Má rozvedená štyridsiatnička s dvomi deťmi šancu nájsť si partnera?
Myslite, ze ma rozvedena 40tnicka s 2pubertiakmi sancu najst si partnera?
@anonym_autor jasné že máš šancu... Ja som. Spoznala teraz už manžela tesne pred 40tkou.. Dve dcéry som mala a on ich berie ako svoje vlastné.. Vzali sme sa a mame spoločného syna.. Je to uzastny človek, na ktorého sa viem spoľahnúť, je zodpovedný a v každom smere skvelý človek... Tiež bol rozvedený, ale bezdetny... Takže áno.. Existujú ešte aj taky muži.. Len treba hľadať 🫶
@anonym_autor jasné že máš šancu... Ja som. Spoznala teraz už manžela tesne pred 40tkou.. Dve dcéry som mala a on ich berie ako svoje vlastné.. Vzali sme sa a mame spoločného syna.. Je to uzastny človek, na ktorého sa viem spoľahnúť, je zodpovedný a v každom smere skvelý človek... Tiež bol rozvedený, ale bezdetny... Takže áno.. Existujú ešte aj taky muži.. Len treba hľadať 🫶
@evinku uzastny?
Samozrejme ze ma
Rovzedenych chlapov v tvojom veku je na Slovensku viac nez dost.
Samozrejme, ze si najdes partnera, nejde o to kolko deti mas, alebo kolko rokov mas 😉
@snehulienka639 No neviem teda, ja som bezdetná 40tnička a partnera som si doteraz nenašla. Tak som sama a na mužov som sa už vykašľala.
Mám 45, dve deti v striedavke a už druhého partnera od rozvodu.
Áno, nie je to klasický vzťah ako z učebnice, nebývame spolu a ani dlho nebudeme. Ale nikto z nás nechce patchworkovu rodinu. Takže vychovame deti, pustíme ich do sveta a potom snad budeme spolu aj žit. Zatial si pre seba kradneme výlety, víkendy, večery,....
Nikdy som na muzov a vztah nezanevrela. Nechcem byť sama.
@anonym_fa2543 áno...👌
@evinku naráža na to slovo, píše sa úžasný bez toho "t"
Táto túžba ťa dostala tam, kde si...šancu určite má, ale nie, že muž je modla. Život bez chlapa fakt neexistuje? Ak sa dáš konečne na prvé miesto, vyselektuješ debilov. Určite šancu máš.
@enmery zijes bez chlapa?
@anonym_autor chlap je vzdy len dalsie dieta a ti dnesni dieta na piatu
@renesance80 niekto je tu zatrpknuty . Nie si Mizandrička ?
@anonym_autor ano, ma ale musi znížiť z nárokov. Ja som mala mat teraz jedno stretnutie s 30 ročným, a po tom, ako som mu povedala realny vek, tak si ma ten muz zablokoval, a to nemam deti ako ty. Zial realita je taka, ze muzi chcu vacsinou mlade max do 35. Po 40 radsej ani chlapovi nehovor, kolko mas rokov. Česť výnimkám.
Nuž ťažko povedať tie co vzťah našli povedia ze áno tie co ho nemajú povedia ze je to nemožné. Ja som už 8 rokov sama mám 32r.. A nie nebolo to ľahké ani keď deti boli malé a nie je to ľahké ani teraz. 🤷♀️
mám dve spolužiačky čo sa vydávali ďalší krát jedna po 40 a druhá po 50ke (jedna tretíkrát, s prvým mužom sa rozviedla a druhý jej umrel), no problem, otázka je akého muža hľadáš
Samozerejme, že máš šancu. Poznám nie jednu takúto ženu s deťmi čo je v šťastnom vzťahu, ktorý začal po 40tke. 🙂 hlavu hore, to pekné ťa ešte len čaká. Možno o rok, možno o 3, hlavne to nesil. Na dobré sa oplatí počkať a nie brať prvého zúfalca zo zoznamky. Veľa šťastia ❤️
@anonym_autor chlap je vzdy len dalsie dieta a ti dnesni dieta na piatu
@renesance80 😍😈 nielen dnesni su ako deti, ale aj ti vcerajsi-okolo 50-ky
@anonym_autor ano ma sancu ... v hocijakom veku... netreba sa bat tych slov, ze starsia zena si uz nenajde muza a uz vobec nie s detmi...ked tieto slova zapocujes len vies, ze hladas presne opacnu spolocnost, ktora takto nepremysla...takze len sa stoc na pate a zamier do ineho davu
Rozvedene zeny co poznam vratane mna sme si nasli partnerov aj s detmi, aj po 40tke. Mame uz skusenosti a vieme s muzmi fungovat. Ale mam kamosku pred 50tkou, slobodnu, bezdetnu, aktivnu a ta nemala vazny vztah nikdy. Vzdy len nespravny vyber muzov a vzorec spravania.
@minenkaa laska, naruc, prechadzka, vylet..
@anonym_autor môžeš ísť sama alebo s deťmi

@anonym_autor Ale jasne, ze mas sancu, len z mojho blizkeho okolia ma napada hned 5 pripadov, kedy sa to podarilo. V jednom sice bolo len 1 dieta, ale v dalsom zase 3, v jednom deti uz sice dospele, ale jedno doma zijuce. A vsetko su to pekne vztahy a chlapi ziadni podradni, ale ozaj dobri chlapi.