Má toto dievča o mňa záujem?
Zdravím,
mám tu menší vzťahový problém a otázka je skôr pre ženy - zaujíma ma hlavne ženský pohľad na vec.
Pred pár rokmi som sa na jednej udalosti zoznámil s dievčaťom - všimol som si, ako sa na mňa neustále pozerá a usmieva, tak som ju oslovil. Zistil som však, že mala okolo 17 rokov, navyše medzi nami vekový rozdiel 8 rokov, tak som s ňou nič ďalej nechcel riešiť. Máme spoločné miesta kde sa zvykneme stretnúť - pri takýchto udalostiach sa vždy na mňa usmiala a pozdravila, pár krát sme sa aj porozprávali, no išlo skôr o small-talk.
Na jednej akcii som sa rozhodol ju pozvať von, nad čím som dlho váhal. Jej odpoveď bola neutrálna a od toho momentu sa náš "vzťah" začal ochladzovať - menej úsmevu, niekedy vyhýbanie pohľadom z oboch strán.
Nedávno však mala 18 a stretli sme sa opäť. Vychádzala z budovy, mali sme spoločný smer, tak som išiel za ňou. Po chvíli sa otočila, nadviazala očný kontakt, jemne sa usmiala a pozdravila. Dokonca sa zastavila a stále pozerala na mňa. Chcel som sa jej prihovoriť, no nechcel som pôsobiť otravne a nenapadlo mi, čo by som sa jej opýtal, tak som len opäť pozdravil a šiel ďalej.
Nechcem si namýšľať, ale keď sa stretneme, všímam si, že pozerá mojím smerom - zdá sa mi, že má ku mne sympatie, no jej správanie tomu nie vždy zodpovedá.
Čo by ste poradili - mám ju nabudúce osloviť a porozprávať sa s ňou - čisto len tak kamarátsky? Neviem totižto ako mám chápať, že na mňa pozerá ale zároveň sa mi aj akoby vyhýba.
@billy_jean Dobyjat, 2,3 krat. Zivot nie je roman. Potom sa stazujete, ze sa nemozete zbavit otravneho debila, alebo stalkera, lebo ide presne zmyslanie, ze jej NIE je iba ocakavanie hra na dobyjanie. Alebo ze nie pri sexe je zase iba hra a ty to myslis naozaj nie ... Plus mozno tou nasobnou hrou na dobyjanie si uz v minulosti prisla o vyhovujuceho partnera, ktory bol natolko slusny, ze akceptoval prve nie a uz sa nevratil. A klofla ho ina.
@anonym_31ee41 myslím, že si trafil presne klinec po hlavičke a nejako podobne sa práve cítim.
Na druhú stranu som si spomenul na jednu spolužiačku zo strednej, o ktorú mal záujem jeden chalan, spolužiačka ho najprv nechcela, típek za ňou neustále doliezal až mala na neho nervy nech jej dá pokoj, nakoniec s ním šla von a dnes už majú deti 😀
Bohužiaľ ja nie som z tých, že keď žena povie nie alebo cítim,že nemá záujem tak stále za ňou doliezam pokiaľ nesúhlasí so stretnutím
@anonym_31ee41 myslím, že si trafil presne klinec po hlavičke a nejako podobne sa práve cítim.
Na druhú stranu som si spomenul na jednu spolužiačku zo strednej, o ktorú mal záujem jeden chalan, spolužiačka ho najprv nechcela, típek za ňou neustále doliezal až mala na neho nervy nech jej dá pokoj, nakoniec s ním šla von a dnes už majú deti 😀
Bohužiaľ ja nie som z tých, že keď žena povie nie alebo cítim,že nemá záujem tak stále za ňou doliezam pokiaľ nesúhlasí so stretnutím
@anonym_autor Nie nadarmo sa hovori, ze zena nevie, co chce a neda pokoj, kym to nedosiahne. 🙂
Nie si ubenholfen, však?
@anonym_78fd5e ja pod anonym nickmi nepíšem. Mám len tento a píšem z neho.
