Lakomosť u žien: Prečo sa nerozísť pred sviatkom?
Ahojte, je tu téma o lakomcovi, čo nepozve ženu do restiky. Ja sa chcem opýtať na vás názor z iného uhlu. Stalo sa mi to teraz v júli. Co poviete na zenu, ktorá v deň keď mala sviatok, vzala si odo mňa darček (nejde o peniaze, stalo to 30 eur) a na druhy deň sa so mnou rozišla, lebo ze ona to cítila už dlhšie. Prečo to neurobila deň pred jej meninami? Nemali sme nejaký vážny vzťah, par mesiacov, už nás to aj tak veľmi nebavilo, ona sama povedala potom keď sme sa náhodné stretli, že ju to nenaplnalo, to neriešim. Ten darček bola iba maličkosť, čo si sama vybrala. Za celý čas nikdy nevybrala peňaženku, vždy som ja platil, kavu, zmrzlinu. Fakt mi nejde o tie peniaze, ved sme spolu spavali, ale o to ze prečo sa nerozisla pred jej meninami, čo na toto poviete????
Sme s mužom rovnocennými majiteľmi účtu, takže je to úplne jedno, kto tú peňaženku vytiahne. Zarába skoro 3x toľko ako ja. Kým sme spolu chodili, platil on , lebo mi to nikdy nedovolil. Nikdy som sa nemusela na mk sťažovať, že je môj muž lakomý , že mi mi vyhadzuje na oči každú hlúposť. Je to skvelý chlap a džentlmen. Čo sa darčekov pýta, sme veľmi praktickí a už si nerobíme prekvapenia. Kúpime si, objednáme, čo sa nám páči. Skôr ho povzbudzujem, aby si kúpil niečo kvalitné a nešetril na sebe. To je pre mňa chlap. Chová sa ku mne ako ku princeznej. Zažila som aj presný opak kedysi , aj svoje úspory som jednému z lásky a hlúposti darovala, takže po tých skúsenostiach som zistila, že sa už nebudem hrať na matku Terezu, ale chcem naozajstného chlapa .
Ženy veľmi rady kričia o emancipácii ale tá končí v momente keď treba vytiahnuť peňaženku.
@anonym_eb6bc4 Za sex sa plati
@anonym_autor no to neni lakomost. ked uz vychcanost ked uz. ale teda ja ked davam darceky neriesim co bude nebude. dam ho lebo chcem. a ked vas to nebavilo naco ste to tahali? mal si sa s nou pred meninami rozist ty a usetril by si alebo si jej nemusel kupovat vobec nic. kazdopadne ja by som si ten darcek nevzala ale kazdy je iny, no.
@pralinka25 presne preto som sa s ňou nechcel rozist, aby to tak nevyznelo, že mi ide o trapnych 30 eur, vôbec to nieje tak, ide len o ten princíp. Ta baba nezaraba zle, skôr je vychcana, tak ako si napisala. Ďakujem za rozumný nazor
Minule som sa pytal ex, kedy mi vrati 12 tis eur, ktore si pozicala pred 10 rokmi, ked kupovala byt a nemala na garaz. Poprosila ma, ci jej mozem pozicat. Povedala mi na drzovku, klamala do oci, ze ona si nikdy nic odo mna nepozicala. :D Mam vypis z uctu ... Tiez sme mali financny vztah, kde ona nikdy nic neplatila. S 30 eur si vyviazol velmi lahko, skoro zadarmo. Akonahle pocujes zenske dristy, ako mas vsetko platit, lebo ona si to zasluzi, nebud este sprostejsi a ziadne pozicky. To su iba manipulacne dristy, ako lahsie ostrihat zamilovaneho hlupaka.
"Fakt mi nejde o tie peniaze ved sme spolu spavali,". A keby ste spolu nespávali? ty asi tiež nebudeš žiadna výhra s takýmito vyjadreniami a názormi 😂
Najlepsie na vztahoch s vychcanymi ludmi je, ze najskor ta urazaju a oznacuju za lakomca a debila, len aby si ich zivil. To nechces byt, tak ich zivis. Manipulacia. Po rozchode sa ti smeju, ze aky si debil. Oni aki su sikovni, ako ta lahko dobehli a osklbali. Tak nech ti radsej nadavaju na zaciatku, nez by sa ti mali vysmievat na konci. Lebo ty si pre nich debil, z ktoreho chcu iba tahat peniaze, od zaciatku az po koniec. Venuj cas radsej niekomu normalnemu ...
