Lakomosť u žien: Prečo sa nerozísť pred sviatkom?
Ahojte, je tu téma o lakomcovi, čo nepozve ženu do restiky. Ja sa chcem opýtať na vás názor z iného uhlu. Stalo sa mi to teraz v júli. Co poviete na zenu, ktorá v deň keď mala sviatok, vzala si odo mňa darček (nejde o peniaze, stalo to 30 eur) a na druhy deň sa so mnou rozišla, lebo ze ona to cítila už dlhšie. Prečo to neurobila deň pred jej meninami? Nemali sme nejaký vážny vzťah, par mesiacov, už nás to aj tak veľmi nebavilo, ona sama povedala potom keď sme sa náhodné stretli, že ju to nenaplnalo, to neriešim. Ten darček bola iba maličkosť, čo si sama vybrala. Za celý čas nikdy nevybrala peňaženku, vždy som ja platil, kavu, zmrzlinu. Fakt mi nejde o tie peniaze, ved sme spolu spavali, ale o to ze prečo sa nerozisla pred jej meninami, čo na toto poviete????
Nechcem byť zlým prorokom, ale už teraz mi je ťa ľúto za to všetko, čo sa tu o sebe dozvieš kvôli tomuto príspevku.
@anonym_autor
Pozry sa toto je zenske forum,mamickovske,tu dostanes zensky pohlad na svet.Nebude to proste objektivne z jasnych dovodov.
Ale to je uplne ok.
Ja ti poviem moj pohlad muza
Za 30 eurove darceky spavat z frajerkou,priatelkou je ako zadara.
To sa dnes len tak nevidi,to bud rad ako blcha.
Nevravim ze vsetko su len prachy...
A ano su aj vynikajuce zeny.
Takze tvoja chytrost a stastie ze to je par euro
Ked by to boli 100 nasobky tvojej sumy,kludne sa moze stat to iste a aj sa casto stava.
Ani Nehovor ja som minuly týždnen zaplatil kavu večeru. Potom hodina prechádzky po meste. Keď som jej povedal že by bolo fajn sa pohrať tak pozerala že čo. Nakoniec súhlasila tak sme našli tiché miesto na parkovanie. Sex bol úžasný. Vlastne aj cely večer. Vôbec mi nevadilo že som musel všetko platiť ja🤣. Mám rad keď manželku občas vytiahnem do mesta že mame čas sami pre sebe. 🤣 nabudúce bude platiť ona a aj hľadať miesto na parkovanie 🤣
@anonym_autor Čo na to povedať? Lakomost je ľudská vlastnosť, ktorá sa vyskytuje u ľudí bez ohľadu na pohlavie
Nechcem byť zlým prorokom, ale už teraz mi je ťa ľúto za to všetko, čo sa tu o sebe dozvieš kvôli tomuto príspevku.
Ani Nehovor ja som minuly týždnen zaplatil kavu večeru. Potom hodina prechádzky po meste. Keď som jej povedal že by bolo fajn sa pohrať tak pozerala že čo. Nakoniec súhlasila tak sme našli tiché miesto na parkovanie. Sex bol úžasný. Vlastne aj cely večer. Vôbec mi nevadilo že som musel všetko platiť ja🤣. Mám rad keď manželku občas vytiahnem do mesta že mame čas sami pre sebe. 🤣 nabudúce bude platiť ona a aj hľadať miesto na parkovanie 🤣
@lenja1 este ze su v manzelstve podla zakona prachy spolocne a je fuk kto co plati 😀 ale ako roleplay dobre
@anonym_autor no to neni lakomost. ked uz vychcanost ked uz. ale teda ja ked davam darceky neriesim co bude nebude. dam ho lebo chcem. a ked vas to nebavilo naco ste to tahali? mal si sa s nou pred meninami rozist ty a usetril by si alebo si jej nemusel kupovat vobec nic. kazdopadne ja by som si ten darcek nevzala ale kazdy je iny, no.
@lenja1 este ze su v manzelstve podla zakona prachy spolocne a je fuk kto co plati 😀 ale ako roleplay dobre
@pralinka25 manželka má aj moju kartu tak to je úplne jedno. Akurát že ja jej nemám a do jej “peňazí”sa nestarám. Su naše a jej 🤣
@pralinka25 manželka má aj moju kartu tak to je úplne jedno. Akurát že ja jej nemám a do jej “peňazí”sa nestarám. Su naše a jej 🤣
@lenja1 no mas mudru zenu, co svedci o tovojm dobrom vybere 😀 a podstatny je aj tak ten zaver ze sa rada hra no nie 😉
@lenja1 no mas mudru zenu, co svedci o tovojm dobrom vybere 😀 a podstatny je aj tak ten zaver ze sa rada hra no nie 😉
@pralinka25 Mám úžasnú manželku to je pravda. Nechá sa nahovorít na každú somarinku čo vymyslím 🤣🤣🤣
Jezisi 😆, neviem, kolko mate rokov, ale myslis, ze by bola odkazana na 30€ darcek od teba, ze by len kvoli tomu s tebou ostavala? Ze sama by si ho nemohla dovolit? Mozno ano, nehovorim, ze nie, len sa mi to az tazko veri. Aj ked.. ja som mala kedysi spoluziacku, ktora ked randila s nejakym chalanom, narocky ho vodila do nakupakov, kde nasledne stala pred vykladom a hadzala psie oci na rozne veci - najcastejsie oblecenie. Proste bola vychcana, doma by jej na to rodicia nedali, lebo boli chudobni, tak si takto nechala kupovat oblecenie, chudaci chalani😅… Takze verim uz hocicomu. Takze podla mna bud rad, investoval si 30€ do zivotnej skusenosti, nabuduce si 3x rozmysli, ci ti to bude stat za to. Pri tej spravnej to budes podla mna inak citit.
