icon

Má náš vzťah pred svadbou budúcnosť?

1. feb 2025

Dobrý deň, na vianoce pred 3 rokmi sme sa zasnúbili. On je odo mňa starší o pár rokov, ale to je asi nepodstatné. Ja som od neho mladšia, ale asi som zaseknutá v inom storočí alebo neviem. Ja som s nikým iným okrem neho ani nechodila ani nič...a neviem čo by som robila bez neho. Avšak....On by chcel mať zakaždým vyleštenú domácnosť, a stačí že jedna vec nie je podľa neho a už je zle....ale ja chodím do práce rovnako ako on a nestíham vždy všetko.....alebo začali sa baviť o rozlúčke že bude mať striptérky a povedala som že sa mi to nepáči a on hneď na mňa vyskočil že to je jeho vec na koho pozerá ale.ja nemôžem urobiť niečo také....alebo sex, on ma hlavu boh vie kde a nikdy ho nezaujíma čo chcem ja, nechcem od neho sex každý deň al aspoň nejakú pusu,objatie...sme spolu cez 10 rokov, svadbu sme minulý rok odložili kvôli financiám (nový dom), a ja chcem len pocit že ma má rád....(nikdy ma niktno nemal)...on vždy hovorí o svojich bývalých a o zážitkoch s nimi...a ja neviem co mam robiť..pretrpieť a ostar....alebo odísť a byť sama?

Strana
z3
derdia
1. feb 2025

Prosim ta nezi v minulosti. Zasluzis si ovela viac. Zabudni na majetky na vsetko...hod to za hlavu a prezi krasny zivot. Nie toto nema zmysel,urcite ta to extrne dusi... A od Boha mas sancu aj s tym, ze ste to odlozili zacat odznova. Len by si trpela. Pozri ved aj teraz trpis. Zbal kufre a ulet. Urobis najlepsie rozhodnutie a ked sa otocis spat, jedine co budes lutovat je, ze si to nespravila skor... Zivot plynie prilis rychlo, aby sme ho stravili s ludmi, ktori nam ublizuju a ktorych nezaujimame....

gab1sol
1. feb 2025

Autorka, sestru si diagnostikovala ako schyzofreničku a nikto ťa v tom nechce počúvať a podporovať. Ale podľa mňa, odbornú pomoc by si potrebovala ty. Ty nie si s ním preto, že ho miluješ, ty si s ním, lebo chceš, aby ťa NIEKTO miloval. A evidentne ti je jedno, kto to bude a len si to nahováraš. Lebo ty to tak chceš, aby ťa niekto miloval, nie on, on sa len priplietol do cesty.

kandelabra
1. feb 2025

Ak si myslis, ze teraz je to zle, tak sa priprav na to, ze bude len a len horsie. Mas doma sebeckeho blba a taki sa prichodom dietata stanu este vacsimi blbmi ako uz su. Teraz si nestastna, potom bude este horsie. Uvedom si, ze ty ho sice milujes, ale on teba nie. Taku rodinu, taky vzor chces pre svoje dieta?

deti95060810
1. feb 2025

čo si Matka Tereza,? aby si žila a trpela...
vykašli sa na jeho svadbu, z tohto nikdy normálny partner nebude...

mikadooo
1. feb 2025

Zlatíčko. Ty si tam za handru, slúžku, držhubu a vždy aj budeš. Je úplne jedno, čo bolo v minulosti. Len ty jediná vieš zabrániť svojmu ďalšiemu utrpeniu, nikto iný. Všetkým ostatným to tam hraje do karát, keď ostaneš 🤷🤷🤷. Rozhodnúť sa musíš ty, len ty si zodpovedná za svoj ďalší osud a osud toho dieťaťa. Nikto iný.

kiki68
1. feb 2025

Z tohto prec kym sa da, za mna hrozne nieco.

vanilkovazmrzka
1. feb 2025

Ked si to po sebe precitas, nemas pocit ze by si sama sebe chcela napisat, ze si slepa a hlupa v lepsom pripade len extremne naivna?? To ako si pisala ze ta nikto nikdy nemal rad, tak to plati stale. On ta nema ani len rad nieto ze by ta miloval

januska12323
1. feb 2025

Svoju túžbu po láske venuj tomu zazraku, ktorý v tebe rastie a nie chujovi, ktorý si ťa váži asi ako koberec pred domom. Keď ti už na sebe nezáleží mysli aspoň naňho, jeho nikto iný nezachráni iba ty.

alickapusinka
1. feb 2025

Odid čím skôr ja na tvojom mieste mu o tehotenstve ani nič nepoviem.A hlavne si ho neber budeš trpieť aku buducnosť prípraviš dieťaťu sebe .Fakt toto potrebuješ skor poriadu pomyselnu facku aby si sa prebudila.Po 10 rokoch s ťa nezobral teraz odložil svadbu s výhovorkou lebo nový dom.Ešte napíš že dom je len jeho a máš vymaľovane.Všetko áno toto nie načo ti takeho.Si strašne naivna ani by som mu o dieťati nepovedala.A hľada si bývanie a odišla.Lebo toto dobre nedopadne.Robí si s teba handru a do tváre sa ti smeje.keby chcel za 10 rokov si ťa vziať tak už si ťa vezme.Svadbu odliožil kôli domu jasne na svadbe nemusi byť 100 ľudi stači aj dvaja svedkovaia obed v reštauraci a je .Stale hľada vyhovorku podľa mna si ťa ani nezoberie.Za 10 rokov bolo už priležitosti až až.Už ma na teba teraz nároky bude dieťa budeš uťahana únavena z nočneho vstavania a ON zaveli že nie je poupratovane navarene a potom príde prva facka a potom ťa bude biť. Skoda že si sa nechranila a nerozmyšľala už len sama o sebe si naivna tak by si bola aspoň sama odišla a teraz dieťa a celý život si si pokazila.Máš kam ísť.Máš úspory.

