Má toto dievča o mňa záujem?
Zdravím,
mám tu menší vzťahový problém a otázka je skôr pre ženy - zaujíma ma hlavne ženský pohľad na vec.
Pred pár rokmi som sa na jednej udalosti zoznámil s dievčaťom - všimol som si, ako sa na mňa neustále pozerá a usmieva, tak som ju oslovil. Zistil som však, že mala okolo 17 rokov, navyše medzi nami vekový rozdiel 8 rokov, tak som s ňou nič ďalej nechcel riešiť. Máme spoločné miesta kde sa zvykneme stretnúť - pri takýchto udalostiach sa vždy na mňa usmiala a pozdravila, pár krát sme sa aj porozprávali, no išlo skôr o small-talk.
Na jednej akcii som sa rozhodol ju pozvať von, nad čím som dlho váhal. Jej odpoveď bola neutrálna a od toho momentu sa náš "vzťah" začal ochladzovať - menej úsmevu, niekedy vyhýbanie pohľadom z oboch strán.
Nedávno však mala 18 a stretli sme sa opäť. Vychádzala z budovy, mali sme spoločný smer, tak som išiel za ňou. Po chvíli sa otočila, nadviazala očný kontakt, jemne sa usmiala a pozdravila. Dokonca sa zastavila a stále pozerala na mňa. Chcel som sa jej prihovoriť, no nechcel som pôsobiť otravne a nenapadlo mi, čo by som sa jej opýtal, tak som len opäť pozdravil a šiel ďalej.
Nechcem si namýšľať, ale keď sa stretneme, všímam si, že pozerá mojím smerom - zdá sa mi, že má ku mne sympatie, no jej správanie tomu nie vždy zodpovedá.
Čo by ste poradili - mám ju nabudúce osloviť a porozprávať sa s ňou - čisto len tak kamarátsky? Neviem totižto ako mám chápať, že na mňa pozerá ale zároveň sa mi aj akoby vyhýba.
Nie si ubenholfen, však?
@anonym_78fd5e ak myslíš nejakého používateľa, tak nie. Na tému vzťahy som sa tu dlho nič neopýtal
Nie si ubenholfen, však?
@anonym_78fd5e určite nie, on má iný....taký jednoduchší prejav
Pozvi ju von. Ak ide má zaujem , ak nie nemá a máš vybavené
@anonym_78fd5e určite nie, on má iný....taký jednoduchší prejav
@anonym_62672e príspevok som prebehol cez AI, bol výrazne dlhší, chcel som ho skrátiť. Čiže ak to pôsobí jemne autisticky tak sa ospravedlňujem 🤭
Pozvi ju von. Ak ide má zaujem , ak nie nemá a máš vybavené
@sisska96 no veď ja som ju už raz von pozval, načo mi odpovedala neutrálne. Od tej doby sme sa začali akoby vyhýbať a neviem ako ďalej postupovať. Či proste na ňu zabudnúť alebo sa jej opäť niekedy prihovoriť a potom sa uvidí čo ďalej
To, že sa na teba pozerá, usmieva a udrží očný kontakt môže znamenať sympatiu, rovnako to však môže byť len zdvorilosť a slušnosť. Samotné pohľady nestačia na jednoznačný záver, či má o teba záujem. Ochladenie po tom pozvaní naznačuje, že si nebola istá alebo záujem nebol asi dostatočný, možno niekoho mala. Ak by mala silný záujem, zvyčajne by sa snažila kontakt udržať alebo iniciovať. Neanalyzuj pohľady, pozvi ju von zase, keď sa stretnete na rýchlu kávu a budeš mať jasnejšie 🙂.
@anonym_autor tazko z tohto urcit ci aj v jej pohlade je chemia, skus zahrat nedostupneho, iba sa pozdrav, ci sa nieco zmeni.
