Má rozvedená štyridsiatnička s dvomi deťmi šancu nájsť si partnera?
Myslite, ze ma rozvedena 40tnicka s 2pubertiakmi sancu najst si partnera?
A načo ti je,máš malo starosti s pubertiakmi?
@minenkaa laska, naruc, prechadzka, vylet..
@minenkaa laska, naruc, prechadzka, vylet..
@anonym_autor chlap je vzdy len dalsie dieta a ti dnesni dieta na piatu
Ano má
Samozrejme, ze si najdes partnera, nejde o to kolko deti mas, alebo kolko rokov mas 😉
Jasne, ze ma. Podla mna je viac rozvedenych 40tnikov ako napr 30tnikov.
Co je 40tnicka? Moze to byt 41 rocna aj 48 rocna. Do 45r hladas relativne v pohode, vzhladovo si este mlada, ak sa o seba staras. Potom to bude coraz horsie. Tak ako zeny preberaju a nemusia nizkych a menej zarabajucich muzov, hladaju co najlepsie pre seba. Tak muzi nemusia starsie a coraz horsie vypadajuce zeny.
Táto túžba ťa dostala tam, kde si...šancu určite má, ale nie, že muž je modla. Život bez chlapa fakt neexistuje? Ak sa dáš konečne na prvé miesto, vyselektuješ debilov. Určite šancu máš.
A po tom rozvode uz naozaj mas? Vsetko vysporiadane?
@minenkaa To vraví tá pravá..čo si tu ty navypisovala svoj aktívny sexuálny život a kadejaké zvrátenosti s tým spojené. Čo by si ty bez toho čo i len deň vydržala..Radiť kamaráta s výhodami je šialené, to nie je z morálneho hľadiska normálne. Ale veď my vidíme aká si, tak nie sa čo čudovať tvojim úžasným radám.
@anonym_autor určite máš šancu, mám kamarátku, ktorá si našla úplne super chlapa v 50-tke, minulý rok mali aj svadbu
@anonym_autor tak si najdi kamaráta s výhodami
@minenkaa vieš čo je to láska? To nie je kurvenie sa. Nerád jej také nezmysli. To že je rozvedená, neznamená, že nemôže milovať a byť milovaná.
@minenkaa vieš čo je to láska? To nie je kurvenie sa. Nerád jej také nezmysli. To že je rozvedená, neznamená, že nemôže milovať a byť milovaná.
@zmrzlinka2021 a kto píše o kurveni sa
Rada by som ťa povzbudila a napísala ti,že tú šancu máš,ale bohužiaľ,v dnešnom svete je to tak,že nájsť si v takomto veku normálneho chlapa je už prakticky nemožné..Ja budem mať tento rok 40,som rozvedená 8 rokov,mám 11-ročného syna,od rozvodu som mala 3 vzťahy a jeden dopadol horšie ako druhý..Zoznamky,to je jedna veľká tragédia,skúšala som zoznamovanie aj v reálnom živote,tiež to nevyšlo..Takže rada by som aj ja ešte verila tomu,že niekoho ešte stretnem,ale šanca je naozaj úplne mizivá...
@zmrzlinka2021 a kto píše o kurveni sa
@minenkaa kamarát s výhodami. Čiže sex a xixi. Ona túži po laske. Aby ju niekto bral ako ženu, nie vec na použitie.
Jasné, že má šancu. A podľa mňa má oveľa väčšiu šancu ako tridsiatnička s menšími deťmi. Prečo? Pretože ako tu už bolo spomenuté - v 40ke je už viacero párov rozídených/rozvedených ako v 30ke. A za ďalšie - pre pubertiakov už otca nehľadáš. A držím palce 🍀
treba byt ale realista. Univers nikomu nedlzi krasny a vysnivany vztah. Co dokaze autorka do vztahu priniest? Podla toho ma alebo nema sance.
@minenkaa kamarát s výhodami. Čiže sex a xixi. Ona túži po laske. Aby ju niekto bral ako ženu, nie vec na použitie.
@zmrzlinka2021 prosim ta a to prečo by mal byt len sex a použiť ženu ,to ako si predstavuješ takýto vzťah,kľudne v nom môže byt priateľstvo,úcta a slušnosť
Sex bez lásky neznamena hneď ,použiť ženu a zahodiť ju .Ako čo znamená sex podľa teba,len bum bum a zbohom?
Všetko je to o tých zúčastnených
40rocna ,zena by už mala žiť v realite a neromantizovat si vzťahy
Och zase tie “povzbudzujúce” komentáre zatrpknutych žien, ako Ti už chlapa netreba 🤦🏼♀️ ako v každej takejto diskusii … nedaj sa znechutiť. Určite šancu más, prečo by nie? Držím palce
Och zase tie “povzbudzujúce” komentáre zatrpknutych žien, ako Ti už chlapa netreba 🤦🏼♀️ ako v každej takejto diskusii … nedaj sa znechutiť. Určite šancu más, prečo by nie? Držím palce
@anonym_f7cabe Ja niesom zatrpknuta
@anonym_f7cabe Ja niesom zatrpknuta
@minenkaa prosím Ťa … Ty a Tvoje sexuálne názory v každej téme hovoria samé za seba … Si prvá, čo to nemá všetko v poriadku ..
jaska ze ano. kamos ma rozvedenu, ona ma tri deti, ked sa dali dohromady. su spolu uz 6-7 rokov. deti boli teens.
obaja po 40 plus
Mam znamu, ktorej zomrel muz, ked mali deti 3a1 rok. Odchovala ich, a potom v 50tke si nasla super chlapa.
Mam znamu, s ktorou sa partner v 65tke rozisiel a v 70tke si nasla noveho.
Mam 4 deti a mam partnera.
Kamoska s tromi detmi ma partnera.
Je to iny vztah, nez ked si s niekym vsetko budujete spolu od zaciatku, vyzaduje podstatne viac kompromisov, ale da sa najst. Neboj nic.
Mám kamosa, ktorý si okolo 40 našiel rozvedenu s 2 deťmi. Jedno dieta skoro dospelé. Druhé cca 7-8 rokov. On nemá žiadne. Ona je od neho staršia asi o 5 rokov a klape im to.
@minenkaa To vraví tá pravá..čo si tu ty navypisovala svoj aktívny sexuálny život a kadejaké zvrátenosti s tým spojené. Čo by si ty bez toho čo i len deň vydržala..Radiť kamaráta s výhodami je šialené, to nie je z morálneho hľadiska normálne. Ale veď my vidíme aká si, tak nie sa čo čudovať tvojim úžasným radám.
@anonym_9a8b6c písmena veľa znesú. Tie jej táraniny sú len jej predstavy. Kašli jej na hlavu.
@anonym_7c1ab2
@anonym_9a8b6c ⭐️⭐️
@anonym_autor samozrejme, že máš šancu, len to bude náročnejšie s " pubertiakmi "
Podľa mojej skúsenosti nikdy nevies. Šancu jasné že máš, v hocijakom veku a s hocijakými deťmi.
Mám partnera na prvý pohľad totálne odlišného odo mňa. Vážne by mi nenapadlo v živote. A ľúbime sa veľmi.
A práveže keď som si myslela že s niekým to bude ono tak to práve nevyšlo.