Láska sa zmenila na nenávisť. Ako to zvládnuť?
Ako sa vyrovnat s tym, ked muz nadbieha zene niekolko rokov, cestuje aj do zahranicia len aby ju videl doslova par hodin? Iniciuje kontakt, volava jej? Nikdy spolu vztah nemali, ale aj ona ho milovala. Jeho kamarati vzdy pred nou spomenu jeho meno akoby bola sucastou ich konverzacie? Ona sa po rokoch odhodla cestovat do priestoru kde je on a on sa zacne zastitovat svojim vztahom? On bol cely cas vo vztahu, s partnerkou su spolu dlhe roky, bez manzelstva, bez deti. Ked sa ona snazi priblizit, on po rokoch vytiahne fotky s partnerkou a zdoraznuje svoj vztah pred tou zenou o ktoru roky prejavoval zaujem. Nemyslela som si, ze sa laska moze zmenit na nenavist. Ze hranica medzi laskou a nenavistou je taka tenka. Velmi ma to boli. Zazili ste nieco take?
@anonym_autor pokiaľ ti nič nesluboval a vedela si, že má partnerku.....Možno chcel byť naozaj iba kamarát. A možno žiadnu nemá a je trochu iný.... Zíde z očí, zíde z mysle
@2691 pravda, priamo mi nic nesluboval
@anonym_autor ty musis bezat vzajomne na tramale, neurole a stillnoxe😎😉😂
@anonym_autor
Nuz, ani ja som si to nemyslela, zeby sa mi take nieco mohlo s muzom prihodit. A stalo sa. Z velkej lasky velka neznasanlivost. Nenavist asi az nie, ale obrovske sklamanie a muz ktoreho som naozaj lubila, milovala sa mi sprotivil, vzdialil, odcudzil a neznasam na nom posledny rok takmer vdy a vsetko. Nuz ako spieva Erasure "I live to hate you"
@anonym_851d1f uz nie ste spolu?
@anonym_autor naivita... niekolko rokov nadbiehat zene bez vztahu by nedal yisden muz, ktory ma o zenu skutocny zaujem
@anonym_autor ty musis bezat vzajomne na tramale, neurole a stillnoxe😎😉😂
@anonym_d0a61f ani jedno z toho som nikdy nebrala. Spolu ani jednotlivo. Chapem, ze vysmievat sa anonymne moze sposobovat ulavu
@2691 pravda, priamo mi nic nesluboval
@anonym_autor
Koľko máte rokov?
Dúfam, že si kvoli nemu neostala stará dievka keď si ho roky milovala
Milovala si predstavu o ňom
Predtým si ho nepoznala a ani nevedela pravdu
Teraz vieš pravdu ale ajtak ho nepoznáš
Si sa nechala uniesť romantickou viziou o ňom
V konečnom dôsledku jeho nemáš prečo nenávidieť
Skôr bude trvať dlho hnevanie sa na seba samú
Možno by to chcelo skúsiť niečo skutočne,kde chlap má záujem a bojuje,nie ze medzi riadkami citat v ňom ale jasne a priamo
Ale teda aj tak mi to nedava zmysel. Roky za tebou chodi, prejavuje zaujem. Ty nevies oficialne, ze ma partnerku. Mas zaujem, ale za tie roky jeho doliezania si to s nim nevyjasnis a zijes z naznakov. Potom, presvedcena o tom, ze to citi rovnako (hoci ste sa o tom nikdy otvorene neporozpravali), chces s nim riesit buducnost a on ta usadi.
Ty si majsterka sebaklamu. Najprv klames samu seba, ze si nevedela, ze je zadany (vedela, inak by si s nim uz davno bola alebo si s nim aspon veci vyjasnila), potom si budes nahovarat, ze si sa dobrovolne nechavala v nevedomosti pre komplikovanost situacie a nakoniec sa presvedcis o jeho citoch k tebe...