Možno má záujem a hanbí sa, možno nemá záujem a je proste priateľská, možno si iba rada užíva záujem bez toho, aby to chcela niekam posunúť... a možno ani sama nevie, veď je mladučká... ná základe tohto ti naozaj nikto nepovie, ale ja byť na jej mieste, nebolo by mi vôbec jasné, že TY máš záujem, keď sa len príležitostne pri náhodnom stretnutí prihovoríš, pozdravíš a ideš ďalej... máš na ňu nejaký kontakt? normálne by som jej napísala, pokecala, zavolala ju von a bude to jasné obojstranne
To, že sa na teba pozerá, usmieva a udrží očný kontakt môže znamenať sympatiu, rovnako to však môže byť len zdvorilosť a slušnosť. Samotné pohľady nestačia na jednoznačný záver, či má o teba záujem. Ochladenie po tom pozvaní naznačuje, že si nebola istá alebo záujem nebol asi dostatočný, možno niekoho mala. Ak by mala silný záujem, zvyčajne by sa snažila kontakt udržať alebo iniciovať. Neanalyzuj pohľady, pozvi ju von zase, keď sa stretnete na rýchlu kávu a budeš mať jasnejšie 🙂.
@billy_jean ako som už písal, pohľady z jej strany sú a bývajú celkom dlhé. Okrem nej žiadne dievča na mňa tak "nezazerá".
Ja som už v príspevku písal, že som ju pozval von a jej odpove´d bola neutrálna a teraz mi príde blbé ju opäť len tak pozvať von. Trochu ma mrzí, že som sa jej naposledy neprihovoril, tiež sa mi páči no mám trému čiže je pre mňa bohužiaľ trochu problém nabrať odvahu a prihovoriť sa jej :/
Na druhú stranu ak ma ozaj ku mne sympatie, prečo aj ona neurobí krok(napr. poslaním žiadosti o follow na insta) alebo nejakým iným spôsobom naznačiť, že má ozaj záujem ?
Možno má záujem a hanbí sa, možno nemá záujem a je proste priateľská, možno si iba rada užíva záujem bez toho, aby to chcela niekam posunúť... a možno ani sama nevie, veď je mladučká... ná základe tohto ti naozaj nikto nepovie, ale ja byť na jej mieste, nebolo by mi vôbec jasné, že TY máš záujem, keď sa len príležitostne pri náhodnom stretnutí prihovoríš, pozdravíš a ideš ďalej... máš na ňu nejaký kontakt? normálne by som jej napísala, pokecala, zavolala ju von a bude to jasné obojstranne
@anonym_61e011 už som na predchadzajúce príspevky odpísal, že som ju raz pozval von a jej odpoveď bola neutrálna.
Kontakt samozrejme na ňu mám, len mi príde v tejto situácií blbé jej len tak napísať, keďže posledné mesiace sa vyhýbame/ignorujeme.
My sme si dávnejšie spolu chvíľu písali ale jej odpovede mi prišli také nezaujaté, ale to som vtedy prikladal jej veku
@anonym_61e011 už som na predchadzajúce príspevky odpísal, že som ju raz pozval von a jej odpoveď bola neutrálna.
Kontakt samozrejme na ňu mám, len mi príde v tejto situácií blbé jej len tak napísať, keďže posledné mesiace sa vyhýbame/ignorujeme.
My sme si dávnejšie spolu chvíľu písali ale jej odpovede mi prišli také nezaujaté, ale to som vtedy prikladal jej veku
@anonym_autor Mne by bolo napr.na začiatku príjemnejšie si písať. Zistíš na čom si a ak bude odpisovať, pozvaniím na tú kávu nič nepokazíš.Vieš,čo také sa môže stať? Max.ťa odmietne.Myslím,že muža-lovca jedno odmietnutie nemôže vykoĺajiť. Táto ryba nezabrala,tak skúsiš inú.Nemáš čo stratiť,iba získať.
@sisska96 no veď ja som ju už raz von pozval, načo mi odpovedala neutrálne. Od tej doby sme sa začali akoby vyhýbať a neviem ako ďalej postupovať. Či proste na ňu zabudnúť alebo sa jej opäť niekedy prihovoriť a potom sa uvidí čo ďalej
@anonym_autor tak kašli na ňu, určite nemá záujem o viac
@anonym_autor viem, čítala som to aj v pôvodnom príspevku, avšak neutrálna odpoveď nie je odmietnutie a pokiaľ následne neprišla žiadna konkrétna iniciatíva, tak možno aj to viedlo k ochladnutiu... ak záujem má, nič tým nepokazíš, bude rada, že sa ozveš a ak záujem nemá, tak nemáš čo pokaziť... jediné 100%-tné je, že ti neskočí do náručia teraz sama, bez toho, aby si niečo konkrétne spravil, prvý krok z jej strany čakať nemôžeš... a či už to dopadne tak alebo onak, aspoň budeš vedieť na čom si...
