icon

Má význam pokračovať vo vzťahu po 3-ročnej nevere?

27. jún 2025

Ahojte, môj priateľ s ktorým som bola 15 rokov si našiel inú, ťahali to spolu tretí rok.. Posledný rok oficiálne... Rozišiel sa so mnou kvôli nej, je od neho o dosť mladšia, ale úplne sa i tak neodstrihol ani od nášho vzťahu. On sa k nej presťahoval, dovolenky atd... Ale nie je 100% ani s nou..myslím že nie je si istý úplne ani tým vzťahom... Vraj ma ma rad.... Ale neviem ci ma miluje... Možno len tu istotu a, stabilitu... Stále ho milujem.. Su to roky.. Viem, ze ma odsúdite.. Sebahodnota... Len on sa uplne neodstrihol ani odo mňa..nechápem prečo??? Keď ma ju... Ak by sa chcel vrátiť.. Myslíte ma taky vztah vôbec ešte význam?Prosím komenty hejtujuce mi nepíšte.. Samu ma to trápi...

sabi1223
29. jún 2025

Rozumiem len keby ta ľúbil na druhu ani nepozrie nie este s nou spávať, rozišiel sa s tebou a siel za nou to je dobry dôkaz co si pre neho znamenala aj ked ste spolu boli dlho

sabi1223
29. jún 2025

A ty s nim chces ostat? Vies mu odpustiť ze mal druhý vzťah popri vašom a opustil ta pre inú?

autor
29. jún 2025
@sabi1223

Rozumiem len keby ta ľúbil na druhu ani nepozrie nie este s nou spávať, rozišiel sa s tebou a siel za nou to je dobry dôkaz co si pre neho znamenala aj ked ste spolu boli dlho

@sabi1223 samozrejme že to sa odpustiť nedá, doživotná nedôvera.... Vztah po rokoch je iný ako na začiatku.... My sme moc intímne uz spolu nefungovali....je mi ťažko keď nato myslím....

minutka
29. jún 2025

S tebou je v kontakte, aby mal zadne vratka. Peknu rohozku zo seba sama robis. Az sa mi verit nechce, ze tato diskusia je pravdiva. Mozu byt zeny tak naivne a hlupe?

sova7
29. jún 2025
@minutka

S tebou je v kontakte, aby mal zadne vratka. Peknu rohozku zo seba sama robis. Az sa mi verit nechce, ze tato diskusia je pravdiva. Mozu byt zeny tak naivne a hlupe?

@minutka ona je strasne jednoduchá a hlupucka. Nechápe nič chce len počuť že je to ok a môže s ním ostať. Boji sa že by ju nikto nechcel aj zostať sama. Je mi jej aj ľúto nacvicuje s ňou lebo môže

sabi1223
29. jún 2025

Myslím ze sama vies ze bez dôvery sa nic budovať neda, hlavne on sa nikdy nezmeni, si pre neho iba chudera s ktorou môže počítať nech urobí čokoľvek. chapem ze mas strach ostat zrazu sama po toľkých rokoch ale dôležité je tvoje stastie nie to preco on udržuje kontakt s jednou alebo druhou. Ľahko sa radi, nastastie som v podobnej situácii nebola ale mozno skús psychoterapiu mozno ti pomôže získať nadhľad a mozno aj so sebahodnotou

sabi1223
29. jún 2025
@sabi1223

Myslím ze sama vies ze bez dôvery sa nic budovať neda, hlavne on sa nikdy nezmeni, si pre neho iba chudera s ktorou môže počítať nech urobí čokoľvek. chapem ze mas strach ostat zrazu sama po toľkých rokoch ale dôležité je tvoje stastie nie to preco on udržuje kontakt s jednou alebo druhou. Ľahko sa radi, nastastie som v podobnej situácii nebola ale mozno skús psychoterapiu mozno ti pomôže získať nadhľad a mozno aj so sebahodnotou

A tebe neprekážalo ze po toľkých rokoch ani svadba ani deti nic? Byt mate na hypo spoločný?

maruskat
29. jún 2025

Áno...to ti verím,ale ani a nou to pobluznenie nie je určite...3ročme

retatka
29. jún 2025

Autor a čo si čakala keď ste spolu intímne nefungovali ?Mali ste nefunkčný vzťah a bolo otázkou času, kým si nájde inú, kde to bude intímne fungovať .Zachoval sa ako chrapúň, ako o ženu nemal o teba záujem, mal to ukončiť a nie roky sedieť na dvoch stoličkách .Preboha neponižuj sa toľko .
Koľko máte rokov ?
Prečo sa bojíš samoty ?Veď tento život s ním keď ostaneš ťa zniči .Nebude táto, najde inú a ty budeš žiť roky v ilúzii a čakať ako psík ?Chceš si takto premrhať svoj jediný život ?

