Má o mňa záujem alebo nie?
Ahojte. V minulosti som sa stretavala s jednym chlapom lenze nakoniec som ho odmietla lebo mal o mna zaujem niekto iny kto mi v tej dobe vyhovoval viac. No a tomu chlapovi som tym velmi ublizila. Po 2 rokoch sme sa dali znova do reci. Tento krat mi prisiel viac atraktivny, pritazlivy a viac som si snim rozumela. Spytala som sa ho ze ci by mal zaujem somnou budovat vztah. Povedal ze zatial nie lebo naposledy som mu velmi ublizila. No ked sa stretavame tak ked napr spolu pozerame film tak ma vzdy chyti okolo pasa alebo ma hladka. Ked sa lucime objime ma a da mi pusu na vlasy. Stretavat sa somnou nadalej chce. Myslite ze ma zaujem ? Aj si piseme kazdy den cely cas co neni v praci.
@anonym_autor to sa nechas bozkavat na vlasy a chytat okolo pasa s kym nie si vo vztahu a kto ti povedal, ze chce len kamaratstvo?
@anonym_autor to sa nechas bozkavat na vlasy a chytat okolo pasa s kym nie si vo vztahu a kto ti povedal, ze chce len kamaratstvo?
@domkakvet on to povedal ja len dufam ze sa to zmeni.
@anonym_autor za mňa z velkej časti riskuješ popálenie.. nešla by som do toho..
@anonym_autor
Koľko máte rokov?
Keby bol taký super už davno nejaku ma a nie že ty po 2 rokoch, čo si dala prednosť inému, spomenieš si na neho a on ide do toho.Asi nema žiadne sebavedomie, nejaky zakomplexovaný chlap
@anonym_ed4694 To isté by som mohol povedať o ktorejkoľvek slobodnej žene.
@anonym_d9f26d nieje zufalec. Je pekny, sympaticky , dobra povaha. Keby chcel uz dakoho ma.
@anonym_autor myslim si, ze je iba opatrny. Ak mas o neho vazny zaujem, vydrzis aj dlhsi cas byt kamaratka. Testuje, ci to z tvojej strany nie je iba chvilkove, ci si to znovu nerozmyslis a ak stretnes zase niekoho ineho tak ci ho nevymenis. Dovera sa buduje postupne. Nemyslim si, ze ti to chce vratit. Netlac na neho. Bud vdacna, ze vobec bol ochotny s tebou zacat komunikovat. Ty by si ako postupovala, keby to bolo opacne?
Ja Ti neviem, ja by som Ta uz nechcela, pripadala by som si ako naplast za exa
Ja Ti neviem, ja by som Ta uz nechcela, pripadala by som si ako naplast za exa
@anonym_9f1250 cloveku treba dat druhu sancu. Vsetci robime chyby. Ona si musi dobre zvazit ze ak by ho znovu poslala do haja, uz by jej dalsiu sancu nedal.
@anonym_autor tak ho zved a potom sa uz sam nakopne.Opij ho a pretiahni.
@anonym_3d73eb 😨
prvy sex rozhodne co bude dalej. nic viac, nic menej, tak nestracaj cas. dzizs to vazne sa 30tnici stretavaju bez ukoncenia sexom? naco lol
prvy sex rozhodne co bude dalej. nic viac, nic menej, tak nestracaj cas. dzizs to vazne sa 30tnici stretavaju bez ukoncenia sexom? naco lol
@ljmmm Presne tak. V civilizovanej zemi je sex niečo ako podanie ruky. Minule som zo slušnosti pretiahol moju susedku. Bohužiaľ som musel pretiahnuť aj jej muža.
Nechapem, ako niekto raz pride neatraktivny a o 2 roky zase atraktivny. To sa ti kazde dva roky meni osobnost? Kto zavaha, nezerie. Mozno si ty sama pribrala, oskaredela a vtedy ti moze prist aj ten predtym nedostatocny ako celkom vyhovujuci.
@anonym_3b64fe uplne normalne.A ano,clovek sa meni vekom.Mne sa tiez nepacil v 18 clen nasej partie,respektive,bol pekny,ale viac ma nejak nezaujmal.Zaujal ma iny,s tym som bola....Po par rokoch som sa stretla s tym z partie,uz sme mali co to odzite,svoju pracu,byvanie,boli sme uplne iny.Velmi sme si rozumeli a po case sa zamilovali.Dnes je to moj manzel.Pritom vtedy sme sa len pozdravili,prehodili par slov,nic viac.
@anonym_autor bud alebo.Mozno je len opatrny po minulej skusenosti s tebou.Aj by ta chcel,no pamata na to odmietnutie a teda jednak strach,ci si ta nepripusti moc blizko a ty ho zas posles do prdele a jednak hrdost.Odmietla si ho a on teraz nechce hned skakat ako opicka,ze jeeej uz ma chces?tak tu ma mas.....Tu tie niektore rady🙄,tu by kazdy hned drbal,lebo to je ukazovatelom,ci ist/neist do vztahu.A kazdy si tu hned vysvetli,dobre ze nie podanie ruky,ze chce tipek sex.Jasne,sa ta chytil kolo pasa,isto ide o sex,presne takto sex zacina,ze chytim niekoho kolo pasa🙄🙄🙄

Okolo 30-tky môžeš ešte vyberať.Pre niečo si ho pred dvomi rokmi nechcela, uprednostnila si druheho, to za 2 roky nezmizlo.Hladala by som dalsieho.Toto je také z núdze cnosť, nic lepšie na obzore.Okolo 40+ je to už ťažšie s hľadaním vztahov, to by bola ina vec