@anonym_autor tak kašli na ňu, určite nemá záujem o viac
@sisska96 bohužiaľ stále mi vrtá hlavou, možno odmietla len preto, že bola mladá, "zľakla" sa, keď ju pozval von o dosť starší muž a nevedela ako v tej dobe reagovať.. ale to je len môj pohľad
@anonym_autor viem, čítala som to aj v pôvodnom príspevku, avšak neutrálna odpoveď nie je odmietnutie a pokiaľ následne neprišla žiadna konkrétna iniciatíva, tak možno aj to viedlo k ochladnutiu... ak záujem má, nič tým nepokazíš, bude rada, že sa ozveš a ak záujem nemá, tak nemáš čo pokaziť... jediné 100%-tné je, že ti neskočí do náručia teraz sama, bez toho, aby si niečo konkrétne spravil, prvý krok z jej strany čakať nemôžeš... a či už to dopadne tak alebo onak, aspoň budeš vedieť na čom si...
@anonym_61e011 takže ak by som jej teda napísal, tak ako postupovať ? viesť s ňou normálne diskusiu(aj keď neviem vôbec o čom, keďže sa moc nepoznáme) alebo ju hneď po pár správach pozvať von ?
@anonym_61e011 takže ak by som jej teda napísal, tak ako postupovať ? viesť s ňou normálne diskusiu(aj keď neviem vôbec o čom, keďže sa moc nepoznáme) alebo ju hneď po pár správach pozvať von ?
@anonym_autor ja by som nadviazala normálne kamarátsku diskusiu... veď ak sa dobre nepoznáte, tak máte práve milión otázok, čo sa spýtať, aby ste sa spoznali, zoznámili... podľa toho ako bude reagovať už uvidíš, či to niekam smeruje, či ju pozvať von a ak áno, kedy alebo kašľať na to... musíš vnímať a musí to ísť prirodzene... lebo ak si nebude o čom písať, budete sa vedieť rozprávať na rande?
@sisska96 bohužiaľ stále mi vrtá hlavou, možno odmietla len preto, že bola mladá, "zľakla" sa, keď ju pozval von o dosť starší muž a nevedela ako v tej dobe reagovať.. ale to je len môj pohľad
@anonym_autor o dosť starší muž? Keď som mala 17 stretávala som sa s 26 ročným mužom. A keď som mala 18 dala som sa dohromady s mužom (25).
@anonym_autor Mňa by napr.oslovilo niečo vtipné, ak máš zmysel pre humor ,alebo to zahrať na jej jedinečnosť- že na teba pôsobí ako zaujímavý typ ženy a rád by si ju viac spoznal na začiatok pri káve a niečom sladkom. Nejaké litánie by som nepísala.Hlavne sa neboj prípadného odmietnutia.Každej žene lichotí,keď sa niekomu páči a to aj vtedy,ak sa jej nepáčiš.Nebuď ustráchaný, ženy majú radi odvážnych chlapov, nie padavky,čo sa schovávajú keď im nie je opätovaný záujem.O nič nejde.Skúsiš a vyjasní sa ti .
co je neutralna odpoved? co ti presne povedala?
@anonym_autor ja by som napísala: Ahoj, tu ten a ten! Keďže sa nám často stretávajú pohľady, čo sa tak stretnúť na káve?
to skor ona ma dovod rozmyslat, ci mas ty o nu zaujem, ked si taky nemastny neslany.. nechas ju na seba zizat a o nic sa nepokusis okrem jedneho pozvania von, po ktorom nasleduje ignoracia, lebo jej odpoved bola 'neutralna' .. ty si muz, este k tomu aj o dost starsi a bojis sa ju oslovit? ked nemas gule a potrebujes najprv istotu, ze ta urcite chce, tak to radsej nechaj tak, lebo ked uz zacat mas takyto problem, tak neviem, ako chces potom pokracovat
Píšeš, že si o osem rokov starší, čiže 25? Trocha viac energie, ráznosti, s týmto prístupom alá rozvarená cestovina z teba záujem asi moc necíti. Pozval si ju von, tak to dokonči, kontakt na ňu máš. Ja byť na jej mieste, myslím si, že o mňa moc nestojíš.
