Má výška vplyv na príťažlivosť mužov?
Pozdravujem
Je u žien veľmi dôležitá výška muža? Je možné ak má chlap výšku pod priemer (170-175cm) že je menej fyzicky príťažlivý?
Každá žena s ktorou som sa rozprával mi povedala že jej budúci partner musí mať minimálne 185cm ináč nie je fyzický príťažlivý aj keď je vyzorovo pekný.
Moja jediná podmienka na výšku je, aby nebol nižší odo mňa. Mám 163 cm. čiže vlastne chlapov nižších odo mňa moc neni. 😆 Prvodojmovo mám iné odpudzovače, nie výšku. Napr. hnilé či chýbajúce zuby, dlhé zažltnuté nechty 🤢, mulet... hovorenie v nárečí, módne kombo: ladvinka+sandále a iné. 😅
Ja neviem, mam nizkeho kamarata a zien ma na kazdy prst 10 asi, takze je to zrejme charizme..,
@patrikjames pre mňa je u druhej polovičky podstatnejšie, to čo má v hlave, ako sa správa k druhým, emocionálna stránka osobnosti. Či poznáš základy slušného správania. Čiže, ak toto máš, môžeš mať aj 150cm.☺️Ale ak sa s prepáčením správaš ako chuj, tak ti nepomôže, ani 190cm. Za mňa toľko. Jednoducho sú podstatnejšie charakteristiky človeka, ako výška a výzor.
@patrikjames pre mňa je u druhej polovičky podstatnejšie, to čo má v hlave, ako sa správa k druhým, emocionálna stránka osobnosti. Či poznáš základy slušného správania. Čiže, ak toto máš, môžeš mať aj 150cm.☺️Ale ak sa s prepáčením správaš ako chuj, tak ti nepomôže, ani 190cm. Za mňa toľko. Jednoducho sú podstatnejšie charakteristiky človeka, ako výška a výzor.
@kvetinka_2 presne tak 🙂
Musí byť aspoň o niečo vyšší.. samozrejme sú aj iné veci podstatne nie len výška. Mám 162cm a muž má cez 180cm
Svet je už fakt povrchný

@patrikjames Ja mám 165 a ak chlapec nemá nad 190cm, tak sa na neho ani nepozriem…Nízki muži sú pre mňa antisexy…Proste nie…
@nikoletta1712 Ja to mám tiež tak. U mňa je to presne ako píšeš. Sa na neho ani nepozriem 😀
A nemôžem za to, je to prirodzene vo mne, taký blok voči mužom nižšieho vzrastu.