terry658
1. feb 2025

@abbey1 psychológovia dokázali, že ľudia robia rozhodnutia zo všelijakých dôvodov ale racionálne rozhodnutia boli na chvoste. Takže téma môže byť reálna. Ak je dievča mladé tak prosto naletelo blbcovi, spravila naivne zlé rozhodnutia a už to nejde zvrátiť.

maury
1. feb 2025

@autorka ty chceš niekoho, kto ťa bude mať rád? Po prvé tak načo si potom s niekým, kto ťa rád nemá. Vynútiť si od niekoho lásku, alebo to aby ťa mal rád, tak to sa nedá. A po druhé máš ty vôbec rada samu seba, keď toto dopustíš, aby si takto žila? Podľa mňa ani veľmi nie. A budeš mať ak všetko dobre dopadne toho najlepšieho parťáka na roky života (dieťa), ktoré budeš mať rada/ ľúbiť a ono teba. Čo viac chceš. Už len kvôli nemu sa odhodlaj a zober silu odísť a začať nový život. Keď už to nechceš spraviť kvôli sebe. Tomu dieťaťu v takomto živote pripravíš veľmi ťažké podmienky.

ahhola
1. feb 2025

autor

Dnes o 01:38
@lula313 ale som tehotná...len to zatiaľ nikto nevie...a máme dosť zvierat, ktoré robia nepripadalo, ale ten najväčší bordel robí aj tak on...

No vidis, mas program na najblizsich 20 rokov.
Zatial mu ukladaj predmety podla milimetrovej mriezky😂a mysli si svoje.
S tym prckom tu budete len jeden pre druheho a henten taky mrzut, ako osypky. 🍄

ysseba
1. feb 2025

Si divna, ked dobrovolne chces zit takyto zivot. Za neho by som sa urcite nevydala.

ysseba
1. feb 2025

Jejda, ty si tehotna 😱 tak to si si pod sebou riadne podpílila konár 😖

siska53
1. feb 2025

Ale on ta rad NEMA! ODID, ODID! To bude len a len horsie.

lilitela
1. feb 2025

Mrzi ma, ze si nezazila pocit lasky, ale asi medzi vami uz ta laska velmi nie je. Zazili ste tazke chvile, ale po nejakom case mrzutosti a smutku by ste mali zase najst k sebe cestu a to sa nestalo. Myslim, ze on ta uz nema rad a ci ty jeho? Mozno tiez nie, ked si das ruku na srdce, spaja ta ta zavislost, ako si napisala - strach odist.
Prva vec, ktoru treba riesit je to, ze si tehotna. Tu si zvaz, co dalej? Potrat? Kolky si tyzden? Porodis a na adopciu? Dokazala by si to? Aku mas pracu, mas financnu rezervu, vies sa uzivit aj po porode? Mas nejaky podiel na dome? Mas kde byvat po odchode?
Ja ti poradim odist od neho, aj ked si myslim, ze to nedokazes, kedze tu aj pises, ze nevies, ako dalej. Psycholog ta moze v tom podporit, ale nevyriesi to za teba.

simca06022011
1. feb 2025

Sa preber dievca, povedz si ze toot je prvy, proste prve rozchody su take, tazke a kostrbate, toto ti nestoji za to. Chod dalej a najdi si normlaneho chlapa, nepozeraj na MINULOST, ale na buducnost. TOTO chces zazivat zvysok zivota? Radsej bud sama, ked to mam takto napisat. Takto sa budes nervovat a len problemy naberat na seba, zdravotne, psychicke a pod...

stanulienkat
1. feb 2025

Keďže si tehotná, tak si myslím, že táto téma je úplne bezpredmetná. A tuším, že aj keby si tehotná nebola, zostaneš sa s ním tyrat ďalších 10-15 rokov. Ty sa nepotrebuješ uistiť, ty potrebuješ dostať rozum.

ahhola
1. feb 2025

Autorka mila,... Po precitani 1.strany,... nacoi by ti bola svadba, otcovia, ktorych by vase zdivocele rodiny tak potrebovali uz nie su, svagrinu schioffrenicku by si mohla vyuzit na to rozbijanie tanierov, na svadbe sa to zrovna hodi a neviem koho este ty mas? 🤔inak som nadobudla pocit, ze ten tvoj tiez chyta nieco "na hlavu" , ako jeho segra✈️

rozculena
1. feb 2025

tú haváriu spôsobil on? A bol trestne stíhaný za to?

rorino
1. feb 2025

A takto zivoris už 10 rokov?🤦

enmery
1. feb 2025

@rorino A bude až do smrti. A vychová ďalšiu generáciu nešťastných detí poznačených generačnou traumou. Ale tomu na koníku mamičky neveria, že existuje.

cacianka
1. feb 2025

Ty si vďačná chlapovi že ťa vytiahol z havarovaného auta ?
Z toho auta ktoré ON nabúral a spôsobil haváriu rýchlou a nezodpovednou jazdou ?
Ty si vďačná chlapovi ktorý ťa ponižuje, buzeruje za lesk v domácnosti ?
Takýto úbožiak ti imponuje ? Takýto úbožiak o ktorého by si normálna žena ani bicykel neoprela ...
Prosím ťa, vyhľadaj psychológa a zatiaľ nikomu naozaj nikomu nehovor že si tehotná.

domkakvet
2. feb 2025

Treba odist z kratsej cesty, uz si tehotna, tak aspon tu svadbu zrus.

Strana
z3