@anonym_autor no keď si sa s ním bavila s týmto štýlom ako si tu napísala ten úvod, v tretej osobe, tak sa mu ani nečudujem. Píšeš to ako dement.
Ale teda aj tak mi to nedava zmysel. Roky za tebou chodi, prejavuje zaujem. Ty nevies oficialne, ze ma partnerku. Mas zaujem, ale za tie roky jeho doliezania si to s nim nevyjasnis a zijes z naznakov. Potom, presvedcena o tom, ze to citi rovnako (hoci ste sa o tom nikdy otvorene neporozpravali), chces s nim riesit buducnost a on ta usadi.
Ty si majsterka sebaklamu. Najprv klames samu seba, ze si nevedela, ze je zadany (vedela, inak by si s nim uz davno bola alebo si s nim aspon veci vyjasnila), potom si budes nahovarat, ze si sa dobrovolne nechavala v nevedomosti pre komplikovanost situacie a nakoniec sa presvedcis o jeho citoch k tebe...
@anonym_4ea317 je to zlozitejsie. Ale niekde mas urcite pravdu. Tusila som, ze s niekym je, predpokladala som lepsie povedane. My sme sa tak opatrne k sebe priblizovali, bolo za tym vela strachu z jednej aj z druhej strany. Ja som s nim nic otvorene nesla riesit, neotvarala som ziadne temy. On sam zacal predo mnou nepriamo naznacovat, ze s niekym je. Zaroven vsak naznacil, ze v tom nie je spokojny.
@anonym_autor no keď si sa s ním bavila s týmto štýlom ako si tu napísala ten úvod, v tretej osobe, tak sa mu ani nečudujem. Píšeš to ako dement.
@anonym_589504 odpust moju nedokonalost. Asi to je miestami zmatocne. Sorry
@anonym_4ea317 je to zlozitejsie. Ale niekde mas urcite pravdu. Tusila som, ze s niekym je, predpokladala som lepsie povedane. My sme sa tak opatrne k sebe priblizovali, bolo za tym vela strachu z jednej aj z druhej strany. Ja som s nim nic otvorene nesla riesit, neotvarala som ziadne temy. On sam zacal predo mnou nepriamo naznacovat, ze s niekym je. Zaroven vsak naznacil, ze v tom nie je spokojny.
@anonym_autor asi si chcel len vrznut, nie si rozbit vztah a budovat s tebou buducnost.
@anonym_autor naivita... niekolko rokov nadbiehat zene bez vztahu by nedal yisden muz, ktory ma o zenu skutocny zaujem
@anonym_4944cc ano, videla som x-krat muzov kvoli mne zariskovat. Tento to vsak nie je. Aspon nie tak, aby boli veci jasne
@anonym_autor asi si chcel len vrznut, nie si rozbit vztah a budovat s tebou buducnost.
@anonym_4ea317 k tomu nikdy nedoslo. Pochybujem, ze muz vyhladava roky zenu, ktora nie je lahka korist kvoli fyzickemu kontaktu
Zasa si nieco snazis nahovarat. Je to jednoduche. Ak by ta chcel, tak by s tebou bol.
@anonym_autor
Ja som pred 20 rokmi podvádzal svoju ženu s mladou, atraktívnou a bohatou kočkou. Bol som od nej zasypávaný darčekmi. Po roku som sa však, vzhľadom na deti, vrátil k manželke. Čo, spätne si myslím, nebol dobrý nápad, pretože zakaždým, keď sa pohádame, mi to žena vyhadzuje na oči.
A tá kočka tomu teraz ešte pomáha. Nikdy sa nevydala, je stále slobodná a neustále sa motá na sociálnych sieťach, kde je aj moja žena, a provokuje ju.
Ja som s ňou za tie roky ani raz nekomunikoval a mám ju zablokovanú.
