Má muž platiť všetky účty vo vzťahu?
Ahojte, co hovorite na vyjadrenie marie dusicky ze muz ma platit vsetky ucty, ze je to muzska uloha a ona ako zena ma zase ine ulohy. Suhlasite?
Maria: Podľa mňa je muž živiteľ, vždy bol. Nebudem platiť účty za elektrinu, keď som vydatá. Prečo by som ťa potom potrebovala? Zvládla by som to sama... Nechajme byť mužov mužmi.“ Podľa nej je pravidlo 50 na 50 úplná blbosť.
Cele video tu
https://refresher.sk/180158-Manzelka-Majka-Spir...
@procrastique nikdy nebudu rovnake platyak bude stale tolko zien presvedcenych ze muz ma platit vsetky ucty
@lenkakravcova napísala si jednu rozumnú vec, viac detí. Ale to väčšina tých žien nechce mať.
@zmrzlinka2021 ako samozrejme keď chcú mať jedno dieťa. Alebo ešte Max dva, tak je to úplne iná situácia. To aj keď deti odrastu tak po 6r doma by sa doma žena nudila sama (keď už má to jedno alebo dve v škole) a zarábať a nepodelit sa by bolo tiež divné samo o sebe.
Áno súhlasím s nou.mam tazku fyzickú prácu a musim aj rozmýšľať.da sa povedať ze dobre zarobím ale neni to 2000 e.priatel si radšej našiel ľahkú pracu(zarobí cca o 700e viac) pri ktorej mu ešte aj ja pomáham keď prídem zo svojej práce.cize mam 2 práce,domácnosť.nikdy mi nedal ani euro ze sak si mi pomahala kup si nieco co sa ti paciskor mi este povedal ze mi nebude dakovat ze mu pomaham.ja platím nájom energie.on si plati svoju hypoteku .a bojím sa vôbec zostať tehotná pretože by sme to neutiahli. Ale jemu to je jedno čiže áno chlap sa ma postarať o ženu.a ešte mi povie ze na sebe šetrím áno šetrím lebo sa na neho nemôžem vo financiách spoľahnúť.
@enmery na Úrade práce vypíšeš žiadosť, zaplatíš kolok, a poštou Ti príde vyrozumenie, kto bude Tvoj manžel
Sorry ženy, ale vám niektorým doslova dz*gá. 1000krát šťastnejší sama ako s takým hnojom. A najhoršie je, že presne vy potom vychovávate ďalších takých nadorobkov. Toto je fakt špecialita Slovenska, čo sa Európy týka.
@karolinakr Tak sa Úradu prace vyhnem, keď budem na SK😁
@karolinakr, zle píšeš. Dostaneš rozsudok z najvyššieho sudu, neodvolateľný a nenapadnutelny a jediný, kto ho môže zrušiť je ta pridelena existencia osobne.
@enmery Ficovi pošleš kolkovanu žiadosť a on rozhodne, či Áno či Nie
@karolinakr, Fico berie len hotovosť, žiadne kolky
@karolinakr Niekedy som sa pýtala, ako si tento človek vie pokojne ľahnúť do postele a zaspať. Potom som pochopila, že on je bez empatie a vyšších citov. Čistá definícia psychopata. Emócie iba napodobňuje a funguje to na jeho voličov. Keď sa raz triasol na tlačovke, evidentne po prechlastanej noci, myslela som si, že tam skolabuje. Jediné čoho sa on bojí, je basa a strata moci. Toto je už závislosť. Závislosť na tom mať moc. Dejiny si Ťa ale zapamätajú inak, Robko, toho sa neboj❤️
@zmrzlinka2021 neboli funkčné, a nikde to nepíšem, že sa máme vrátiť storočie dozadu. Píšem, že musia vzťahy a role muž, žena prejsť zmenou a to nejaký čas potrvá.
@really8 čítam len článok nie video.Suhlasim s ňou, ale je to vytrhnuté z kontextu.Coraz častejšie sú ženy ako muži robia v záhradách, vychovávajú, pracujú, varia robia všetko.Vela žien je tak samostatných, že sú múdre, pekne a sú roky samé.
Ani ja neviem koľko platíme účty elektriku a tak, ale zase platím iné veci o ktorých nemá muž tušenie koľko stoja.Ale čo sledujem v mojom okolí muži majú radi také ženy ja neviem, nechcem ako sa to robi, neplatim a to sú dlhoročné manželstva ešte raz vrátiť čas viac sa nechám hýčkať a som lenivejsia a nesamostatnejsia🤣
A už úplne grc je muži čo sa nechajú pomaly vydrzisvat, delia na polovice, vyrábajú koľko čoho musi dať žena, lebo on dal...a niekto dobre hore napísal tak, keď chce byť žena prečo sa tak zložila pri úlohe matky?veď chce byť žena....milujem, keď teraz každá druhá celebrita mala depresiu, vydáva podobne rozhovory atď...podobne Anna Jakab Rakovská išla z projektu do projektu tehotná, druhé dieťa zrútenia v depresii príde mi premotivovana, ale tak nemajú to ľahké podobne Marcinkova malé deti a je všade a adekvátne tomu tlaku a stresu aj vyzerajú
@luccija ja ale nechapem preco by mali chciet inteligentni muzi pri sebe neschopnu zenu. Ved by im malo prsve imponovat ze je zena sikovna, samostatna, inteligentna atd. Mam kamosku a jej manzel sem tam vycita ze je az moc muzska, lebo ona si vie zohnat niekoho sby polozil podlahy, vyriesila novu strechu, cely dom si vlastne prerobila a pozhanala majstrov. A tak mu niekedy vadi lebo mu "keca do chlapskej roboty". Ale teda keca k veci
@really8 Ana základe čoho to on považuje za mužskú prácu?
@zmrzlinka2021 tak asi vacsina ludi povazuje zhananie majstrov a riesenie prerabky a technickych veci za muzsku zidpovednost
@really8 pre každého je ine čo je mužské a ženské.To neznamená, keď žena povie, že nepokosi či nebude maľovať izbu, že je neschopná.
A prečo inteligentní muži chcú menej schopné či lenivejsie ženy nechaj na nich😉ja mám suseda, ktorý sa stará o dve deti popri home officu, nakupuje, chodí s nimi von a žena sa opaluje a polieva kvietky, ale rozumejú si to je ich model, ktorý im vyhovuje snáď...
@really8 som si doniesla z rodičovského domu, lebo kým by sme s mamou čakali na to, kým tatko niečo spraví, tak som šedivá 😀 radšej som sa to naučila a urobila sama. Le mnohým mužom to neumožňuje, mať ženu, ktora je lepšia ako oni a je jedno v čom, lebo chlap potrebuje mať pocit že je nenahraditeľný, musí byť ocenený aj za totalnu blbosť čo žena robí automaticky, napr vyloženie umývačky, mu to poteší ego a je spokojný

Píšeš, alebo pracuješ pre refresher a potrebuješ kliky? ? Táto otázka sa dala položiť aj bez linku na článok 🤷♀️🙊😅.
Ja som stará škola, pre mňa tiež má môj muž zabezpečiť moju rodinu. Aspoň teda v čase, kým ja zarábam menej ako on. Ak niekedy budem mať viac peňazí, ako on, rada potiahnem ja...
Ale tak je to u nás, tak to vyplynulo z nášho vzťahu a nastavenia. Je mi jedno, ako to majú ostatní. Univerzálny návod neexistuje. Každému vyhovuje niečo iné. Prečo by mal niekto niekomu diktovať, ako to má vyzerať v jeho domácnosti?