psík ťa potrebuje nonstop aj bežnú opateru a nie aby bol sam zavretý na chate, takže ak chceš psa, jedine do bytu alebo dom v ktorom žiješ 24/7, ale nie aby bol na chate sám. Pes potrebuje svorku, buď ľudskú alebo psiu...
@mimka1402 je veľa strážnych psov v areáloch v meste čo raz za čas dakto príde im dosipat zradlo. Veď ma výbeh môže si robiť čo chce a večer prídem za ním každý deň som skoro tam. Každý má iný názor na zvieratá niekto je prehnaný rozmaznané psi ale daktory čo im pomáhajú strážiť a tak majú ich radi ale to je iná láska neviem jak to vysvetliť
@tobias123321 Nechci psa, neubližuj ešte aj jemu. Žiadnu radu si neprijal, všetko berieš ako útok, tomu chalanovi si napísal, že si nechceš písať, rodičia sa s Tebou nebavia, autizmus je Tvoj najmenší problém. Keď na všetko takto reaguješ v živote, nesmieš sa čudovať, že si sám. Vzťahy sa totižto budujú a vždy dávaš a berieš. Ty tento koncept nechápeš. Nezabudni zaútočiť aj na mňa.
@enmery nerozumieš tomu
@tobias123321 Ak chceš psa, šteniatko 2mesačné, tak treba ho kŕmiť 4x denne. Nemôžeš ho nechať len tak vo dvore a raz za deň mu dať jesť. Ak si zoberieš od niekoho dospelého psa, to je zase iné.
Toto potvrdzujem čo radia. Ja mám velmi rád psov, ale netrúfol by som si vlastniť. Hlavne keď nemám dvor a viem že by som nezvládol starostlivosť. Mne stačí že sa mojkám so psami známych. Alebo ísť robiť dobrovoľníka do útulku, ale na moju smolu, práve v našom meste nieje.
@tobias123321 prosím kto sa porozpráva strašne mi je smutno
Mahoď tému 🙂
A si ochotný sa rozprávať iba o negatívnych veciach, o tom aký máš zlý život a ako sa zle cítiš a iba brať pozornosť a energiu tomu druhému alebo si pripravený hovoriť aj o tom druhom, vypočuť si ho a zaujímať sa o neho? A tak aj niečo dať do toho "komunikačného vzťahu"?
Kľudne. Môžete začať. Bútľavá vŕba bude. Dajte tému, ja sa prispôsobím.
Ja som v diskusii všestranný. Takže poďme na to.
@buberova Neviem. Nechcem byť sám
Veď niesi. Všetci sme tuuuu 🙂

@tobias123321 veď na bolesť chrbatika choď plávať, na masáž to ti uľaví.