ericka168
29. jún 2025

Prepáč ,ale keď jej aj teraz lajkuje foto nič si neuvedomil je s tebou lebo ma kde byť ty ho toleruješ,ale uvidíš keď sa ona ozve pôjde zas za ňou ďalšie sklamanie pre teba. Keby si uvedomil tak by ti zniesol aj modré z neba a ju by vymazal zo svojho života a nie sledoval ju na fb ..Je to určite ťažké pre teba ale netrp toto nezaslúži si ta posli ho kade ľahšie.. ver ze čaká na teba niekto kto si ta zaslúži a je jedno aký vek máš😏

autor
27. aug 2025
@maruskat

Áno...to ti verím,ale ani a nou to pobluznenie nie je určite...3ročme

@maruskat momentálne sa vrátil.... Myslím že si uvedomíl co spravil.. Myslím že je koniec medzi nimi

anonym_3d4aa4
27. aug 2025

@anonym_autor
Takze si ho vzala naspat? Byvate spolu? Nebojis sa, ze zase sa objaví nejaka a zduchne ako vietor? A ty budes len cakat a cakat, zivot si premrhas ?

staromodna
27. aug 2025

V tom momente, keď sa ty odstrihnes, bude ta to bolieť, ale ten pocit slobody a odpustenia, ktorý nasleduje je na neopisanie. Po rokoch sa budeš cítiť šťastne, že si sa zbavila tiaze, ktorú si ty sama na sebe nesies. Ak očakávaš, že krok urobí on, si na omyle. Nikdy neurobí krok, pretože jemu tento stav vyhovuje. Ak mu to nevyjde s nou, príde za tebou a toto očakávaš od svojho života? Robiť rohozku jednému chlapovi? Je to stále len priateľ a nie manžel. Žena spamätaj sa a nerob zlé meno ženám. Ty potrebuješ sa nájsť a to s nim pripnutym na chrbte nepôjde.

anonym_652c39
27. aug 2025
@anonym_autor

@maruskat momentálne sa vrátil.... Myslím že si uvedomíl co spravil.. Myslím že je koniec medzi nimi

@anonym_autor uvedom si ze si zodpovedná za svoje stastie iba ty sama. A ked budes o 5 rokov plakat ze si zahodila 20 rokov s niekým co ta nikdy nemiloval a stale riešil iné ženy tak uz bude neskoro. On si este môže nájsť ženu mladšiu v 40tke a mat deti ale ty tolko šancí uz mat nebudeš. Prajem ti nech sa spamatas a nájdeš stastie nie iba pohodlnosť a zvyk

enmery
27. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Myslím, že si prd uvedomil, tá ina neskákala ako chcel, vyhodila ho a odrazu u Teba má 200% istotu, ze každej blbosti od neho uveríš. Mne je Ťa normálne v dobrom ľúto. Musela si mat smutné detstvo bez nulovej skutočnej lásky otca či dedka. A vzor, ako sa ma správať k svojej vysnívanej žene skutočný chlap.

autor
29. aug 2025
@enmery

@anonym_autor Myslím, že si prd uvedomil, tá ina neskákala ako chcel, vyhodila ho a odrazu u Teba má 200% istotu, ze každej blbosti od neho uveríš. Mne je Ťa normálne v dobrom ľúto. Musela si mat smutné detstvo bez nulovej skutočnej lásky otca či dedka. A vzor, ako sa ma správať k svojej vysnívanej žene skutočný chlap.

@enmery áno skončila to s nim ona, lebo zistila, ze udržiava kontakt i so mnou.. Viem, ze robím chybu... Tak mu ona dala ultimátum....bud ona alebo ja.... Ostal so mnou, ale co sa mu v hlave melie netuším.....ak ju tak miluje nerozumiem prečo ostal tu ked ma možnosť i inú... Viem ze robím chybu, stále premýšľam ako to ukončiť... Neviem, ci ju ma, stále v hlave...

autor
29. aug 2025
@enmery

@enmery skutočný chlap.
áno skončila to s nim ona, lebo zistila, ze udržiava kontakt i so mnou.. Viem, ze robím chybu... Tak mu ona dala ultimátum....bud ona alebo ja.... Ostal so mnou, ale co sa mu v hlave melie netuším.....ak ju tak miluje nerozumiem prečo ostal tu ked ma možnosť i inú... Viem ze robím chybu, stále premýšľam ako to ukončiť... Neviem, ci ju ma, stále v hlave...

