Má o mňa záujem alebo nie?
Ahojte. V minulosti som sa stretavala s jednym chlapom lenze nakoniec som ho odmietla lebo mal o mna zaujem niekto iny kto mi v tej dobe vyhovoval viac. No a tomu chlapovi som tym velmi ublizila. Po 2 rokoch sme sa dali znova do reci. Tento krat mi prisiel viac atraktivny, pritazlivy a viac som si snim rozumela. Spytala som sa ho ze ci by mal zaujem somnou budovat vztah. Povedal ze zatial nie lebo naposledy som mu velmi ublizila. No ked sa stretavame tak ked napr spolu pozerame film tak ma vzdy chyti okolo pasa alebo ma hladka. Ked sa lucime objime ma a da mi pusu na vlasy. Stretavat sa somnou nadalej chce. Myslite ze ma zaujem ? Aj si piseme kazdy den cely cas co neni v praci.
@anonym_autor teraz možno jemu vyhovuje viac nejaká iná. Za chyby sa platí. Odkopnúť niekoho na základe krátkeho ne/poznania je často nevratný proces.
Nechapem, ako niekto raz pride neatraktivny a o 2 roky zase atraktivny. To sa ti kazde dva roky meni osobnost? Kto zavaha, nezerie. Mozno si ty sama pribrala, oskaredela a vtedy ti moze prist aj ten predtym nedostatocny ako celkom vyhovujuci.
@anonym_autor teraz možno jemu vyhovuje viac nejaká iná. Za chyby sa platí. Odkopnúť niekoho na základe krátkeho ne/poznania je často nevratný proces.
@anonym_258400 povedal ze nema nikoho ani nehlada
Nie, chce ťa len pretiahnúť a odkopnúť.
@anonym_d9f26d Pomsta býva sladká
@anonym_d9f26d nie on taky nieje. Bez vztahu sex nema.
@anonym_autor to veríš každému ?
Aj chodíte niekde spolu? Či len doma cucite medzi 4 stenami? A čo teda chce? Sex? Kamarátstvo? Kazdy deň si píšete o com?
Nemrhala by som casom keď ta nechce, ty si ublížila vtedy a on teraz, ..1:1
A never tomu, že nikoho nehľadá či nema, chlapi toho naklamu, až sa ziadna nenajde aj ty budes dobrá … ma ta v zálohe
@anonym_d9f26d nie on taky nieje. Bez vztahu sex nema.
@anonym_autor Tak potom je riadny zúfalec, keď vie, že si ho odkopla kvôli inému, 2 roky do teba iný vtáka pchal a teraz ho zrazu chceš a on je sladký, romantický, lebo konečne sa princezná rozhodla, že ho chce 🤣
Aj chodíte niekde spolu? Či len doma cucite medzi 4 stenami? A čo teda chce? Sex? Kamarátstvo? Kazdy deň si píšete o com?
Nemrhala by som casom keď ta nechce, ty si ublížila vtedy a on teraz, ..1:1
@anonym_ed4694 ano chodime aj na vylety. O sexe rec nepadla. Vraj zatial kamaratstvo. Sak toto ze sa bojim ze teraz na oplatku ublizi on mne.
@anonym_autor Tak potom je riadny zúfalec, keď vie, že si ho odkopla kvôli inému, 2 roky do teba iný vtáka pchal a teraz ho zrazu chceš a on je sladký, romantický, lebo konečne sa princezná rozhodla, že ho chce 🤣
@anonym_d9f26d nieje zufalec. Je pekny, sympaticky , dobra povaha. Keby chcel uz dakoho ma.
@anonym_autor má svoje nedobré skúsenosti. Tak potom buď trpezlivá a ono sa to časom vyjasní, ne/kompatibilita sa časom ukáže.
@anonym_d9f26d nieje zufalec. Je pekny, sympaticky , dobra povaha. Keby chcel uz dakoho ma.
@anonym_autor
Koľko máte rokov?
Keby bol taký super už davno nejaku ma a nie že ty po 2 rokoch, čo si dala prednosť inému, spomenieš si na neho a on ide do toho.Asi nema žiadne sebavedomie, nejaky zakomplexovaný chlap
@anonym_autor on mozno zufalec nie je, ale ty uz asi mas na to celkom pekne naslapnute. Uz je ti zrazu dobry... Bud rozumna a ukonci to. Pre svoje vlastne dobro, lebo toto perspektivu nema.
