Má náš vzťah napriek minulosti šancu?
Ahojte,
Potrebujem poradiť a možno počuť aj váš názor na môj problém. Ide o to, že mám priateľa už 4 roky. Dali sme sa dokopy, keď som mala 18 rokov. V skratke..momentálne mu začala extrémne prekážať moja minulosť (tá minulost je taká, že som sa pár krát pobozkala par krat aj s obchytkávaním, raz aj skoro došlo k intimnosti, len som to stopla + mala som pred ním priateľa, s ktorým sme sa pokúšali o intimnosti). Ja som sa priateľovi zdôverila, keďže som chcela byť úprimná a jemu na minulosti záležalo. V tej dobe to zobral v poriadku. Avšak teraz, keď sme sa už reálne rozprávali o svadbe ,spoločnom bývaní, deťoch mu zrazu začala extrémne prekážať moja minulosť. Veľmi nepekné veci mi už napísal a povedal aj do očí, vlastne ma aj nazval pobehlicou, že som najhoršie dievča aké pozná. Problém je ale v tom, že vraj ma veľmi ľúbi a nechce ma nechať, preto s tým chce zmieriť... Náš vzťah teda vyzerá takto: jeden deň vraví, že ma nechce a ľutuje, že ma spoznal, no a druhy deň mi vravi ako ma lubi , ako ma nikomu nedá. Ja som sa ho doteraz snažila pochopiť, avšak ja už takto ďalej nevládzem. Čo mám podľa vás robiť? Má náš vzťah šancu na záchranu? A som naozaj tak skazené dievča, že by ma už žiaden slušný chlapec nechcel? Veľmi ma mrzí moja minulosť...
To mi pripomína príbeh tiež jednej mladej baby. Jej frajer jej povedal, že keby ju znásilnili, nechal by ju, lebo by bola už nečistá. Chcel meniť jej prsia, že potom by ju viac ľúbil, žiarlil, všade chodil s ňou. Vraj každý chlap by odhodil znásilnenú ženu. On veľmi verí v Boha...a sa to stupňovalo, proste totálny magor ako tento. A tiež ju vraj už nikto nebude chcieť, že môže byt rada, že ju chce on😫😫😫
@anonym_autor a co si byvaleho partnera podvadzala ci co? Ak ano, tak ok, moze mat obavy. Ak slo o to bozkavanie s vtedajsim parterom, toto je neyvrivnany ziarlivec, moze to byt do buducna len horsiem na tvojom mieste by som s nim svadbu a buducnost neplanovala.
@pikachu999 problém je však v tom, že priateľ mi povedal, že ak sa rozideme každému povie aká som ... takže v podstate sa to so mnou už bude ťahať asi navždy, keďže už bude vysoká šanca, žeby sa to ďalší aj tak nakoniec dozvedel... v podstate sa mi takto vyhráža a tým ma takú v kvazi poistku, ze bude pre mňa ešte ťažšie ho nechať....
@anonym_autor Podla mna by si ho, ak to spravi, mohla udat za sirenie nepravdivych informacii a ohovaranie ci ako sa to vola.
@anonym_autor tu v VR kde zijem by ti napisali "vrat ho do obehu" :D
@kitycat Ten by mal byt z obehu uplne vyradeny. Mal by byt black list na takychto asi.
Ja neviem kde sa takéto odpadové kusy chlapov stále berú 🤢
Prepáč ale je to strašný idiot. Buď je nejaký zmagorený z viery, ktorú mu asi rodičia vštepovali do hlavy alebo je to proste len obyčajný debil, toto čo ti robí, to nie je láska, aby ťa takto ponižoval. Za to by si zaslúžil dobre po papuli za také reči. Neviem, aké máš vzťahy s rodičmi ale bolo by dobré sa s tým im zdôveriť, ak máš u nich nejakú oporu. Ak nie, tak niekomu inému.
Ja neviem kde sa takéto odpadové kusy chlapov stále berú 🤢
@pikachu999 To je tym, ze sa vracaju do obehu
To chce silou mocou zostať s tebou keď si pre nho taka zla, to nechápem?
@bielasovicka noo on ma nechce nechať, pretože ma na druhej strane ľúbi a vie, že sme si fakt sadli ... avšak chce dievca z prítomnosti, nie minulosti... preto sa vraj ani nevie rozhodnúť, čo ďalej a má zmeny nálad...
@bielasovicka noo on ma nechce nechať, pretože ma na druhej strane ľúbi a vie, že sme si fakt sadli ... avšak chce dievca z prítomnosti, nie minulosti... preto sa vraj ani nevie rozhodnúť, čo ďalej a má zmeny nálad...
