icon

Láska sa zmenila na nenávisť. Ako to zvládnuť?

10. aug 2026

Ako sa vyrovnat s tym, ked muz nadbieha zene niekolko rokov, cestuje aj do zahranicia len aby ju videl doslova par hodin? Iniciuje kontakt, volava jej? Nikdy spolu vztah nemali, ale aj ona ho milovala. Jeho kamarati vzdy pred nou spomenu jeho meno akoby bola sucastou ich konverzacie? Ona sa po rokoch odhodla cestovat do priestoru kde je on a on sa zacne zastitovat svojim vztahom? On bol cely cas vo vztahu, s partnerkou su spolu dlhe roky, bez manzelstva, bez deti. Ked sa ona snazi priblizit, on po rokoch vytiahne fotky s partnerkou a zdoraznuje svoj vztah pred tou zenou o ktoru roky prejavoval zaujem. Nemyslela som si, ze sa laska moze zmenit na nenavist. Ze hranica medzi laskou a nenavistou je taka tenka. Velmi ma to boli. Zazili ste nieco take?

Strana
z7
daninko11111
•
21. aug 2026
@anonym_8cea79

Skor to je velke velikanske sklamanie.
Mne sa stalo, ze jeden muz prejavil zaujem, poznali sme sa ako kamarati, ale casom prislo viac. Ja som sa bala do toho ist, ale on bol neodbytny. Vela volaval, aj 7 hodin denne, inicioval stretnutia, fyzicky sme sa zblizili, bol uzasny. Dal mi tak vela pozornosti, takze nakoniec sme tvorili par, aj ked som sa obavala. Potim prerabal byt a uuuplne vsetko som mu pimahala robit. Od prvotnej spinavej roboty az po konecne dekorance blbosti. A zrazu, po case, sa akosi odtahoval, ked som na neho zatlacila, co sa deje, vraj chce byt kamarat. A mne vtedy puklo srdce. Z lasky sa stala velikanska bolest.
Nie nenavist, ale sklamanie, bolest, krivda....
Zial, toto sa deje a treba sa z toho iba dostat, vyliecit. A zit dalej.

@anonym_8cea79 Mnohí chlapi chcú byť iba kamaráti, nechcú sa viazať, lebo tak majú voľnosť, slobodu, môžu flirtovať, ba aj podvádzať, zabávať sa s druhými...lebo s vami je LEN kamarát. Ja som to mala podobne. Vraj keď niekam pôjde kempovať bezo mňa, tak určite len sám, nikoho nehľadá, ale mňa neustále podozrieval. Myslím si, že si niekoho našiel a preto mu už prišlo lepšie byť kamaráti (po tom všetkom, čo sme prežili, je to čisté svinstvo). Taký chlap podľa mňa nemohol nikdy ľúbiť, len čistá vypočítavosť. U mňa, aj u vás je to rovnaké.

daninko11111
•
21. aug 2026
@anonym_afc5b3

@anonym_autor
Boze zena vyhľadaj odbornika lebo tieto tvoje schyzo nahovárania už hranicia s posadnutostou.A ešte o 10 rokov ho budes rozoberať, zakial si on bude pekne zit so svojou partnerkou.Zmier sa s tym, že muzi si mastia ego, robi im dobre pozornosť, su priateľské, klamú, že majú hrozný vztah, tak funguju muzi
Ty nemáš 40.Zrela zena ovláda ako muzi funguju a nemyslí si, že keď je k nej muz priateľsky chcel by ju do vážneho vztahu 😁

@anonym_afc5b3 Asi si až tak pekne nežijú, keď ju neustále podvádza. Otázka času, kedy sa to priateľka dozvie a pošle ho niekam...Je to obyčajný chrapúň. Ľutujem tú jeho prvú priateľku, nevedomky má doma sebeckého hajzla.

anonym_589504
•
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_3a65e3 reputacne riziko, prelinajuce sa profesijne pribehy na zahranicnej akademickej pode, jeho mnou predpokladana zadanost, jeho neistota aku osobnu situaciu mam ja, jeho snahy zistovat situaciu u mna cez tretie osoby, geograficka vzdialenost, moja necitatelnost, neprejavovanie emocii, strohost v komunikacii, moje oddelovanie pracovnej a osobnej roviny a priestoru

@anonym_autor ty si úplne chorá. Nemáš nejakú zvláštnu diagnózu? A ten tvoj tiež nemôže byť celkom v poriadku, keď za tebou roky chodil, a nič od teba nechcel. Však ktorý zdravý normálny chlap by toto robil? Tu nie je žiadna logika. Myslím, že nás len odrbkavas, a ja ti ani neverím.

autor
•
21. aug 2026
@anonym_589504

@anonym_autor ty si úplne chorá. Nemáš nejakú zvláštnu diagnózu? A ten tvoj tiež nemôže byť celkom v poriadku, keď za tebou roky chodil, a nič od teba nechcel. Však ktorý zdravý normálny chlap by toto robil? Tu nie je žiadna logika. Myslím, že nás len odrbkavas, a ja ti ani neverím.

@anonym_589504 problem mas ty sama, ked mas potrebu anonymne osocovat inych na internete z toho, ze su chori. Asi mas idealny zivot a partnerstvo, ked nemas pochopenie pre to, ze niekto to nemusi mat priamociare. Chod utocit inde, ked nemas co okrem osocovania v tejto teme komentovat!

Strana
z7