Ktoré zoznamky na vyššej úrovni preferujete?
Ahojte. Dali by ste typy na nejake zoznamky na urovni vyssej nez je nejaky Tinder, Badoo a tomu podobne? Z vasej skusenoti, kde sta nasli aspon par dobrych co za to stali a nie ghosterov, namotavacov.....dakujem
poriadne draha restika a pravidelne obedy v nej, kluby a socialne siete. Ziadna dobra zoznamka ti princa na bielom koni neprinesie.
@barborachors to je za rozum...truba
@anonym_autor fakt úprimne ? Ja som hádam na všetkých čo existujú a našla som najviac kamarátov na erotickej pretože aj keď sa tam rieši len sex tak majú viac mozgových buniek ako tí uchylaci z pokeci ,Badoo ,partner na úrovni
Takže za mňa tá jedna určite aj keď istotne by väčšina bola pohorsena ale reálne keď chcem ísť na výlet niekam na obed alebo normálne pokecať je tam najväčšia šanca
Ovšem aj tam sú nadržané hovada tak ako všade ale tam ich je najmenej a oceňujem že tam máš overený profil
Mne vyšlo badoo
trochu nechapem tuto debatu. preco riesite zoznamky ake su, ked je problem v ludoch, a ozaj neskutocne prehane poziadavky zien na chlapa, denne ste vy zeny zahltene na zoznamkach chlapmi z jedineho dovodu, ze chlapov je tam x nasovne viac, a chyba nieje v chlapoch, ale v tom ze si podivne zacnete mysliet ze ste velmi chcene a potom davate tie prehnane poziadavky na ktore vobec nema vacsina z vas.

DAVAM UPDATE k zoznamkam. 5 mesiacov som aktivne na zoznamkach a to Elitedate a partneri.sk
Mam uz skoro 44 rokov a som dlho sama, cize som vyliecena zo vsetkych byvalych vztahov a v podstate otvorena novemu vztahu. Hoci k beznej dokonalosti mam daleko. Na zaciatku mi to teda islo tazko na tych zoznamkach, dat tam svoje foto a zacat si pisat s ludmi. Nejako si overovat chlapov, lebo kazdy muz je uplne iny a ma iny zivotny styl, inu rodinu, vek deti, vzhlad, pracu...
Mozem potvrdit, ze je tam nazovaj vela normalnych muzov. Treba si dat pekne realne fotky a nejaky fajn profil. Potom zacnu pisat aj normalni muzi, ktori chcu seriozny dlhodoby vztah. Muzi tiez teda vedia odhadnut, ktora zena je ich typ a ktora nie. Cize mne neodpisuje kazdy, komu sa ozvem alebo konverzacia zhasne po kratkom case.
Na fotky muzov sa neda spoliehat. Niekto ma priliz dobre foto, niekto priserne foto. Hovor s kamerou cez Whatsapp je fajn alebo priamo rande. Ja som mala 4 rande a dopadli v norme. Hoci nic z toho nebolo. Ale vsetci boli uplne normalni muzi.
Ja mam par kriterii:
1.Pre mna sympaticky muz, hoci aj horsia fotka.
2.Spolocna rec, aspon nejaka, vela ludi nerado pise, tak aspon cez telefon pokecat. Niektori muzi maju celkom ine fungovanie mysle ako ja a proste to uz viem, ze by sme sa nezhodli.
3.To, ze vas nejaky muz ghostne na zoznamke, neznamena, ze po mesiaci, dvoch, vas ghostne znova. Viete nadviazat opat to spojenie a uvidite, ci sa to niekam posunie. Muz ma mozno rozbehanu komunikaciu s inou zenou a alebo nieco ine riesi. Niekdy to chce cas.
4.Tlacit na muzov sa absolutne neda, bud ste toho muza zaujali, odporucam si viac x zmenit foto, alebo jednoducho nie.
5.Zivot nam dava nove prilezitosti neustale.
6. Vrelo odporucam pozriet si youtube videa na temu narcisticke vztahy. Muz alebo zena nemusia byt narcisti, ale vztah sa moze dostat casom na narcisticke kolaje.
7. Muzi maju radi pekne zeny, ale do vztahu zoberu uplne obycajnu milu nekonfliktnu zenu. Ak hladate cez zoznamky, dobre je teda zacat pracovat trosku aj na fyzickej krase. Lebo naozaj vela muzov je sklamanych, ze zena ma pekne foto a nazivo vizera staro. Zoznamky su vela o iluzii, Bohuzial, je to tak.
8. Treba hladat aj v realnom zivote, tam je ta interakcia rychlejsia a fyzicka krasa nie je taka prednost ako na zoznamkach.
Ja som teda zatial sama. Ale dala som si este kopu casu.