icon

Má význam pokračovať vo vzťahu po 3-ročnej nevere?

27. jún 2025

Ahojte, môj priateľ s ktorým som bola 15 rokov si našiel inú, ťahali to spolu tretí rok.. Posledný rok oficiálne... Rozišiel sa so mnou kvôli nej, je od neho o dosť mladšia, ale úplne sa i tak neodstrihol ani od nášho vzťahu. On sa k nej presťahoval, dovolenky atd... Ale nie je 100% ani s nou..myslím že nie je si istý úplne ani tým vzťahom... Vraj ma ma rad.... Ale neviem ci ma miluje... Možno len tu istotu a, stabilitu... Stále ho milujem.. Su to roky.. Viem, ze ma odsúdite.. Sebahodnota... Len on sa uplne neodstrihol ani odo mňa..nechápem prečo??? Keď ma ju... Ak by sa chcel vrátiť.. Myslíte ma taky vztah vôbec ešte význam?Prosím komenty hejtujuce mi nepíšte.. Samu ma to trápi...

autor
27. jún 2025
@zuzanita1609

Taký chlap si nezaslúži ani tému na koňovi,keď vedel toto spraviť. Roky,čas ide,ale záleží na postoji ,ako sa k tomu postavíš ty sama. Tebe ublížil,nevenovala by som mu ani myšlienku. Keď odpustíš ,urobí to znova a len ty budeš ako v začarovanom kruhu. Čím skôr to ukončíš,tým lepšie hlavne pre teba. Ľudia sa môžu mať aj lepšie, keby nabrali odvahu zmeniť veci.

@zuzanita1609 áno viem, vďaka chce to čas

prasiatko30
27. jún 2025

Zabudni na neho - natahuje ta s on sedi na dvoch stolickach. Je jedno ci ona sa na neho nastvala alebo nie. Zi tvoj vlastny zivot nezavisle od jedneho debila

enmery
27. jún 2025

Tvoj mozog si vyhodnotí všetko tak, aby Ťa ochránil a prežila si. Čize aj vyhodnotí, že zistil, že urobil chybu, keď od Teba odišiel. Naš mozog nás má udržať nažive a máme prežiť, je to zakódovane už od praveku. Hoci aj v sebaklame. Fakt je ten, že k Tebe sa vracia,lebo ako vidíš, ona naňho nereaguje. Ani na jeho lajky/toto ľudstvo je v prdeli s celými týmito lajkami/. Vieš, ak by si si zlomila nohu na odľahlej hore a mala pri sebe chlast, pila by si ho, aby si otupila bolesť. Druhá možnosť je síce razna, ale bolestivá náprava kosti. Ano,boli to,ale len pár sekúnd. Opijat si mozog sebaklamom bolí oveľa viac a liečba trvá dlhšie. Paradoxne väčšiu hodnotu by si uňho mala,keby Ťa nespoznal a doslova si ho odstrihla zo dňa na deň akoby bol hmyz.

maminkadeticiek
27. jún 2025

Boze kam az zena dokaze klesnut...Toto je nekonecne ubohe,to naozaj dokaze len zena sa takto ponizovat.Strasne zufala zena 🙈

autor
27. jún 2025

Nie su v komunikácii, neviem, ci ho to trápi alebo nie..tým, ze ona je úplne ticho.. Mali naplánované leto....

zuzanita1609
27. jún 2025

Poslať k vode, není jediný na Zemi a váž si samú seba. Nerieš. Má vari "zlatého falusa"? 🤨

autor
27. jún 2025
@enmery

Tvoj mozog si vyhodnotí všetko tak, aby Ťa ochránil a prežila si. Čize aj vyhodnotí, že zistil, že urobil chybu, keď od Teba odišiel. Naš mozog nás má udržať nažive a máme prežiť, je to zakódovane už od praveku. Hoci aj v sebaklame. Fakt je ten, že k Tebe sa vracia,lebo ako vidíš, ona naňho nereaguje. Ani na jeho lajky/toto ľudstvo je v prdeli s celými týmito lajkami/. Vieš, ak by si si zlomila nohu na odľahlej hore a mala pri sebe chlast, pila by si ho, aby si otupila bolesť. Druhá možnosť je síce razna, ale bolestivá náprava kosti. Ano,boli to,ale len pár sekúnd. Opijat si mozog sebaklamom bolí oveľa viac a liečba trvá dlhšie. Paradoxne väčšiu hodnotu by si uňho mala,keby Ťa nespoznal a doslova si ho odstrihla zo dňa na deň akoby bol hmyz.