@anonym_autor ty mu veríš, že ťa ľúbi? Keď ti dokáže tak slovne ubližovať?
@anonym_autor Nie,neľúbi Ťa, takto nevyzerá láska...ver nám, ze ak s ním ostaneš,budeš neskutočne trpieť.
@anonym_autor a co si byvaleho partnera podvadzala ci co? Ak ano, tak ok, moze mat obavy. Ak slo o to bozkavanie s vtedajsim parterom, toto je neyvrivnany ziarlivec, moze to byt do buducna len horsiem na tvojom mieste by som s nim svadbu a buducnost neplanovala.
@anonym_1acc0c nie bývalého som nikdy nepodviedla, to by som nespravila ... jemu len vadi, ze som mala len 18 rokov, keď sme sa spoznali ,ze to som mala mat za sebou maximálne tak jedného priateľa a jednu neškodnú pusu s niekým.. ze vlastne aj to je už veľa, ale taka je doba, že to by chápal
@anonym_autor ty mu veríš, že ťa ľúbi? Keď ti dokáže tak slovne ubližovať?
@huxy no práve preto, že mi dokáže a este fakt do očí povedať veci ako ze som bola polahsia a kade co, tak ani nie... len prečo ma potom nenechá, čo ho pri mne drží, tomu úplne nechápem ani ja
@anonym_autor a vies ze to vobec nie je jeho voľba? Vyjadrení ako nepustím ta nikomu ta nedám a ze ta nechce nechať dávajú jemu falošnú moc. Preto sa ho bojíš alebo nie si schopná opustiť lebo veríš ze k tomu ma co povedat. No nema je to len a len tvoje rozhodnutie. Chystáš sa s ním rozísť?
@anonym_autor Podla mna by si ho, ak to spravi, mohla udat za sirenie nepravdivych informacii a ohovaranie ci ako sa to vola.
@siska53 to ma napadlo ...
Táto napodobenina chlapa potrebuje psychiatra, toto je čistá porucha osobnosti. Potrebuješ byť cely život ponižovaná? Neskôr budeš na hovno matka, žena, bude žiarliť a 100% podvádzať/minimálne sa o to snažit/. Pretože takto to títo nuloví muži robia.
@huxy no práve preto, že mi dokáže a este fakt do očí povedať veci ako ze som bola polahsia a kade co, tak ani nie... len prečo ma potom nenechá, čo ho pri mne drží, tomu úplne nechápem ani ja
@anonym_autor ak bývaš s rodicmi co ti bráni mu napisat ze sa s ním rozchádzas a nechces aby ta kontaktoval a zablokovať ho?
A možno má aj narcistickú poruchu. Skús si popozerať videá na yt od Jana Dvořáka: spoznejte svého psychopata, a uvidíš, či sa to na neho nepodobá.
@anonym_autor
@anonym_autor , ak sa rozhodneš o rozchod, tak si daj pozor, vtedy Ti všetko odpustí, nasľubuje všetko možné a bude Ťa najviac ľúbiť, a ak ani toto mu nepomôže, uchýli sa k opaku - vyhrážkam, sledovaniu a pod.
Táto napodobenina chlapa potrebuje psychiatra, toto je čistá porucha osobnosti. Potrebuješ byť cely život ponižovaná? Neskôr budeš na hovno matka, žena, bude žiarliť a 100% podvádzať/minimálne sa o to snažit/. Pretože takto to títo nuloví muži robia.
@enmery no to určite nechcem ,chcem aby si ma muž vážil a tak som si mohla vážiť aj ja jeho... ak by som raz mala deti chcem aby mali dobrý vzor u svojho otca aa aby on mi bol ako správny manžel nápomocný, nie ze sa len budem báť kedy sa pri nejakej hádke z neho zas stane neempaticky clovek, ktorý mi je schopný kadečo povedať....
A možno má aj narcistickú poruchu. Skús si popozerať videá na yt od Jana Dvořáka: spoznejte svého psychopata, a uvidíš, či sa to na neho nepodobá.
@anonym_autor
@huxy no ja si to skúsim naštudovať, lebo je to strašne divne, mne to už teraz príde akoby sa v tom vyžíval... len sa tomu snažím neveriť, ze ved až tak hrozný nemôže predsa byť, ale asi samu seba len klamem
@anonym_autor ak bývaš s rodicmi co ti bráni mu napisat ze sa s ním rozchádzas a nechces aby ta kontaktoval a zablokovať ho?