autor
29. aug 2025
@anonym_652c39

@anonym_autor uvedom si ze si zodpovedná za svoje stastie iba ty sama. A ked budes o 5 rokov plakat ze si zahodila 20 rokov s niekým co ta nikdy nemiloval a stale riešil iné ženy tak uz bude neskoro. On si este môže nájsť ženu mladšiu v 40tke a mat deti ale ty tolko šancí uz mat nebudeš. Prajem ti nech sa spamatas a nájdeš stastie nie iba pohodlnosť a zvyk

áno skončila to s nim ona, lebo zistila, ze udržiava kontakt i so mnou..Viem, ze robím chybu... Tak mu ona dala ultimátum....bud ona alebo ja.... Ostal so mnou, ale co sa mu v hlave melie netuším.....ak ju tak miluje nerozumiem prečo ostal tu ked ma možnosť i inú... Viem ze robím chybu, stále premýšľam ako to ukončiť... Neviem, ci ju ma, stále v hlave...

autor
29. aug 2025
@staromodna

V tom momente, keď sa ty odstrihnes, bude ta to bolieť, ale ten pocit slobody a odpustenia, ktorý nasleduje je na neopisanie. Po rokoch sa budeš cítiť šťastne, že si sa zbavila tiaze, ktorú si ty sama na sebe nesies. Ak očakávaš, že krok urobí on, si na omyle. Nikdy neurobí krok, pretože jemu tento stav vyhovuje. Ak mu to nevyjde s nou, príde za tebou a toto očakávaš od svojho života? Robiť rohozku jednému chlapovi? Je to stále len priateľ a nie manžel. Žena spamätaj sa a nerob zlé meno ženám. Ty potrebuješ sa nájsť a to s nim pripnutym na chrbte nepôjde.

@staromodna áno skončila to s nim ona, lebo zistila, ze udržiava kontakt i so mnou.. Viem, ze ona mu nepíše,je ticho, ona ho nakontaktuje... Viem, ze robím chybu... Ci on bude, vyzerá ze je to skončené, ale co ma v srdci neviem.. Tak mu ona dala ultimátum....bud ona alebo ja.... Ostal so mnou, asi istota, neviem ci uvedomenie... ale co sa mu v hlave melie netuším.....ak ju tak miluje nerozumiem prečo ostal tu ked ma možnosť i inú... Viem ze robím chybu, stále premýšľam ako to ukončiť... Neviem, ci ju ma, stále v hlave...

autor
29. aug 2025

Čítam rôzne psychologické články, keď sa muz v rokoch zamiluje do mladšej a predsa sa vráti domov, názor psychológa tiež nie je jednostranný, viem, ze každá, ktorá nie ste v tejto situácii povie zbalit kufre a vyhodiť... Stále sa mi premietajú roky života s ním ... Ak by to s nou ukončil definitívne aj keď viem, ze to bude ťažké, ale možno by som to skúsila. Dajú sa obnoviť city u muza ak bol citivo už pri inej žene?... viem ze rad ma ma ale uz tak inak... ? Samozrejme ze ma to láme definitívne aj seknut s nim.

sova7
29. aug 2025
@anonym_autor

Čítam rôzne psychologické články, keď sa muz v rokoch zamiluje do mladšej a predsa sa vráti domov, názor psychológa tiež nie je jednostranný, viem, ze každá, ktorá nie ste v tejto situácii povie zbalit kufre a vyhodiť... Stále sa mi premietajú roky života s ním ... Ak by to s nou ukončil definitívne aj keď viem, ze to bude ťažké, ale možno by som to skúsila. Dajú sa obnoviť city u muza ak bol citivo už pri inej žene?... viem ze rad ma ma ale uz tak inak... ? Samozrejme ze ma to láme definitívne aj seknut s nim.

@anonym_autor ak by si mal muz vyberať medzi mnou a inou ženou sama ho pobalim a pošlem jej ho. Názor žien ani psychológa by ma nezaujímal je to môj život. Potrebuješ si obhájiť svoju závislosť na kurevnikovi ok. Kvalita vzťahu tvojho života je v tvojich rukách ak si šťastná spokojná kvitnes teší ťa chlap ktorý nepotrebuje k životu iba teba smelo do toho. Mne by tieto zvyšky po niekom inom nestačili

enmery
29. aug 2025

Je mi Ťa úprimne ľúto. Raz to pochopíš prečo, ale roky a život už budeš mať v prdeli kvôli svojej HLÚPOSTI.