@anonym_61e011 už som na predchadzajúce príspevky odpísal, že som ju raz pozval von a jej odpoveď bola neutrálna.
Kontakt samozrejme na ňu mám, len mi príde v tejto situácií blbé jej len tak napísať, keďže posledné mesiace sa vyhýbame/ignorujeme.
My sme si dávnejšie spolu chvíľu písali ale jej odpovede mi prišli také nezaujaté, ale to som vtedy prikladal jej veku
@anonym_autor preto si ťa somnou mýlia, lebo ja mám bohaté skúsenosti s týmito vecami. Aj keď niesom žena ale toto mám od žien: Presne to čo si opísal že keď si ju pozval von, a ona reagovala neutrálne a ostala chladná je jasný nezáujem. Vysvetlenie od žien: Ony sú len milé a my muži si hneď namýšlame. Ženy sa na to veľmi hnevajú. V ich očiach to že len túžime po láske je najhoršie zlo a hneď sme slizkí, úchylní, doterní, zúfalci.
S odmietnutiami nikto nemá tolko skúseností ako ja. Ja už ovládam snáď všetky formy odmietnutí od žien keďže nič iné nezažívam… Takže toto je presne to čo som mal minule ja. Pýtal som sa že keď žena naťahuje ako vyjednávač v americkom filme že kadeco nasľubuje len aby získavala čas, to znamená že nemá chochmes ma poslať do šlaka a dúfa že ma to prestane baviť. To bola odpoveď od žien.
A ďalšia vec čo aj dáva logiku: Kamoška mi hovorieva že “vždy si to otoč” čo znamená že keby o teba mala záujem žena, a chcel by si ju aj ty, otálal by si? Týmto je všetko povedané. Použi tzv. zdravý sedliacky rozum.
@anonym_61e011 už som na predchadzajúce príspevky odpísal, že som ju raz pozval von a jej odpoveď bola neutrálna.
Kontakt samozrejme na ňu mám, len mi príde v tejto situácií blbé jej len tak napísať, keďže posledné mesiace sa vyhýbame/ignorujeme.
My sme si dávnejšie spolu chvíľu písali ale jej odpovede mi prišli také nezaujaté, ale to som vtedy prikladal jej veku
@anonym_autor tak to zbytočne nekomplikuj, kamarátsky sa jej príhovor, ale zatiaľ ju nikam nepozývaj a neskôr uvidíš - napr. Ahoj. Ako sa máš? Je to už dávno od tej akcie./Pamätáš si ešte tu akciu? Bola zaujímavá..
To si ty ?
@anonym_ef1aee veď jasne, že áno. Pred pár rokmi spoznal - znamená min. rok a ona mala 17 znamená, že mala 16. A tu chalanisko sa už rok zaoberá tým istým dookolal, namiesto toho, aby jej povedal, že má o ňo záujem, že sa mu páči a rád by ju pozval ešte raz von. Ale budeme tu rozoberať situáciu z kažej strany. Poďme si to aj nakresliť.
Možno sa dlhšie pozerala len preto, že ťa pozná. A pozdraviť je predsa slušnosť, to nie je vyslovene znak flirtovania.
Vy sa nejak bežne stretávate? Že by ste sa dali do reči, trochu sa spoznali a tam uvidíš, či sú sympatie.
To, že predtým možno nemala taký záujem, neznamená, že teraz nebude mať. Ľudia sa vyvíjajú, menia.
Ak jej chceš napísať, tak niečo konkrétnejšie- ... Ahoj, minule sme sa tak narýchlo stretli, ale nestihli pokecať. Práve ide v kine ...(film), čo keby sme išli?.. (proste napíš niečo bližšie a nie len "niekedy ísť von" )
Prestaň analyzovať každú vetu roky lebo takto nikdy na rande nepôjdeš. Žiadna ďalšia téma ti nepomôže ak sa nezmeníš sám a nenájdeš odvahu.
