icon

Ľutovali ste, že ste sa rozišli s partnerom?

13. júl 2022

Ahojte, tie ktoré ste iniciovali rozchod/rozvod, ľutovali ste to potom? Už dlhšie nie som šťastná a reálne som začala uvažovať nad rozvodom. Máme jedno 3 ročné dieťa, to je jediný dôvod, prečo som doteraz neodišla. Môj chlap nie je zlý sám o sebe, ale žijeme skôr ako kamaráti :( a veru takto nechcem prežiť zvyšok života, mám 33 rokov...len tak premýšľam, či niekto v podobnej situácií nakoniec svoje rozhodnutie neľutoval....Manžela mám rada, ale nemilujem ho...On mi to od začiatku vzťahu tvrdí, že to tak aj cíti, že ho nemilujem tak, ako by som mala, ale asi je rád, že žijeme v pohode, nehádame sa.....sex občas je, občas nie...ale fakt len z povinnosti...

Strana
z2
pimpulka
13. júl 2022

a tvoj manzel to vnima ako? chce sa rozvadzat? mne to pride trosku sebecke ze si si s nim zacala o.i. aby si mala polku bytu a dieta, no kedze motyle neprisli tak radsej rozvod...a on co na to? tiez je s tym OK ze ufujazdis s dietatom a polkou bytu lebo ved motyle nie su? trosku mi to pride ze sa nie vlastnou vinou degradoval iba na darciu spermii, ale mozno to len ja vnimam tak....

autor
13. júl 2022

@pimpulka neviem, nebavili sme sa o tom.....kedysi dávno mi povedal, že proste vie, že ho neľúbim, ale že on mi nedá kopačky, nech nato sama prídem časom....a ako čas plynul, prišla svadba a dieťa....a už druhým rokom premýšľam nad tým, že to asi nebolo správne rozhodnutie...byt sme splatili spoločne, takže ja nie som žiadna priživníčka ;) a dieťa sme obaja veľmi chceli....akože je viac vecí, ktoré mi vadia na našom spoločnom živote....ale tá láska, tá mi chýba najviac noo....tu nejde o tie motýle, tie nikdy v našom prípade ani neboli....ale o lásku....proste ako sa tu už spomenulo, je to vzťah z rozumu a začína mi to vadiť a neviem čo teraz ...mám ho rada a myslím, že aj on by bol šťastnejší s niekým iným...len asi nemáme odvahu to riešiť nejako, aspoň zatiaľ...

vlastnynazor
13. júl 2022

Nie, nelutovala som a nelutujem rozchod.

babajaga
13. júl 2022

Sadni si s nim a vyklop co chces,co citis a co ti chyba...a uvidis,ci chce riesit vas vztah,alebo nie.Potom az ries ze sa rozvedies.. A tiez budes mat ciste svedomie,ze si preto spravila vsetko.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
suezana
16. júl 2022

Autorka, prosím ťa napíš mi ip 🙏

pipistrel13
29. júl 2022

@mauduska 👏👏👏
je predsa jednoduchsie odist,ako sa to v dnesnom svete praktizuje,cosi sa mi nepaci,idem....lebo ved to moje stastie je najdolezitejsie...ibaze to stastie je vrtkave😉
a kym nie su ozaj vazne dovody (tyranie,manipulacia,opovrhovanie,nevera a pod) a podla slov autorky aj dobry chlap a aj sex zatial funguje aj ked obmedzene,je lepsie zapracovat a nehladat co nas nespaja,ale co nas zblizuje
nuz ja neviem,autorka to musi vediet najlepsie,ale partnerska laska (mam na mysli romance,motyliky a pod.tuzby)sa niekedy prilis precenuje ako vsetko v dnesnej dobe

trolos
31. jan 2023

@simona20201309.. Krasne si im vytrela zrak 👏🏼 vzala si mi slova z ust, dakujem ze su este aj normalne zmyslajuci ludia

Strana
z2