Ja som sa tiež ocitla sama po 14 rokoch manželstva a teraz to vidím tak, že je ťažké zosúladiť tú minulosť s nejakým novým partnerom. Teraz napríklad som sklamaná z toho, že som si našla partnera, myslela som si, že super ale nie je to super. Pripadá mi taký sám pre seba v mnohých veciach. Ja som sebestačná ale potrebovala by som cítiť nejakú oporu v mnohých veciach a to tam nie je. Zdá sa mi, že je napríklad lakomý. Všetko počíta presne na polovicu - no neviem. Divné to je. Ako dve krajiny: Moje a Tvoje. Asi s tým končím. Aj keď je tu riziko, že budem sama 😭
Ja som sa tiež ocitla sama po 14 rokoch manželstva a teraz to vidím tak, že je ťažké zosúladiť tú minulosť s nejakým novým partnerom.
Teraz napríklad som sklamaná z toho, že som si našla partnera, myslela som si, že super ale nie je to super. Pripadá mi taký sám pre seba v mnohých veciach. Ja som sebestačná ale potrebovala by som cítiť nejakú oporu v mnohých veciach a to tam nie je. Zdá sa mi, že je napríklad lakomý. Všetko počíta presne na polovicu - no neviem. Divné to je. Ako dve krajiny: Moje a Tvoje. Asi s tým končím.
Aj keď je tu riziko, že budem sama 😭