Dievča pozvi do kina na konkrétny dátum a čas a keď nebude chcieť nechaj ju už na pokoji. Ona by ťa možno aj chcela ale roky čakať na nejakú akciu z tvojej strany?
@blondinka95 a nad tým si škrabem hlavu aj ja. Na jednej sociálnej sieti mi potvrdila žiadosť, potom prišlo pozvanie von z mojej strany a keď som neskôr zistil, že má aj inú sociálnu sieť a poslal som jej aj tam follow, tak ten už nepotvrdila. A teraz otázka že prečo ? Toto mi nedáva vôbec zmysel
@anonym_autor ja na Instagrame nedávam folow nikomu
Z niekdajšieho českého premiéra Pitharta si robili jeho opozičníci, ale aj politickí súpútnici žarty.
Prý:
"Měli bychom ho seznámit, nebo dát dokopy s nějakou čtrnáctiletou holčinou."
"A to proč?"
"No, ten když se k něčemu rozkývá, tak ona už bude dávno plnoletá."
Keď si dospelý muž, normálne, otvorene to na ňu vybal a hotovo.
@yollanda ja ho ani nepoužívan… načo by mi to bolo.
Podľa mňa nemá záujem. Chlapi si zvyknú namyslat, ako sa na nich niekto usmieva a pozerá a pritom je to obyčajná slušnosť, lebo veď dievča musí byť také a onake a kazdemu vyhoviet.. tu neutrálnu odpoveď tiež nenapísal... proste nezajem, keď chceš padnúť na hubu, skus znova, ale za mňa to nemá význam.
Podľa mňa nemá záujem. Chlapi si zvyknú namyslat, ako sa na nich niekto usmieva a pozerá a pritom je to obyčajná slušnosť, lebo veď dievča musí byť také a onake a kazdemu vyhoviet.. tu neutrálnu odpoveď tiež nenapísal... proste nezajem, keď chceš padnúť na hubu, skus znova, ale za mňa to nemá význam.
@kiwi3 tak ja neviem, ale to sa musi zena bud hned zbalit ako frajerka, alebo ked nie, tak rovno ignor? ved pise, ze sa obcas stretavaju pri nejakej prilezitosti, tak nemoze sa jej proste len normalne prihovorit, ako obycajnemu cloveku a podla toho aj moze zistit, aka vlastne je a ci by sa aj jemu pacila inak ako vzhladovo? vsak toto je jak u blbych.. oni si dokonca nejaku dobu cez net aj pisali, ale zas ked nesla hned s nim von, tak koniec.. to rande je jediny sposob, ako si s niekym vobec zacat?
podla mna to cele nema vyznam, lebo on s nou este ani nic nema a uz ma kopec vyhrad voci tomu, ako sa ona chova a ako reaguje, ze sa usmieva a potom nic, alebo ze potom sa zas neusmieva.. doprdele, radsej nech jej da pokoj, lebo takito muzi amen tma.. to nie je iba hanblivost.. to je hadzanie zodpovednosti na druhych za vlastnu neschopnost 😝

@anonym_autor mňa by prešla chuť pri tebe. Ženy majú radi rozhodných mužov, iniciatívnych, čo nebudú rozoberať z každej strany, ale urobia. Nie reči, ale skutky dpč. A áno, dobýjať, raz, dva krát, tri krát. Namiesto vypisovania tu si jej mohol dávno napísať, spýtať sa ako sa má a či by nešla do kina. Ja mám také heslo, že nerozoberaj, lebo rozoberieš a neposkladáš.
@billy_jean Dobyjat, 2,3 krat. Zivot nie je roman. Potom sa stazujete, ze sa nemozete zbavit otravneho debila, alebo stalkera, lebo ide presne zmyslanie, ze jej NIE je iba ocakavanie hra na dobyjanie. Alebo ze nie pri sexe je zase iba hra a ty to myslis naozaj nie ... Plus mozno tou nasobnou hrou na dobyjanie si uz v minulosti prisla o vyhovujuceho partnera, ktory bol natolko slusny, ze akceptoval prve nie a uz sa nevratil. A klofla ho ina.