@pralinka25 Mám úžasnú manželku to je pravda. Nechá sa nahovorít na každú somarinku čo vymyslím 🤣🤣🤣
@lenja1 to je super. presne ta vec na ktorej zalezi. (vazne je to win)
fu, kebyze diamantovy prsten dostane, ale 30 e? to mi muz nechava rano pred odchodom do prace minimalne taku sumu
@anonym_autor Uz si velky chlapec, chces pofukat bo? Sex nie je ani zadarmo, ani z lasky ... Aspon si mudrejsi.
Ja si myslím, že v čase randenia by občas aj žena mala vytiahnuť peňaženku. Kúpiť lístky do kina, zaplatiť kávu, či obed, to by nemalo bolieť žiadnu ženu.
Pochop, ze ta mala iba na platenie, kym si nenajde nieco lepsie. Bol si platiaci prevoznik ... Na druhej strane mozes byt rad, ze nedelite teraz BSM. :D To by si este len inak plakal. To by nebolo 30 eur ale o trosku viac. 😂
Si na MK, tu je pri kazdej partnerskej teme uplne bezne vidiet rady typu "muz ma platit vsetko, ty si odkladaj svoje peniaze aby si bola zabezbecena ked ho eventualne opustis" 😀
fu, kebyze diamantovy prsten dostane, ale 30 e? to mi muz nechava rano pred odchodom do prace minimalne taku sumu
@anonym_7dc371 ano presne o takých píše ako ty. Vy ženy akosi automaticky čakáte že od mužov budete dostávať peniaze pre nič za nič.
Ženy veľmi rady kričia o emancipácii ale tá končí v momente keď treba vytiahnuť peňaženku.
ja peňaženku nevyťahujem a moj muž vie prečo…
čo sa týka tvojej otázky - ja by som to videla skôr tak že si nechcela kaziť svoj sviatok… teda aspoň ja by som to tak urobila…
@lenja1 a toto tak okoreni vztah,takto sa hrat pomaly na neznamych.Ale na to tiez musis mat aj manzelku rovnaku ako si ty.Lebo tu citame aj take,ze ako zenam strasne vadi obycajne tlapnutie po zadku od manzela,bozky len tak,objatia.Tam uz alergia na akykolvek dotyk.A taky vztah musi byt na hlavu,nechcela by som zit takto.
Ženy veľmi rady kričia o emancipácii ale tá končí v momente keď treba vytiahnuť peňaženku.
@anonym_eb6bc4 tak u nas sa emancipacia otaca ako ja poviem,muz to vie a rad hra aj on tuto hru.Vtedy vie,ze on je ten silny,muzny ochranca a ja ta jemna kvetinka a zase ked treba tak je rovnost v pohlavi.No na to tiez treba chlapa rovnakeho ako je zena.
@anonym_autor
Pozry sa toto je zenske forum,mamickovske,tu dostanes zensky pohlad na svet.Nebude to proste objektivne z jasnych dovodov.
Ale to je uplne ok.
Ja ti poviem moj pohlad muza
Za 30 eurove darceky spavat z frajerkou,priatelkou je ako zadara.
To sa dnes len tak nevidi,to bud rad ako blcha.
Nevravim ze vsetko su len prachy...
A ano su aj vynikajuce zeny.
Takze tvoja chytrost a stastie ze to je par euro
Ked by to boli 100 nasobky tvojej sumy,kludne sa moze stat to iste a aj sa casto stava.
@eugen777 zlatokopka, ved aj 30€ za sex je predrazena suma!!!
Možno sa s tebou rozišla, lebo zistila, že si lakomec, keď si jej kúpil darček iba za 30 e.
Jezisi 😆, neviem, kolko mate rokov, ale myslis, ze by bola odkazana na 30€ darcek od teba, ze by len kvoli tomu s tebou ostavala? Ze sama by si ho nemohla dovolit? Mozno ano, nehovorim, ze nie, len sa mi to az tazko veri. Aj ked.. ja som mala kedysi spoluziacku, ktora ked randila s nejakym chalanom, narocky ho vodila do nakupakov, kde nasledne stala pred vykladom a hadzala psie oci na rozne veci - najcastejsie oblecenie. Proste bola vychcana, doma by jej na to rodicia nedali, lebo boli chudobni, tak si takto nechala kupovat oblecenie, chudaci chalani😅… Takze verim uz hocicomu. Takze podla mna bud rad, investoval si 30€ do zivotnej skusenosti, nabuduce si 3x rozmysli, ci ti to bude stat za to. Pri tej spravnej to budes podla mna inak citit.
@anonym_f7e413 ved ten darcek dala logicky do zalozne aby mala na cigarety😉
Možno sa s tebou rozišla, lebo zistila, že si lakomec, keď si jej kúpil darček iba za 30 e.
@anonym_dc989a jasne, mal jej kupit darcek za 300 000€, investicny byt za chacharu.

No chcela ešte darček,tak to vydržala😅