misiak7777
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ver tomu, že ak ho ona zoberie na milosť, v tej sekunde ťa opustí

autor
29. aug 2025
@misiak7777

@anonym_autor ver tomu, že ak ho ona zoberie na milosť, v tej sekunde ťa opustí

@misiak7777 vieš čomu nerozumiem, mali sme situáciu... Rozišli sa už raz... Potom sa dali dokopy.. A on so mnou stále udržiava kontakt.... Ochotný mi pomáhať atď... Nerozumiem načo to robí?? ... Myslím, ze teraz je to tam definitívne. Ona ho určite nekontaktuje ani on ju.. Ano ona je pevnejšia ako ja, poslala ho do riti...

enmery
29. aug 2025
@anonym_autor

@misiak7777 vieš čomu nerozumiem, mali sme situáciu... Rozišli sa už raz... Potom sa dali dokopy.. A on so mnou stále udržiava kontakt.... Ochotný mi pomáhať atď... Nerozumiem načo to robí?? ... Myslím, ze teraz je to tam definitívne. Ona ho určite nekontaktuje ani on ju.. Ano ona je pevnejšia ako ja, poslala ho do riti...

@anonym_autor Ak nebude ona, bude iná. Teba rád nemá. Ako som písala, preserieš si život a roky kvôli mužskej nule. Si preňho handra. Žiadne city. Môže naTebe drevo lámať. Mala by si ho poslať do pixe a ty k psychológovi. Niečo je u Teba veľmi poškodené. Ďalší stratený a smutný život ženy, ktorá si všetko uvedomí až na smrteľnej posteli. RIP.

misiak7777
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor čomu nerozumieš? Že si jeho handra, ktorá mu vždy odpustí??? Tá druhá má svoju hrdosť a keď zistila, že píše aj tebe, tak ho vykopla zo svojho života. Ty čakáš ako poslušný psík

margotka17
29. aug 2025

@anonym_autor ja za seba napíšem, že by som sa hneď po takomto zistení odstrihla od neho ja. Na čo by mi bol chlap, ktorý má nechá pre inú? Aj keby som ho ako veľmi ľúbila, už z toho nikdy nič nebude. Veď o teba nestal, keď ťa vymenil. Nájdi si niekoho, kto tu bude len pre teba a s tebou. Určite by som ho v mobile blokla, nech mám pokoj a začala žiť svoj život.

anonym_652c39
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je jedno co citas. Mne by bolo na grcanie spat vedla niekoho kto ma opustil pre inu zenu. Zle by mi bolo zo seba keby s nim mam spavat ked este pred chvilou trtkal tu druhu. Fuj

anonym_652c39
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ospravedlnuj si svoje chore spravanie ako chces, pre neho nemas hodnotu ani ako zena ani ako milenka. Dalsi krat si da sakra pozor aby si mu na to neprisla a zatial co ty mu budes veselo prat trenky on sa bude pelesit s inou. Nic ine si ani nezasluzis ked s nim ostanes

staromodna
29. aug 2025
@anonym_autor

@staromodna áno skončila to s nim ona, lebo zistila, ze udržiava kontakt i so mnou.. Viem, ze ona mu nepíše,je ticho, ona ho nakontaktuje... Viem, ze robím chybu... Ci on bude, vyzerá ze je to skončené, ale co ma v srdci neviem.. Tak mu ona dala ultimátum....bud ona alebo ja.... Ostal so mnou, asi istota, neviem ci uvedomenie... ale co sa mu v hlave melie netuším.....ak ju tak miluje nerozumiem prečo ostal tu ked ma možnosť i inú... Viem ze robím chybu, stále premýšľam ako to ukončiť... Neviem, ci ju ma, stále v hlave...

@anonym_autor robíš chybu a to tú, že ponižuješ samu seba, uverila si príbehu, že si iného už nenájdeš. Máš istotu v prvom rade ty, on je rád, že má svoju rohozku, avšak toto nie je láska. Obdivujem ta, že ty sama dokážeš prekonať to, že vyznával lásku inej, že bol s ňou, miloval sa s ňou a v tej chvíli si na teba nespomenul. Ona aspoň ma seba hodnotu a odstrihla ho, ty si ho držíš pri tele, hoc nemáte spolu deti (ak rozumiem správne), si stále v dobrom veku. Možno sa jedná o skrytého narcistu, ktorého si teraz ty sama viazes na krk a narcisti sa vekom menia k horšiemu. Poznám osobne, kde žena robila problémy, lebo muž si našiel inú ženu a chcel s nou žiť. Ta ženská si doslova vydupala to, aby s ňou zostal, a veru zostal a teraz, keď o toho chlapa už nikto nemá záujem je doma s tou ženou, on narcista prvej triedy, ona večne nespokojná a placuca prečo si nenájde inú. No kde ju už teraz bude hľadať? Ponaučenie pre teba, nechaj ho ísť a ty sama sa pohni v zivote ďalej