icon

Láska sa zmenila na nenávisť. Ako to zvládnuť?

10. aug 2026

Ako sa vyrovnat s tym, ked muz nadbieha zene niekolko rokov, cestuje aj do zahranicia len aby ju videl doslova par hodin? Iniciuje kontakt, volava jej? Nikdy spolu vztah nemali, ale aj ona ho milovala. Jeho kamarati vzdy pred nou spomenu jeho meno akoby bola sucastou ich konverzacie? Ona sa po rokoch odhodla cestovat do priestoru kde je on a on sa zacne zastitovat svojim vztahom? On bol cely cas vo vztahu, s partnerkou su spolu dlhe roky, bez manzelstva, bez deti. Ked sa ona snazi priblizit, on po rokoch vytiahne fotky s partnerkou a zdoraznuje svoj vztah pred tou zenou o ktoru roky prejavoval zaujem. Nemyslela som si, ze sa laska moze zmenit na nenavist. Ze hranica medzi laskou a nenavistou je taka tenka. Velmi ma to boli. Zazili ste nieco take?

Strana
z6
autor
Dnes o 13:57
@midka

@anonym_autor prepac toto co opisujes ty,, nie je vobec obhananie,,, "obhananie", vyzera uplne inak. Toto mi pride ako take lepsie priatelstvo s miernymi naznakmi flirtu, keby ta chce tak ti to celkom jasne naznaci ovela skor - ved druhi uz za 7 rokov maju svadbu, 2 deti a postaveny dom, vy ste sa ak som spravne pochopila nedostali ani k puse. .... za mna zbytocne nadeje z tvojej strany, neviem, pride mi to trosku mimo reality,,,,

@midka z respektu k sukromiu zucastnenych som tu pisala len kontury toho co sa dialo. Nechcem pisat detaily podla ktorych by bolo mozne rozpoznat o koho ide. Neviem tu napisat uceleny obraz

Strana
z6