@enmery čítala som jeho správy, kde jej lásku vyznaval, doslova doliezal, organizoval program.. Ona ho dlhodobo odmietala... Ale nakoniec ju presvedčil.... Len nerozumiem prečo mňa potrebuje udržiavať.. Roky, stabilita, istota, alebo nie je presvedčený ani tam.. Keby je tam všetko ok... Tak zrejme by sa nevracal

ukgirls
27. jún 2025

ak by sa chcel vratit... keby chcel uz sa vrati ... treba ho uplne odstrihnut zo zivota -nekontaktovat nesledovat nechat ho mladej nech podvadza ju a ty si najdi takeho,co si ta bude vazit

deti95060810
27. jún 2025

aha tak asi nie sú v kontakte... nevadí - tvoj neverník už isto hľadá ďalšiu...

motylik2559
27. jún 2025

Ahoj, ako prepac, ale naco riesis,ze preco sa od teba neodstrihol, ked ta 3 roky podvadzal aj odisiel? Co chces od nas pocut???? No si blba, lebo ty si sa mala definitivne odstrihnut uz davno a neriesit jeho zmyslanie🙄🙏 Ja neviem, ale pooravde, mne pride,ze zeny, ktore dokazu milovat niekoho po dlhodobej nevere, to uz predsa nemozu toto nazyvat laskou k nemu, ale posadnutostou! Ty radsej nadobudni lasku k sebe, neries jeho chujoviny v hlave a odstrihni sa uz konecne🙄

viestta
27. jún 2025

Zeno, ty ho normalne obhajujes, ty z neho normalne robis chudacika, ktory nevedel co robil, ked ta 3 roky podvadzal, doliezal tamtej. Ja neviem, ale derie sa mi do klavesnice, ze ty si ho hadam aj zasluzis. Ako trest za nedostatok rozumu...

eviq
27. jún 2025

Odstrihnut, odstrihnut....✂️😇

twinflame
27. jún 2025

Autorka, nolen napis tu zo 3 argumenty, preco mu davas do ruk tu moc rozhodovat o tvojom zivote. Keby sa on chcel vratit, co by som mala urobit … je presne ten pristup - on ma v rukach tromf a ja cakam na jeho rozhodnutie

isis234
27. jún 2025

Ak by ťa lúbil, neodíde za inou. Vedel, že má dieťa. Chýba mu dieťa? Prečo to urobil?
"Oneskorená puberta" nech sa rozhodne. S kým chce žiť. S tebou? Ak nie, všetky veci mu zbal, zober kľúče, vymeň zámok a viac ho nepoznaj. Nie si handra, ktorú odhodí, kedy sa mu zachce. Bolí to. Ale maj k sebe úctu. On nie je muž do spoločnej domácnosti.
Dúfam že sa nechceš takto trápiť celý život.
Choď sa kamarátkami na výlet, na kávu, zabaviť a naňho nemysli.

maca1984
27. jún 2025

Ty budeš asi ako tá " z trblietkami " 🙈
Rok rieši neveru a vlastne nerieši.

zuzubb007
27. jún 2025

Fuj to ako vážne si vieš predstaviť s nim robit dačo v posteli?grciam grciam fuj, ani by som sa s ním nebavila, nemáte deti, to si naozaj chudera čo sa nevie spamätať, prepáč za úprimnosť ale toto je úplne dno všetkého, mohol by mi ruže nosiť každý deň toto by som v živote ani neuvažovala odpustiť ani keby mam s ním 5 deti

romiada
27. jún 2025

Nie a ešte raz NIE!

bielasovicka
27. jún 2025
@zuzubb007

Fuj to ako vážne si vieš predstaviť s nim robit dačo v posteli?grciam grciam fuj, ani by som sa s ním nebavila, nemáte deti, to si naozaj chudera čo sa nevie spamätať, prepáč za úprimnosť ale toto je úplne dno všetkého, mohol by mi ruže nosiť každý deň toto by som v živote ani neuvažovala odpustiť ani keby mam s ním 5 deti

@zuzubb007 👍👍

cimage
27. jún 2025

Nemate spolu deti, chvala bohu, tak sa spamataj a posli ho co najskor do teplych krajin (prdele). 3roky ta podvadza a ty cela stastna, ze on ta chce. Nie, nechce, len ona mu dala kosom, tak si dobra aj ty. Keby mu odpustila, tak sa na teba vysere. Ty mas teraz sancu to ukoncit a zacat budovat nieco nove. Preco nechas zo seba robit handru? Nevazi si ta, nemiluje, si len nahrada, lebo nechce byt sam.