@anonym_autor a čože zrazu ho chceš?
@anonym_autor a čože zrazu ho chceš?
@anonym_d9f26d lebo predtym sme sa stretavali asi len mesiac. A mala som aj zaujem ale proste bol tam ten druhy co som ho poznala lepsie. Keby nebolo jeho tak myslim ze by som bola s tymto
Cas ukaze, tvoja karma je teraz nemat istotu, nevies na com si a mozes mu tak akurat dopriat cas a verit
@anonym_d9f26d lebo predtym sme sa stretavali asi len mesiac. A mala som aj zaujem ale proste bol tam ten druhy co som ho poznala lepsie. Keby nebolo jeho tak myslim ze by som bola s tymto
@anonym_autor Ok, tak vyčkaj času ako húska klasu, či ako sa to hovorí 🤷♀️ po akom dlhom čase si sa ho spýtala na vzťah?
@anonym_autor jasne ti povedal, ze vztah s tebou nechce budovat a povedal ti aj preco. Tie dotyky mozu naznacovat, ze chce len sex.
Ak mas 18 tak ok. Ak mas 30 a viac, tak... 🙈
Koľko máš rokov?
Obaja ste zúfalci.Nic lepšie ste nenašli, tak beriete čo ostalo.Lepsie ako nic si myslite.Podobne ako tu keď zenske ziju roky v nefunkcnych vztahoch, myslia, lepšie nejaky chlap ako žiaden.Bez neho si myslia, že nemajú hodnotu a tak roky ostavaju v nefunkcnom vztahu
Koľko máte rokov 40-45+?
Koľko máš rokov?
@anonym_a9e229 obaja okolo 30tky
autorka, musíš tomu dať čas, vážne. ja sa mu čudujem, ak je citlivá duša (áno, aj takí existujú chlapi, hoci ich je fakt minimum), tak si mu zjavne poriadne ublížila. ak ťa v danom čase zbožňoval a ty si ho odkopla, tak je možné, že ťa zbožňuje aj teraz. poznám pár takých duší. ALE, zrejme Ti neverí a má strach. z toho, že opäť ho odkopneš. je opatrný. neponáhľa sa. ja to vidím tak. čiže ak ho teraz zrazu z akéhokoľvek dôvodu chceš, musíš byť extrémne trpezlivá a dať mu čas. zároveň sa správať tak, aby Ti mohol dôverovať.
no ale ako prvé, čo je dôležité, je poriadny otvorený rozhovor. že či vôbec on vzťah chce a čo on cíti a čo potrebuje k tomu, aby ste mohli budovať. možno zistíš, že mu to nevieš dať (napríklad podnety k jeho dôvere) a že teda strata času pre oboch.
To, že sa rozhodol dať opäť šancu stretávaniu s tebou, aj keď sa popálil, je jeho rozhodnutie a na jeho triko, nemal by ti vyčítať čo bolo, ak sa chce stretávať, pokiaľ za tým nedokáže spraviť hrubú čiaru a nechať to v minulosti, nemá to zmysel a nikdy to nebude dobre, lebo to vytiahne vždy, keď sa mu bude hodiť… ak to nedokáže pustiť, je to v poriadku, ale nech sa s tebou potom nestretáva a nenamotáva hladkaním… ak chce byt len kamoš, tak ok (pokiaľ to dokážeš ty), ale nech si odpustí tieto prejavy, lebo to s kamošmi nerobím… aby to zas nenaťahoval toľko, že teba to prestane baviť a stretneš niekoho akčnejšieho kto ti zaimponuje
A keď príde niekto iný,tak čo? podľa mňa má záujem ale či ty máš skutočný záujem o neho...
@anonym_ed4694 ano chodime aj na vylety. O sexe rec nepadla. Vraj zatial kamaratstvo. Sak toto ze sa bojim ze teraz na oplatku ublizi on mne.
@anonym_autor tak ho zved a potom sa uz sam nakopne.Opij ho a pretiahni.