@anonym_autor
Ja som pred 20 rokmi podvádzal svoju ženu s mladou, atraktívnou a bohatou kočkou. Bol som od nej zasypávaný darčekmi. Po roku som sa však, vzhľadom na deti, vrátil k manželke. Čo, spätne si myslím, nebol dobrý nápad, pretože zakaždým, keď sa pohádame, mi to žena vyhadzuje na oči.
A tá kočka tomu teraz ešte pomáha. Nikdy sa nevydala, je stále slobodná a neustále sa motá na sociálnych sieťach, kde je aj moja žena, a provokuje ju.
@anonym_277113 po 20 rokoch sa stale mota okolo teba?
@anonym_6cb1ed ked muz cestuje opakovane do zahranicia niekde kde vie, ze budes, ide ta vecer odprevadit k ubytovaniu, naznacuje buducnost …
@anonym_autor ....neviem,či si si to iba nevsugerovala......
@anonym_autor Marcela si to ty?
@anonym_autor
@anonym_277113 ale dotycny s partnerkou ziadne deti nema. Ak by chcel, mohol ju za tie roky kedykolvek vymenit za autorku, no neurobil to.
Zasa si nieco snazis nahovarat. Je to jednoduche. Ak by ta chcel, tak by s tebou bol.
@anonym_4ea317 roky odo mna nemal pozitivny odozvu, ze ma ako muz zaujima. Mala som zabrany a strach. Pred casom som mu dala jemne signaly, ze o neho stojim. Vtedy vytiahol nepriamo, ze nie je sam.
@anonym_autor Marcela si to ty?
@anonym_6fe918 ano, jasne som to ja. Ako vies? 😇
@anonym_41a0c1 sorry ak som nejasna. Ja som milovala a teraz sa borim s negativnymi pocitmi voci nemu
@anonym_autor milovala si iba a len svoju predstavu o nom, nie skutočného človeka.
@anonym_4ea317 roky odo mna nemal pozitivny odozvu, ze ma ako muz zaujima. Mala som zabrany a strach. Pred casom som mu dala jemne signaly, ze o neho stojim. Vtedy vytiahol nepriamo, ze nie je sam.
@anonym_autor ak by ta chcel, tak s tebou je. Nic viac nie je podstatne.
@anonym_autor
Koľko máte rokov?
Dúfam, že si kvoli nemu neostala stará dievka keď si ho roky milovala
@anonym_afc5b3 40 + obaja. Nie nie som stara dievka.
@anonym_autor
Prečo neodpovedáš na otázky o veku?
Trafila som klinec po hlavičke?Ostala si stará dievka a teraz bilancuješ… zial tvoja chyba
Už len sa zmierit so situáciou
Poznam tiež jednu taku ale ona bola milenka ktoru panko naťahoval, že sa rozvedie, ona mrhala casom a už je za zenitom a búcha si hlavu…
@anonym_autor prepac, ale po 7 rokoch nadbiehania mu das jemny signal, ze o neho stojis a za ten cas, vlastne ani vlastne nevies, ci niekoho ma,,,, ako fakt,,, takto sa nerandi,,, ani neviem, ako to nazvat,, Mozno na zaciatku nieco bolo,, ale zrejme ste to uz prepasli,,,
@anonym_autor
Prečo neodpovedáš na otázky o veku?
Trafila som klinec po hlavičke?Ostala si stará dievka a teraz bilancuješ… zial tvoja chyba
Už len sa zmierit so situáciou
Poznam tiež jednu taku ale ona bola milenka ktoru panko naťahoval, že sa rozvedie, ona mrhala casom a už je za zenitom a búcha si hlavu…
@anonym_afc5b3 sudis vecer pred ranom. Napisala som vek, nie som stara dievka a netrpim nudzou pokial ide o pozornost muzov. Nie kazdeho vsak dokazeme milovat. Tato diskusia je o citoch, a o mojej bolesti

@anonym_autor pokiaľ ti nič nesluboval a vedela si, že má partnerku.....Možno chcel byť naozaj iba kamarát. A možno žiadnu nemá a je trochu iný.... Zíde z očí, zíde z mysle