Má muž vždy platiť za ženu?
Zaplatil som zene vsetko co som jej videl na ociach. Ja som zaplatil 10x a ona 1x.. naozaj som ju miloval.. ale niekefy som sa citil zle.. sked niekomu date darcek za 150€ a nedostanete naspat nic alebo 30€ darcek alebo na vas kuka ako puk ked chcete aby vam kupila kávu za 2€… a este mi povedala ze vecny problem s peniazmi… ale vsetci vravia ze muz nikdy nenecha platit zenu.. tak to musite asi zarabat hodne ked len zena 500€ mesacne
@subartic ty musis byt iny egoista.
@stanulienkat som riadny egoista. Preto platím exmanželovi zdravotné , sociálne , živím jeho deti bez výživného lebo objektívne na neho teraz nemá , prispievam vlastným rodičom . Áno , ráno vstanem a prvé čo myslím som JA . A som s tým spokojná . Ani po tvojom titulovaní nebudem platiť na žiadnom rande a to NIKDY a tak vediem aj svoje dcéry a aj svojho syna. Teda môj syn platí a dcéra sa normálne nechala pozývať a nie nepripadala si ani ako zlatokopka a ani štetka. Akosi aj ženícha má a o chvíľu sa vydáva .
@neillys platí všetko manžel. Teda všetko, čo sa týka rodiny (jedlo, výlety, bývanie).
Vy ste to nepochopili.. keby mi muz nezaplatil pri randeni😁 lenze randit mozte aj 3 roky a to chces nahovorit ze je normalne ze ti frajerka neda darcek na Vianice vyrocie alebo podobne…a to nie je bez penazi
@neillys a aj si sa s tou frajerkou rozprával, co sa ti vo vašom vzťahu paci alebo nepáči? Ako si to predstavuješ? Načo si bol s ňou 3 roky keď zjavne ty si šťastný nebol a ona mala z teba sponzora?
Nie je podstatné ako to majú vo vzťahu ine páry keď zjavne ty v tom tvojom spokojný nie si.
@neillys "ale vsetci vravia ze muz nikdy nenecha platit zenu" - ak by niekto skalopevne dodržiaval túto vetu, tak pri žene, ktorá nemá zábrany by dotyčný asi skončil bez financií. Treba určiť zdravé hranice. Ak ste manželia, možno máte spoločný rozpočet. Ak je to frajerka, tak prispôsob "míňanie" na úroveň, ktorá sa k tejto fáze hodí, predsa jej nebudeš kupovať dom, ani dávať 150€ darčeky, ak je to pre teba veľa. Rešpekt treba z oboch strán. Možno by bolo fajn sa o tom spoločne porozprávať, čo kto ako vníma a tak. Možno, že bola vychovaná a žila v prostredí inom, než v akom ty.

@beata_k
Vsetko v zivote sa da interpretovat pozitivne alebo negativne
“ mam stat pri sporaku”
ALEBO
Vyuzijem svoj cas a zrucnosti aby som ti pripravila nieco čo mas rad
“ a ty len vytiahnes penazenku a hotovo”
ALEBO
Pouzijes prostriedky ktore si zarobil svojou inteligenciou, pracovitostou a usilivnostou aby si ma potesil
vyber si