ja som tak rada za toho môjho, toto ja čo tu čítam, to len zíram ... ale vlastne nie, s týmito dvoma by som si ani nezačala 😒
ja som tak rada za toho môjho, toto ja čo tu čítam, to len zíram ... ale vlastne nie, s týmito dvoma by som si ani nezačala 😒
@biba_18 Kde beries istotu, ze by niekto chcel mat nieco s tebou ... 🙂 Najlepsie su vyroky, ten moj je super, .... kym nepride rozvod po 40-50tke. a reci taka som rada ..., sa zmenia na, to je taky .... 50% rozvodovost nepusti.
@anonym_32d20b som vydatá "100 rokov", takže predsa len ma niekto chcel, že ... 😒
@anonym_32d20b som vydatá "100 rokov", takže predsa len ma niekto chcel, že ... 😒
@biba_18 nebudeme si hovorit, ze je dost rozdiel najst si mladsia a starsia 🙂Za mlada to ide samo, potom je to cim dalej, tym horsie ... No a po 100 rokoch ani nehovorim ... 🙂
Vedci odhalili, že starnutie nie je plynulý proces, ale zahŕňa dva výrazné biologické “resety” v našom tele. Tieto zásadné zmeny nastávajú okolo 44. a 60. roku života, kedy sa dramaticky mení fungovanie tisícov molekúl, proteínov a mikroorganizmov v našom organizme.
laralane070
Presne. V 44 som zo dňa na deň ostárna o minimálne osem rokov. Ani keby koža fakt úplne viditeľne stratila elasticitu, úplne iný človek takmer zo dňa na deň to bolo dosť frustrujúce.
v 44 zacnu bezat roky pomaly ako psovi. za 1 rok zostarne jeden 7 rokov ...
@anonym_32d20b prečo myslíš že moji rovesníci majú záujem iba o mladšie - to nie je pravda... v mojom okolí poznám viac párov kde sa dali dokopy dávno po 40 a sú cca rovesníci...
ja si nemyslím že by mal môj muž problém si nájsť ženu v našom veku - práve preto že nie je chruňo a nepozerá na všetko cez peniaze ako ty 😒
@anonym_7dc371 ano presne o takých píše ako ty. Vy ženy akosi automaticky čakáte že od mužov budete dostávať peniaze pre nič za nič.
@anonym_eb6bc4 akurat s tym rozdielom, ze ja nepytam nic, ale s radostou to pre mna moj muz urobi, minule tu vo fore sa nejaky stazoval, ze kava za 2,50 e je vela, ze aj o to by sa malo na rande delit, je to trapne a asexualne spravanie u muza
@anonym_32d20b prečo myslíš že moji rovesníci majú záujem iba o mladšie - to nie je pravda... v mojom okolí poznám viac párov kde sa dali dokopy dávno po 40 a sú cca rovesníci...
ja si nemyslím že by mal môj muž problém si nájsť ženu v našom veku - práve preto že nie je chruňo a nepozerá na všetko cez peniaze ako ty 😒
@biba_18 alebo o 40tnicky maju zaujem mladi chlapci 😎
@biba_18 Vies, co som si vsimol v zivote? 🙂 Ako povedal Konfucius. Cim ste mladsie, tym ste neprijemnejsie. Cim ste starsie, skaredsie a tucnejsie, tym ste normalnejsie a skromnejsie. 🙂 Ale vtedy je ti to uz jedno ...
@biba_18 Vies, co som si vsimol v zivote? 🙂 Ako povedal Konfucius. Cim ste mladsie, tym ste neprijemnejsie. Cim ste starsie, skaredsie a tucnejsie, tym ste normalnejsie a skromnejsie. 🙂 Ale vtedy je ti to uz jedno ...
@anonym_32d20b lebo chlapi čím sú starší, tým dokonalejší, že? Ale realita je úplne iná, pivné pupky, šediny či plešiny, ovisnuté 🥚🥚, hotová krása 😄 samozrejme, že česť výnimkám..tak ako sa nájdu u chlapov, tak aj u žien.

ja peňaženku nevyťahujem a moj muž vie prečo…
čo sa týka tvojej otázky - ja by som to videla skôr tak že si nechcela kaziť svoj sviatok… teda aspoň ja by som to tak urobila…
@biba_18 zlatokopka