@anonym_5d21db ťažko mi je len tak zo dňa na deň spraviť to rozhodnutie .....
@anonym_autor Tak ho nesprav. Toto je klasický scenár. O pár rokov tu budeš písať tyrana a s deťmi a už nebude vôbec tak ľahké odísť a keď aj odídeš, takto bude deptať cez deti. Za nič nemôžes Ty!To si ani na sekundu nemysli. Keby si bola moja dcéra a toto mi povieš, tak ja osobne mu zavolám a poviem, ze keď sa este raz co i len Tvojím smerom pozrie, tak sa ho prídu opýtať taki veľkí chlapi, či ho niečo trápi a nechce sa trošku poodbavovať na nich...dosral by sa až za uši.
@anonym_autor tak ho nerob ale počkaj kým ti urobí jedno dve deti a začne ťa mlátiť..🤦 dievča fakt pošli ho do prdele nezmení sa
@anonym_autor zo dňa na deň? A to koľko času potrebuješ sa rozhodnúť ci chceš takého debila? Ach, ja neverim🤦🏻♀️
@anonym_autor naschval som sa to pytala pretože mi bolo od začiatku jasne ze to je tak. Preto som ti vravela aby si to povedala mame. Aj by som ti navrhla prečítať si pár tém ako dopadnes ale neviem ci to ma význam. O žene dosekanej mačetou bývalým si citala?
Jajaj.... Syp si popol na hlavu,, za predchadzajucu 💔lebo urcite mu toto vadi🤪ten Magor na niecom frci, mal by ho preklepnut psychiater, to nebude len tak. A ty pises, ako 42 rocna s panikou zatvarajucich dveri a treskania bio hodin, nie ako 22.r.,ktora si moze dat stopku s chlapmi 5.,10 rokov a stale ma na vsetko cas... Naco ho potrebujes, na deptanie a adrenalin, ako sa s nim mozes muchlovat, ked ti hovori take veci... Chcela som ti pordit, ci nemas v rodine niekoho v zahranici, ze by ta na rok zobral prec od toxika, ake s tvojou submisivnou povahou tam narazis na prveho dominantneho ahmeda a budes tam, kde si.
🚩áno, ja si to uvedomujem, že je to fakt veľmi zlé ... proste takto zdravý vztah nevyzerá aa hlavne ...takto sa vyrovnaný clovek nespráva, no žiť s nevyrovanym človekom si myslím, že nikto nechce ... bojím sa avšak ako on prijme rozchod, kedze vravi majetnicky ,ze ma nikomu nedá, snáď mi nespravi zo života peklo a bude sa mi mstiť .... a našťastie spolu nebývame, takže o to ľahšie to je aspoň v tomto🚩
@anonym_autor , ak sa rozhodneš o rozchod, tak si daj pozor, vtedy Ti všetko odpustí, nasľubuje všetko možné a bude Ťa najviac ľúbiť, a ak ani toto mu nepomôže, uchýli sa k opaku - vyhrážkam, sledovaniu a pod.
@madla60 no to presne aj očakávam, že spravý a že si vlastne asi pred všetkými vymysli svoj dôvod rozchodu, len aby on bol ta obeť a viem, že bude schopný o mne rozprávať nenávistné veci
@anonym_autor Tak ho nesprav. Toto je klasický scenár. O pár rokov tu budeš písať tyrana a s deťmi a už nebude vôbec tak ľahké odísť a keď aj odídeš, takto bude deptať cez deti. Za nič nemôžes Ty!To si ani na sekundu nemysli. Keby si bola moja dcéra a toto mi povieš, tak ja osobne mu zavolám a poviem, ze keď sa este raz co i len Tvojím smerom pozrie, tak sa ho prídu opýtať taki veľkí chlapi, či ho niečo trápi a nechce sa trošku poodbavovať na nich...dosral by sa až za uši.
@enmery len ono toto, že on ma fakt dokázal presvedčiť, že za to môžem jedine ja, že ja som zničila nas vzťah ako som už písala este vlastne pred tým ako sme sa spoznali, ze keby som nič nespravila ľúbil by ma ... a ja som sa pozerala na ostatných, videla som seba ako najhoršiu a vravela som si ,že ma pravdu, ze fakt ma nikto nebude chcieť, možno už len niekto zúfalý, nie normálny chlap .... nooo a tam som sa zacyklila.... a teraz najprv musím fakt samu seba na 100% presvedčiť, že pravdu nema a ani nemal, aby som potom zvládla rozchod

To chce silou mocou zostať s tebou keď si pre nho taka zla, to nechápem?