@anonym_autor počkaj . Pred pár rokmi si zistil že mala 17r, teraz nedávno mala 18r. Čo je pes? 🤔😃 Že starne 7x rýchlejšie ako človek.
@anonym_autor o dosť starší muž? Keď som mala 17 stretávala som sa s 26 ročným mužom. A keď som mala 18 dala som sa dohromady s mužom (25).
@billy_jean tak prišlo mi to vtedy dosť blbé randiť s dievčaťom, čo je neplnoleté a ešte navyše 8 ročný rozdiel. Predsa čo sa len týka samotného života tak sme niekde inde - teoreticky ja som niekto kto je po výške, rieši prácu a podobné dospelácke záležitosti, pričom jej "najväčší" problém bol alebo ešte je či má hotovú domácu úlohy do školy
@anonym_autor Mňa by napr.oslovilo niečo vtipné, ak máš zmysel pre humor ,alebo to zahrať na jej jedinečnosť- že na teba pôsobí ako zaujímavý typ ženy a rád by si ju viac spoznal na začiatok pri káve a niečom sladkom. Nejaké litánie by som nepísala.Hlavne sa neboj prípadného odmietnutia.Každej žene lichotí,keď sa niekomu páči a to aj vtedy,ak sa jej nepáčiš.Nebuď ustráchaný, ženy majú radi odvážnych chlapov, nie padavky,čo sa schovávajú keď im nie je opätovaný záujem.O nič nejde.Skúsiš a vyjasní sa ti .
@anonym_78fd5e mne je hlavne trochu trápne ju opäť pozývať von, keď som ju volal vtedy a jej odpoveď bola neutrálna. Ak som teda pochopil správne, tak tie jej pohľady a úsmevy smerom na mňa majú značiť sympatie ku mne - prečo ale potom nepovedala rázne "áno" keď som ju volal von ?
co je neutralna odpoved? co ti presne povedala?
@anonym_2a3e4f už si to presne nepamätám, ale niečo v zmysle "neviem či budem môcť", pri čom som nenavrhol presný termín, iba som sa jej opýtal či by mala záujem ísť von
@anonym_autor ja by som napísala: Ahoj, tu ten a ten! Keďže sa nám často stretávajú pohľady, čo sa tak stretnúť na káve?
@anonym_576260 toto znie veľmi zaujímavo, vďaka za inšpiráciu 🙂
@anonym_78fd5e mne je hlavne trochu trápne ju opäť pozývať von, keď som ju volal vtedy a jej odpoveď bola neutrálna. Ak som teda pochopil správne, tak tie jej pohľady a úsmevy smerom na mňa majú značiť sympatie ku mne - prečo ale potom nepovedala rázne "áno" keď som ju volal von ?
@anonym_autor Lebo je možno hanblivá, zdržanlivá, potrebovala v sebe spracovať tvoj záujem.Alebo si nebola istá,či sa jej páčiš.Možno čakala na ďalšie ''dvorenie'',ale už neprišlo.Keď to na n̈u vybalíš,aspoň budeš konečne vedieť na čom si.Neboj sa toho a poteší,ak dáš neskôr vedieť , ako to vypálilo.Veĺa šťastia!
to skor ona ma dovod rozmyslat, ci mas ty o nu zaujem, ked si taky nemastny neslany.. nechas ju na seba zizat a o nic sa nepokusis okrem jedneho pozvania von, po ktorom nasleduje ignoracia, lebo jej odpoved bola 'neutralna' .. ty si muz, este k tomu aj o dost starsi a bojis sa ju oslovit? ked nemas gule a potrebujes najprv istotu, ze ta urcite chce, tak to radsej nechaj tak, lebo ked uz zacat mas takyto problem, tak neviem, ako chces potom pokracovat
@reanda skôr ide o to, že sa mi tiež dosť páči a celkovo pri dievčatách, ktoré sa mi páčia mám jednoducho stres a bohužiaľ som ako z planéty opíc. V týchto veciach hanblivý a neskúsený 😢

Nie si ubenholfen, však?