icon

Má muž vždy platiť za ženu?

neillys
12. apr 2024

Zaplatil som zene vsetko co som jej videl na ociach. Ja som zaplatil 10x a ona 1x.. naozaj som ju miloval.. ale niekefy som sa citil zle.. sked niekomu date darcek za 150€ a nedostanete naspat nic alebo 30€ darcek alebo na vas kuka ako puk ked chcete aby vam kupila kávu za 2€… a este mi povedala ze vecny problem s peniazmi… ale vsetci vravia ze muz nikdy nenecha platit zenu.. tak to musite asi zarabat hodne ked len zena 500€ mesacne

Strana
z2
hugger
13. apr 2024

@beata_k

Vsetko v zivote sa da interpretovat pozitivne alebo negativne

“ mam stat pri sporaku”
ALEBO
Vyuzijem svoj cas a zrucnosti aby som ti pripravila nieco čo mas rad

“ a ty len vytiahnes penazenku a hotovo”
ALEBO
Pouzijes prostriedky ktore si zarobil svojou inteligenciou, pracovitostou a usilivnostou aby si ma potesil

vyber si

beata_k
13. apr 2024

@subartic Zijem v bytovke. Tu su len zenske roboty 🤷

beata_k
13. apr 2024

@hugger Nech pecie niekto iny. Ja svoj cas vyuzijem s nim. Rohovorom s nim, smiechom s nim a nie mixovanim vajec do kolaca.
Aj ja som inteligentna a dokazala som zarobit aby som ho potesila kolacom, ktory ja nikdy neupeciem aj keby som sa ako snazila.

Asi sa nezhodneme.

beata_k
13. apr 2024

@subartic A nazvat muza menej muznym len preto, ze vari je ubohe. Myslim, ze tymto by sme nasu diskusiu mohli ukoncit.

stanulienkat
13. apr 2024

@subartic ty musis byt iny egoista.

subartic
14. apr 2024

@stanulienkat som riadny egoista. Preto platím exmanželovi zdravotné , sociálne , živím jeho deti bez výživného lebo objektívne na neho teraz nemá , prispievam vlastným rodičom . Áno , ráno vstanem a prvé čo myslím som JA . A som s tým spokojná . Ani po tvojom titulovaní nebudem platiť na žiadnom rande a to NIKDY a tak vediem aj svoje dcéry a aj svojho syna. Teda môj syn platí a dcéra sa normálne nechala pozývať a nie nepripadala si ani ako zlatokopka a ani štetka. Akosi aj ženícha má a o chvíľu sa vydáva .

lenkakravcova
14. apr 2024

@neillys platí všetko manžel. Teda všetko, čo sa týka rodiny (jedlo, výlety, bývanie).

hopsas
14. apr 2024

@neillys čakáš že ťa budem ľutovať? Ex bol taký. Nikdy som nič od neho nepýtala ale furt mi nosil drahé veci a potom čakal že na oplátku dostane to isté a keď nedostal vyhadzoval mi to na oči. Čistý kalkul.

neillys
autor
14. apr 2024

Vy ste to nepochopili.. keby mi muz nezaplatil pri randeni😁 lenze randit mozte aj 3 roky a to chces nahovorit ze je normalne ze ti frajerka neda darcek na Vianice vyrocie alebo podobne…a to nie je bez penazi

neillys
autor
14. apr 2024

@hopsas no vidis tebe nosil ale ona tie veci chcela.. kslkuk je iba vtedy ak zena nema peniaze.. ale dostat na narodeniny 2 šišky z ludlu za 1.50€ za tym co ty si jej daroval 100€ kabelkz je iny prepal

hopsas
14. apr 2024

@neillys takže u teba platí niečo za niečo 😁👍 keď ty tak aj ona 😁 presne ako hovorim

sense
14. apr 2024

@neillys a aj si sa s tou frajerkou rozprával, co sa ti vo vašom vzťahu paci alebo nepáči? Ako si to predstavuješ? Načo si bol s ňou 3 roky keď zjavne ty si šťastný nebol a ona mala z teba sponzora?
Nie je podstatné ako to majú vo vzťahu ine páry keď zjavne ty v tom tvojom spokojný nie si.

fruitys
14. apr 2024

@neillys "ale vsetci vravia ze muz nikdy nenecha platit zenu" - ak by niekto skalopevne dodržiaval túto vetu, tak pri žene, ktorá nemá zábrany by dotyčný asi skončil bez financií. Treba určiť zdravé hranice. Ak ste manželia, možno máte spoločný rozpočet. Ak je to frajerka, tak prispôsob "míňanie" na úroveň, ktorá sa k tejto fáze hodí, predsa jej nebudeš kupovať dom, ani dávať 150€ darčeky, ak je to pre teba veľa. Rešpekt treba z oboch strán. Možno by bolo fajn sa o tom spoločne porozprávať, čo kto ako vníma a tak. Možno, že bola vychovaná a žila v prostredí inom, než v akom ty.

Strana
z2