natalifatali
27. jún 2025

Určite to význam nemá

romiada
27. jún 2025

Keď píšeš že si racionálna a pragmaticka, tak prosím naškrab všetko to racio co Ti ostáva a kopni ho definitívne do gúľ. Aj keby sa s diamantmi a srdcom na dlani vrátil, už tam stále bude tieň tej ženy ,ktorá ho kopla do prdele. Uč sa od nej ! Paradoxne ona to vyhrala keď s ním nieje! Nerozhodný chumaj zraňuje viac ako frajer-sukničkar o ktorom vie celé mesto. Lebo u toho nerozhodneho chudáčika si raz hore raz dole. To je druh manipulácie, ktorý Ti zabije roky života a necháva Ťa v permanentnom strese.

komplikovana
27. jún 2025

Teba nemusi zaujimat, preco sa neodstrihol. Lebo je zbabelec. Vies o tom, ze aj ty mas pravo rozhodnut sa za seba, aky bude tvoj zivot. Nenechaj inych rozhodovat o tebe. Urob vlastne rozhodnutie. Odstrihni sa uplne. Bude to bolestive, ale casom sa rana zahoji. Uvidis, ze sa ti ulavi a budes na seba hrda. Ja ti silno drzim palce. Zameraj sa na seba, a sebe poloz otazku co chces od zivota. Jeho zivot a rozhodnutia uz neries.

momo00
27. jún 2025

Autorka, mne sa zdá, že on prišiel naspäť k tebe, keď ho tamtá vykopal. Ako inak by si vedela, že jej lajkuje fotky? Ty si takto naozaj spokojná? Tri roky ťa povádzal ( teda dva a 1 rok žil s ňou) a ty si myslíš, že sa chce k tebe vrátiť? Keby ho ona nevyhodili kôli tomu, že ste stále v kontakte, tak by boli stále spolu. Tak sa ho na rovinu spýtaj, či chce byť s tebou alebo nie. Prečo by si mala čakať neviem ani ako dlho na to ako sa rozhodne. Neviem koľko rokov máš, no celkom by som to chcela vedieť.

autor
27. jún 2025

Viem dievčatá ze mate pravdu, len pre mňa nepochopiteľné.. Ze teda je so mnou iu v kontakte i napriek tomu, ze bol s ňou... Ved ked bol spokojný tamal ostať tam...

andreakg
27. jún 2025

Och to je naozaj veľmi zúfalé,tak keď sa mu ona neozve,asi má väčšiu seba hodnotu ako ty,tak on vie,že ty ho rada privitaš s otvorenou náručou, smutné.

autor
27. jún 2025

Zistila som ze ju teraz opäť kontaktoval, viem, ze to musím uzavrieť

komplikovana
27. jún 2025

mila autorka, fakt ho neries. Ukazal ti, ze je to uboziak, co nedokaze stat ani za svojim slovom. Mas tu moc zatvorit za tym vsetkym dvere raz a nazdy a nemusis na nic cakat. Treba iba urobit rozhodnutie. Sustred sa na seba - preco sa tak chovam? Preco mam problem sa odputat od cloveka co ma nemiluje? Coho sa bojim? Neklamem samu seba? tych otazok je vela, na tie sa zameraj.

miniatura14
27. jún 2025

On sa k tebe nevrátil kvôli tomu, že sa nevie rozhodnúť a možno ľúbi teba. On sa vrátil len z pohodlnosti, aby bol aspoň s niekým, kým mu nová odpustí a zoberie ho späť. Preto sa celý ten čas neodstrihol od teba, nechával si ťa ako zadné vrátka, čo keby náhodou. Nie kvôli tomu, že ťa ľúbi. Nikdy by neodišiel za inou, ak by ťa ľúbil. Zbytočné nádeje si robíš.

autor
28. jún 2025
@miniatura14

On sa k tebe nevrátil kvôli tomu, že sa nevie rozhodnúť a možno ľúbi teba. On sa vrátil len z pohodlnosti, aby bol aspoň s niekým, kým mu nová odpustí a zoberie ho späť. Preto sa celý ten čas neodstrihol od teba, nechával si ťa ako zadné vrátka, čo keby náhodou. Nie kvôli tomu, že ťa ľúbi. Nikdy by neodišiel za inou, ak by ťa ľúbil. Zbytočné nádeje si robíš.

@miniatura14 zistila som ze ju včera opäť kontaktoval on prvý... Viem, ze to musím uzavrieť

autor
28. jún 2025
@miniatura14

@miniatura14 ale písal len vlažne... I keď poslal i srdce... Ona reagovala veľmi stroho... Tak neviem, ci ho to nakopne k činu alebo tiež rezignoval... Viac nepísali..