Má toto dievča o mňa záujem?
Zdravím,
mám tu menší vzťahový problém a otázka je skôr pre ženy - zaujíma ma hlavne ženský pohľad na vec.
Pred pár rokmi som sa na jednej udalosti zoznámil s dievčaťom - všimol som si, ako sa na mňa neustále pozerá a usmieva, tak som ju oslovil. Zistil som však, že mala okolo 17 rokov, navyše medzi nami vekový rozdiel 8 rokov, tak som s ňou nič ďalej nechcel riešiť. Máme spoločné miesta kde sa zvykneme stretnúť - pri takýchto udalostiach sa vždy na mňa usmiala a pozdravila, pár krát sme sa aj porozprávali, no išlo skôr o small-talk.
Na jednej akcii som sa rozhodol ju pozvať von, nad čím som dlho váhal. Jej odpoveď bola neutrálna a od toho momentu sa náš "vzťah" začal ochladzovať - menej úsmevu, niekedy vyhýbanie pohľadom z oboch strán.
Nedávno však mala 18 a stretli sme sa opäť. Vychádzala z budovy, mali sme spoločný smer, tak som išiel za ňou. Po chvíli sa otočila, nadviazala očný kontakt, jemne sa usmiala a pozdravila. Dokonca sa zastavila a stále pozerala na mňa. Chcel som sa jej prihovoriť, no nechcel som pôsobiť otravne a nenapadlo mi, čo by som sa jej opýtal, tak som len opäť pozdravil a šiel ďalej.
Nechcem si namýšľať, ale keď sa stretneme, všímam si, že pozerá mojím smerom - zdá sa mi, že má ku mne sympatie, no jej správanie tomu nie vždy zodpovedá.
Čo by ste poradili - mám ju nabudúce osloviť a porozprávať sa s ňou - čisto len tak kamarátsky? Neviem totižto ako mám chápať, že na mňa pozerá ale zároveň sa mi aj akoby vyhýba.
@billy_jean Dobyjat, 2,3 krat. Zivot nie je roman. Potom sa stazujete, ze sa nemozete zbavit otravneho debila, alebo stalkera, lebo ide presne zmyslanie, ze jej NIE je iba ocakavanie hra na dobyjanie. Alebo ze nie pri sexe je zase iba hra a ty to myslis naozaj nie ... Plus mozno tou nasobnou hrou na dobyjanie si uz v minulosti prisla o vyhovujuceho partnera, ktory bol natolko slusny, ze akceptoval prve nie a uz sa nevratil. A klofla ho ina.
@anonym_31ee41 myslím, že si trafil presne klinec po hlavičke a nejako podobne sa práve cítim.
Na druhú stranu som si spomenul na jednu spolužiačku zo strednej, o ktorú mal záujem jeden chalan, spolužiačka ho najprv nechcela, típek za ňou neustále doliezal až mala na neho nervy nech jej dá pokoj, nakoniec s ním šla von a dnes už majú deti 😀
Bohužiaľ ja nie som z tých, že keď žena povie nie alebo cítim,že nemá záujem tak stále za ňou doliezam pokiaľ nesúhlasí so stretnutím
@anonym_31ee41 myslím, že si trafil presne klinec po hlavičke a nejako podobne sa práve cítim.
Na druhú stranu som si spomenul na jednu spolužiačku zo strednej, o ktorú mal záujem jeden chalan, spolužiačka ho najprv nechcela, típek za ňou neustále doliezal až mala na neho nervy nech jej dá pokoj, nakoniec s ním šla von a dnes už majú deti 😀
Bohužiaľ ja nie som z tých, že keď žena povie nie alebo cítim,že nemá záujem tak stále za ňou doliezam pokiaľ nesúhlasí so stretnutím
@anonym_autor Nie nadarmo sa hovori, ze zena nevie, co chce a neda pokoj, kym to nedosiahne. 🙂
Nie si ubenholfen, však?
@anonym_78fd5e ja pod anonym nickmi nepíšem. Mám len tento a píšem z neho.
@anonym_61e011 už som na predchadzajúce príspevky odpísal, že som ju raz pozval von a jej odpoveď bola neutrálna.
Kontakt samozrejme na ňu mám, len mi príde v tejto situácií blbé jej len tak napísať, keďže posledné mesiace sa vyhýbame/ignorujeme.
My sme si dávnejšie spolu chvíľu písali ale jej odpovede mi prišli také nezaujaté, ale to som vtedy prikladal jej veku
@anonym_autor preto si ťa somnou mýlia, lebo ja mám bohaté skúsenosti s týmito vecami. Aj keď niesom žena ale toto mám od žien: Presne to čo si opísal že keď si ju pozval von, a ona reagovala neutrálne a ostala chladná je jasný nezáujem. Vysvetlenie od žien: Ony sú len milé a my muži si hneď namýšlame. Ženy sa na to veľmi hnevajú. V ich očiach to že len túžime po láske je najhoršie zlo a hneď sme slizkí, úchylní, doterní, zúfalci.
S odmietnutiami nikto nemá tolko skúseností ako ja. Ja už ovládam snáď všetky formy odmietnutí od žien keďže nič iné nezažívam… Takže toto je presne to čo som mal minule ja. Pýtal som sa že keď žena naťahuje ako vyjednávač v americkom filme že kadeco nasľubuje len aby získavala čas, to znamená že nemá chochmes ma poslať do šlaka a dúfa že ma to prestane baviť. To bola odpoveď od žien.
A ďalšia vec čo aj dáva logiku: Kamoška mi hovorieva že “vždy si to otoč” čo znamená že keby o teba mala záujem žena, a chcel by si ju aj ty, otálal by si? Týmto je všetko povedané. Použi tzv. zdravý sedliacky rozum.

@anonym_autor mňa by prešla chuť pri tebe. Ženy majú radi rozhodných mužov, iniciatívnych, čo nebudú rozoberať z každej strany, ale urobia. Nie reči, ale skutky dpč. A áno, dobýjať, raz, dva krát, tri krát. Namiesto vypisovania tu si jej mohol dávno napísať, spýtať sa ako sa má a či by nešla do kina. Ja mám také heslo, že nerozoberaj, lebo rozoberieš a neposkladáš.
@billy_jean Dobyjat, 2,3 krat. Zivot nie je roman. Potom sa stazujete, ze sa nemozete zbavit otravneho debila, alebo stalkera, lebo ide presne zmyslanie, ze jej NIE je iba ocakavanie hra na dobyjanie. Alebo ze nie pri sexe je zase iba hra a ty to myslis naozaj nie ... Plus mozno tou nasobnou hrou na dobyjanie si uz v minulosti prisla o vyhovujuceho partnera, ktory bol natolko slusny, ze akceptoval prve nie a uz sa nevratil. A klofla ho ina.